Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@pinuska19 kolky dc si?
@lucinka3289 26
@pinuska19 to by ti uz malo pekne ukazat ja som mala pekne ciarocky
@carle gratulka je to tam 🙂 tesim sa s tebou
Strasne moc dakujem,stale som z toho mimo. Ovulku som tento mesiac nesledovala,ani by to nebolo vyslo,lebo manzel chodi na turnusy a necakane prisli domov a vtedy to vyslo. Po minulorocnej revizii som mala strasne dlhe cykly,este na vianoce 45 dni,nechcela som ziadnu chemiu,hned po sviatkoch som si kupila kvapky Gynex,a cyklus hned 31 dni, vyuzivala som 1,5 flasticky a manzelovi som kupila asi pred 3 tyzdnami akesi vitaminy na podporu plodnosti. Teraz az sa nic nepokazi a na konci mame zdrave miminko 😉
@weronika94 Vevee no akoooo??? Pochval sa lebo som nedockavaaaa velmi 😀
@carle naaaaadherne 🙂 🙂
Juj ako sa len dobre pozera na tieto pozitivne testiky 🙂
A digi testik si robila este pred terminom ms??
A este raz ooobrovska gratulacia k fazulke 🙂
@nicolettka2126 ahoj moje....no nic .... bud mi 25 kovy neukazal este alebo proste niesom ☹
@weronika94 kúp urcite ten 10tkovy a hlavne hlavu hore :-*
Na 25kovy je este skoro coze aj keby uz mas fazulocku tak ten testik ti to este nemusi zachytiť. Takze sup sup do lekarne kupit dobry testik.
Ja tiez dnes kupujem a urcite bude na mna lekarnicka kukat ako puk led zoberiem dve dvojbalenia 😀
V nedelu co som davala ten moj test bol 10 a dnes po dvoch dnoch ten plastovy je 25 citlivost
@nicolettka2126 uz dnes si robis test ? budem na teba silno mysliet ... 🙂 ja mam dostat mrchu v piatok ... ale ja ju tak strasne dostat nechcem 🙂
Dievčatá, aj ja už som úplne na nervy z toho čakania :D viem, že na prvý raz by bol v tom čert, aby sa zadarilo, ale ja už som sa tak potešila rodinkovaniu, že len na to myslím a už chcem vedieť ako sme na tom🙂
Vidím, že budem opäť raz veeeeľmi sklamana🙂
@carle gratulujem!!! 🙂))
@nicolettka2126
@weronika94 od rána som sem chodila čumieť, ako dopadla weronika :D i keď, ako píše Nicolettka, tak sa vôbec nečudujem, že 25tkový test nič neukázal, takže aj keby si bola tehotná, je naňho ešte moc skoro.
Ja som zle počítala, takže 25DC bude až v piatok :( tam by mi už 10tkový mal niečo ukázať?
@bumibo ano je tam rozdiel držím palčeky moooc 😉😉😉😉
@butterfly333 dakujem dakujem dakujem..a prajem rovnako krásne chvíle ako prezivame..🙂) uz nech je piatok a idem k lekarovi..
@bumibo gratulka v piatok ides uz k dr?kolko ti meska?kolky dc si?
@marcink ja bidem testovat zajtra to budem 25.DC a cca 10dpo takze mozno nieco ukaue a mozno nie uvidim 🙂
Lebo dlhsie uz nevydrzim netestovat 😀
@red_cat aj ja budem zajtra 25.DC a tiez uz idem skusit testik 🙂
Ono ani tak velmi nie ma tom DC zalezi ale slor kolko dpo si 😉
@lucinka3289 v piatok som mala dostať..dufam, ze teraz v piatok uz bude niečo vidieť 🙂
@bumibo no uz by malo byt nieco vidiet 🙂
@lucinka3289 dufam🙂)) a drzim palce aj vam
@nicolettka2126 @red_cat ..dakujem za podporu kocky :-* 🙂 😉 ....drzim palce aj vam a poriadne 🙂
@erika7689 tak to je super 🙂 už len to mimčo Vám ku šťastiu chýba 🙂 to mas pravdu s tým bývanim je to ťažké v dnešnej dobe ..,ale pokial nepodedíš ,alebo nezarábaš dostatočne vela tak ine východisko ako bez hypotéky nie je..ja mam tiež hypoteku..uz som si zvykla🙂 este že15 rokov a po štyridsiatke si možme uzívať 🙂 my s priatelom sme rovnako starí .ja mam ešte o pol roka viac 🙂 🙂 som pozerala co mam aplikaciu v tel.., že koncom tyzdna by mali začať plodne dni tak sa mozme do toho pustit..my mame tusim rovnaky cyklus, že ?
@bumibo dakujeme 🙂

@pinuska19 určite je to tam. 😉