Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@clauduska17 ahoj moja , no uvidime, dnes sa citim akosi cudne............akoby ma presiel parnik 🙂 Mam chute a zjedla som cely salatik, )))))) som unavena a tesim sa ze zatial NIC 🙂 ak rano nedostanem tak poobede robim testik 🙂 drz palce 🙂
@lusitania Gratulujem a prajem krasne tehulkovanie ♥
@mojezlate ahoj, dakujem, no uvidime,,,,,, zajtra ak nedostanem robim poobede testik, 🙂)))))) citim sa dnes cudne,,,,,,,,, tie chute ........ joj a tie vetry .........................ha ha ha ale len take ako vzduch, a len vzdy po jedle ...ha ha ha ha
@sara34valentina to aj ja mam uz neviem co by som si dala ale tiez ma nafukuje ale vetry nemam som ako balon
@butterfly333 gratulujem ♥ huraaaaaaaaaaaaaaaa
@mojezlate ja sa uz zajtra dozviem, ale ako vidim som tu cez den nebola,mame dve nove tehulky 🙂
@sara34valentina dakujem no zatial nieje k čomu ved ani to poriadne nevidno 😕
@sara34valentina Ano mame a odzajtra mozno tri ja to mam este daleko 🙂
@arthemiis neboj tehtona nie si
@butterfly333 ja to tam vidim a si tehulka, !!!! tes saaaaaaaaaaaaaaa ja sa tesim s tebou ....si v tom huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@mojezlate no ja dostanem rano kramy a usetrim si cestu do drogerie po testik a 5eur :P ha ha ha ha moj priatel (nastavujuci manzel) sa tak tesi, neuveritlneeeeeeee sa nevie dockat testovania neuveritleneeeeeeeeeee , ja tomu neverim stale....zeby sa zadarilo na prvy krat milovania ??? hm......neviem neviem ♥ zajtra sa dozviem
@mojezlate ja som mala MS 13.3. :-P 36den a zajtra testujem UZ necakam !!!!!!!!!!!!!!!!! 😲 😀
@sara34valentina vsetko je mozne nikdy nehovor nikdy 😉
@sara34valentina moja ty si zlatučká dakujem dufam že máš pravdu 😘😘😘😘😚
@sara34valentina veru tak Neskusaj cakat!!!!!!!!!!! Zajtra aby sme videli testiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik
@butterfly333 mam pravdu ,,,,ja tam tu ciarku vidim a ak si urobis testik rano bude tam tmavsia druha (ranny moc je silnejsi)
@sara34valentina tak ak do rána nepride skusim moje 😘😘😘
@butterfly333 az teraz som si vsimla tvoj testik a ja tam tiez vidim ciarku...teda dve 😉 rano bude hcg vyssie tak skus testikovat
@lusitania no dakujem ráno skusim ak ms nepride tak dufam že nepride že ma len nenatahuje lebo v stredu mám ist na operáciu nohy.
@butterfly333 noooooooooooo,aj ja tam nieco vidim... 😉 😉 😉 super ,len nech sa to pevne drzi a nepustiiii 😉
@dohna aj ja som testovala v utorok a nic. Som bola zvedava. Ale mavam cyklus aj 35dní takže este mi nemešká má týždeň ešte nato
@sara34valentina velmi sa teším na tvoje testovanie a musíš si ho robiť až po obede? Nedá sa ti ráno?
@antrantrintra dakujem dufam verím aj ja že zasilnie.😘😘😘
@clauduska17 nie lebo konecne sa chcem vyspat som vstavala kazde rano tento tyzden o 6tej ....som unavena z prace a test si musim kupit v drogerii,,dnes som pracovala nebolo kedy.....
@butterfly333 ok ako vas citam, tak sa stava ze ukaze test tehu a spustia sa potom kramy ? :( snad nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😔 😀
@sara34valentina nooo aj to sa stáva ja som to mala v januari 😕
@butterfly333 mozes sa ta opytat ako sa citis? mas pocit ze uz dostanes? ja sa tak citim uz tyzden .. a nic..... mne uz zajtra na 16den ukaze snad 🙂)))))
@butterfly333 to ako? zena otehotnie a ak sa neudrzi vajko tak sa vyplavi z tela zeny? hrozne a ja sa chcem zajtra testovat ak nedostanem......................tak teraz naco sa mam testovat a potom bat ze dostanem ???? 😠 😒 😒

@clauduska17 Ahoj aj ja som mala poslednú MS 20.3 testovala som 26DC a dnes 29DC a zatial nič, ale mám pocit že sa už mrcha jedna rozbieha :(