icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

nicolettka2126
autor
8. apr 2015

@pinuska19
@trinity246 waaa baby ja asi odpadneeeem 😀
Mam hrozny strach ze to je len bluud 🙂

erika7689
8. apr 2015

@melisssssa dievčatko 100% Laura a chlapec uvidíme, mame viac vybraných, ale mne sa najviac páči Mathias

nicolettka2126
autor
8. apr 2015

@pinuska19 a naaadherny testik mas 🙂 Tam uz nie je o com 🙂

trinity246
8. apr 2015

@nicolettka2126 neboj sa 🙂 ver.....budem ti drzat palceky nech ti to vide🙂

nicolettka2126
autor
8. apr 2015

@trinity246 dakujem velmi kraasne 🙂

pinuska19
8. apr 2015

@nicolettka2126 micka ja som ti verila, je to tam...Silno držím palčeky, super

mirabellka8
8. apr 2015

@nicolettka2126 je to tam 😉

wewitta
8. apr 2015

@nicolettka2126 - Moje krásne 🙂🙂 teším sa veľmi s tebou, je to jasný dúšik,som zvedavá ako budu krásne silnieť čiaročenky🙂)) juchúúúú ♥♥♥
@pinuska19 - nádherne silnejú čiaročky 🙂🙂 skvelé moja🙂

pinuska19
8. apr 2015

@wewitta ďakujem, baby ja by som.stále len spala, ale dcérka mi to nedovolí, to nie je ako keď som.Ju čakala a ľahla si a spala

ladynaamah
8. apr 2015

@nicolettka2126 gratulujeeem. O dva dni tam budes mat kolajnice jak okolo sveta ;)

babatenko
8. apr 2015

@pinuska19 o tom spani mi ani nehovor 😀
A okrem toho mam ale uplne uplne obrovskyyy nafuknute brucho 😲

nicolettka2126
autor
8. apr 2015

@pinuska19 dakujeeeeem 🙂 Si poklad 🙂

nicolettka2126
autor
8. apr 2015

@mirabellka8 velmi velmi dzfam ze ano 🙂

nicolettka2126
autor
8. apr 2015

@wewitta zlaticko moje ja som cela bez seba 🙂 Tesim sa bojím sa vsetko naraz 🙂
Srdce mi ide z hrude vyskocit 🙂

nicolettka2126
autor
8. apr 2015

@ladynaamah kiezby si mala pravdu 🙂 To by ma veeelmi nastvalo kebyze ma takto hnusne oklame testik 🙂

pinuska19
8. apr 2015

@babatenko presne a prsia mám dake iné, nebolia len sa mi zdajú iné

ladynaamah
8. apr 2015

@nicolettka2126 mas aj nejake ine priznaky?

nicolettka2126
autor
8. apr 2015

@ladynaamah podbrusko boli uz cca tyzden ako keby sa kazdu chvilu mala rozbehnut ms, krize sem tam jemnucko pobolievaju a uz nevirm pár dni vypit kavu.Cca po pol salke ju nedokazem prehltnut.Inak nic 🙂

ladynaamah
8. apr 2015

@nicolettka2126 ja som bola s tymi bolestami v podbrusku trochu na vazkach ale doteraz ich mam a test ukazal 13 dpo slabulinke ciarky tak som mala malu dusicku nech nedojdu dni...boliestky mam stale , no hlavne som uz dva tyzdne neuveritelne unavena. Tak ze spim kedykolvek cez den.svrbeli ma nohy a bola mi strasna zima...ale unava bola najviac

melisssssa
8. apr 2015

@erika7689 coo?? tak toho mathiasa mam aj ja uz dlho v hlave🙂 jaa sa pototo..🙂 laura je tiez pekne meno..paci sa mi 🙂

ajulcca
9. apr 2015

@pinuska19 tie moje testy sú z minulého cyklu. Bola som aj u dr. ale až ked som už rozbehla ms a z krvi mi vyšlo už len zostatkové hcg a aj dr potvrdila, že maternica sa už vyčistila. Tie testy na foto sú len z prvých troch dní. Potom som mala čiarku trošku silnejšiu a od 15DPO už úúplne slabla až zmizla v deň ms. Tento cyklus ešte len čakám, som asi tak 1-2 DPO dnes, takže sa ešte načakááám. Ale dúfam, že to vyjde.

petra212
9. apr 2015

@nicolettka2126
ja fotky pozit. tehu testov zatiaľ nemám ☹ ale keď budú, tak pridám 😉

ten tvoj vyzerá nádherne ... a tuším, že som tu kdesi čítala, že tieto fialové mama testy nezvyknú robiť falošné výsledky, takže to je fakt veľmi nádejné

@pinuska19
krásny testík

petra212
9. apr 2015

@ajulcca
prajem ti nech ti to teraz vyjde, a neboj sa, rýchlo ti to zbehne tento čas čakania, ani sa nenazdáš a budeš nám tu hádzať // testíky 🙂

ladynaamah
9. apr 2015

@babatenko prosím, kde nájdem tu skupinku,nenašlo mi ju a ani mi neprišlo , že som v nejakej novej skupine

babatenko
9. apr 2015

@ladynaamah oznacila som ta tam 😉

mojezlate
9. apr 2015

Ahojte ja sa tiez pridavam k vam, mi pracujeme na babetku od Novembra a stale sa nam nedari. Prvy krat mi nasli cisty ked mi meskala pri ms sa cysty stratili. Odvtedy pokracujeme ale neako sa stale nedari. Vcera ked som isla od obvodneho lekara ktory ma ordinaciu hned vedla mojho gyn. tak prave odtial vysla pani ktora bola velmi stastna a hovorila muzpvi ze sa im to podarilo ja im to prajem ale ja som ostala smutna a hovorila som si ze kiez by sa aj nam uz zadarilo. Vstkym vam prajem pekne snazilkovanie 😉

marcink
9. apr 2015

takze mne dnes mrska dosla - a dokonca vcera a mala prist v piatok -nechapem.. :( ale neva ovu testy kupene...takze budeme skusat zas a znova 🙂)

ajulcca
9. apr 2015

@mojezlate vitaj 🙂

mojezlate
9. apr 2015

@ajulcca Dakujem 🙂

mojezlate
9. apr 2015

@marcink Držim ti palce