icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

lenkaoravcova
29. apr 2015

@lucinka3289 gratulujem

mojezlate
29. apr 2015

@lucinka3289 gratulujem

butterfly333
29. apr 2015

@sara34valentina ahojky tak ako test si nerobila??

rooni
29. apr 2015

Ahojte baby, myslíte si že má nejaký význam robiť si test na 11 den po ovulácii? 🙂

maruskamolny
29. apr 2015

@marika007 sme na tom rovnako........tiez som dostala 😒 tak bojujeme nadalej spolu, oki?

marika007
29. apr 2015

@maruskamolny ☹ neboj, maj bude nas 🙂 a vy uzivate nejake doplnky?

maruskamolny
29. apr 2015

@marika007 vy ano?ja teraz zacinam j.v.kvapky-femi od valovica...a ty?pevne verim, ze sa raz stretneme vo fore tehuliek...mame spolocne meno, jedno dietatko rovnako stare a rovnako dlhy cas sa snazenia...hadam sa budeme aj spolu tesit🙂

cukrik951
29. apr 2015

@lucinka3289 a koľko ti meškajú 🙂 (chcem vedieť či by už aj mne bolo vidno srdiečko môjho drobceka ) keďže termín mám tiež v decembri

lenkaoravcova
29. apr 2015

@rooni moze a nemusi ja som vzdy pockala aspon do dna ked som mala dostat aj teraz pockam ak nedostanem v nedelu testnem az v pondelok rano

rooni
29. apr 2015

@lenkaoravcova ved aj ja som si povedala ze pockam ale ked mne to nedá pokoj lebo ma bolia aj prsia uz tyzden a do M mam este 9 dni :-/tak sa mi to nezda nejak 🙂

lenkaoravcova
29. apr 2015

@rooni pockaj este aj tak ked este neukaze budes testovat znova neskor ja tiez mam pocit vselicoho ale necham sa prekvapit🙂

rooni
29. apr 2015

@lenkaoravcova jajj newiem ci vydrzím 🙂 ...snazime sa prvy krat tak oficialne tak som strasne napäta XD

sara34valentina
29. apr 2015

@butterfly333 robila, negativny cize to bola ms...............beriem femibion od dnes a citim ze sa podari coskoro 🙂)))) do augusta chcem byt tehotna drahy ide na dlhsie cestu a cchem mat uz v brusku miminko ♥ 🙂

kremko
30. apr 2015

@lenkaoravcova aj ja mám taký plán ako ty. Je to už len pár dní, tak nejak vydržím. Pre istotu som si nekúpila tehotenský test, až v pondelok. Určite by som ho použila už skôr. 😀

butterfly333
30. apr 2015

@sara34valentina 😯😯😯 no škoda. Tak ide sa ďalej . No ja teraz to musim stopnut ved neviem ako by som fungovala po operacii. Noha bolí len ležím a neviem ako sa mi to zahojí či tie šroby nebudu robit zlobu.

lenkaoravcova
30. apr 2015

@kremko ja mam doma dva uz mesiac zatial poctivo cakaju 🙂

zuzkasu
30. apr 2015

@lucinka3289 Gratulujem a nech všetko dobre dopadne 🙂

lucinka3289
30. apr 2015

@zuzkasu dakujem snad bude vse ok

marika007
30. apr 2015

@maruskamolny to by bola aka sranda, ze nam vyjde aj naraz byt tehu 😀 😀 😀 ja som uzivala femibion a manzel mal kys.listovu. ale teraz mi dr. odporucil inofolic a folandrol. tak uvazujeme, ze skusime to vyskusat. a ked ani to nepomoze, manzelik slubil, ze uz pojde na spermiogram

clauduska17
30. apr 2015

@marika007 ahoj len sa chcem opytat na tú kyselinu listovu, to môže aj partner uživat? Ci radsej ten folandrol. Ten je na čo dobrý?

maruskamolny
30. apr 2015

@marika007 u mna je ten problem ze som dost tvrdohlava sa odohodlat k doktorovi...prvykrat v zivote som bola u gyn.ked som bola tehotna....a teraz by som chcela znova tak..ale ked uz rok sa snazime a nicc....tak neviem.... a inofolic sa da volne kupit?alebo ten folandrol?

marika007
30. apr 2015

@clauduska17 kyselinu listovu odporucaju aj muzovi uzivat. a folandrol ma aj totok a dalsie vitaminy na tvorbu vacsieho mnozstva spermii a ich kvalitu. odporuca sa brat i tym, ktory maju zly spermiogram. moj muz nechce ist, tak dr. odporucil nech skusime totok. mozno pomoze, pokial nieje nejaky iny problem.

marika007
30. apr 2015

@maruskamolny ano su volnopredajne. ja som sa odhodlala ist ku gyn. a odbil ma s tym, ze u mna nebude nic riesit pokial nebude mat na stole vysledky spermiogramu. ze to je jednoduchsie. lebo u zien je pricin vela a kopec vysetreni atd... a ja ze muz asik tazko pojde tak mi aspon tie vitaminy odporucil, ze mozme skusit. vraj su teraz najlepsie na trhu...len je to draha zalezitost

maruskamolny
30. apr 2015

@marika007 rozmyslam, ze si to objednam,,,

maruskamolny
30. apr 2015

@marika007 a dá sa kupit aj v lekarni?

lulikmajko
30. apr 2015

Ahojte snazilky 😉 tiez sa s drahym pokuame o babatko,prvykrat,a len som sa chcela uistit,ked mam cyklus 30-31 dnovy, vzdy k 10-temu dnu v mesiaci, ovulaciu mam okolo 15-16-teho,ci? Dakujem za odpoved

ciernovlaskaboza
30. apr 2015

ahojte.....potrebujem opat poradit.....v cera som bola na gyn kontrole po dobrati Clostilu a domin.folikul mal okolo 2cn a povedala mi ze je to somnou citujem MIZERNE lebo mi sliznica vobec nenarastla....ptm dodala ze sa mame snazit tieto tri dni a ptm brat Duphaston....ma to vobec zmysel ked mi nerastie sliznica?

33aduska33
1. máj 2015

@marika007 ahoj ja som na to tiez rovnako, moj chlap tiez stale odklada navstevu dr. a spermiogram, asi tiez kupim tieto vitaminy. ja som si nasadila INOFOLIC. ak by si nahodou objednavala z netu a najdes za lepsiu cenu ako v lekarni daj vediet, budem rada. 🙂 dakujem

mojezlate
1. máj 2015

Ajote ta ms vcera dorazila ☹ , ale pokracujeme na druhy mesiac

marika007
1. máj 2015

@maruskamolny maju to aj v lekarniach, treba sa popytat. Ja to idem objednavat z netu