Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@adka_pajerska jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!! gratulujeeeeeem!!!!!!!!!!!
@ninka214 dakuuujem len strasne bojim co bude dalej,zajtra idem ku gyn tak uvidime🙂
@adka_pajerska inak aj ja mam doma pepino testy a su zelene. a robila som si vcera a nemala som dve palicky,takže si tehuuuu!!! Kolko dni Ti meska ms??
@adka_pajerska Daj si predpisat duphaston... a podla mojho presvedcenia si nenechaj v sebe vrtat...ak nebude nic vidiet na sone,tak nech Ti vezme krv....pocula som viac krat taky nazor,ze to moze vyvolat potrat...takze ja uz budem neskutočne opatrna...
@ninka214 ja som to mala tak ze som 3mesiace po kyretazi A ms som vobec nebola,chodila som na injekcie a aj tak nedosla,povedali ze sa mame snazit a uvidime takze netusim ale myslim si ze viem kedy som otehu🙂 tipujem 4-5tt ale mozno sa mylim ale dlhsie to nebude nakolko vtedy sme sa prvykrat tutumutu🙂
@ninka214 ano zajtra si mam prist pon uz ho mam predpisany🙂
@ninka214 takze radsej ziadne sono???Mne robila sono pred cca. mesiacom a nic nebolo vidno ale p0dla mna som mohla byt len akurat v uhniezdovani alebo 2tt.
@ninka214 brala som duphaston aj pri prvom🙂
@adka_pajerska Určite bude vsetko dobre! Zahod negativne myslienky a tes sa!! Prajem kraaasne a zdrave minimalne 36tyzdnove tehulkovanie 😉
Ja som citala a aj z osobnej skusenosti-mozno to nemala na to vplyv,ale potratila som kratko po navsteve dr...Ja som mala teraz nejake problemy s cyklom,tak aj ja zacinam od buduceho mesiaca uzivat duphaston-ty si ho uzivala len pocas tehu alebo aj pred otehotnenim? Ako casto sa uziva v tehotenstve?Mne dr.povedala,že aj ja ho budem brat prvy trimester.
@ninka214 dakujem krasne 🙂 uz len verit ze vsetko dobre dopadne,myslis si ze si radsej nemam dat urobit sono?
ahojte, som v 6 tyzdni a zistili mi mykoplazmy a ureaplazmy. moze to byt nebezpecne pre babo? ci sa nemusim obavat?
@adka_pajerska odpisala som Ti hore,len sa mi to dalo do jednej spravy...
@ninka214 brala som pred tehu a prvytrimester🙂 tiez som mala problem s cyklom a nemohla som otehu az mi dala clostilbegyt a duphaston. Clostilbegyt som vysadilla nerobik mi dobre a duphaston som brala a hned som otehotnela a uz mi tu pobehuje 2rocne srdiecko🙂
@adka_pajerska A kolko po duphastone si otehu? Nezastavil Ti ovulaciu? Ja sa bojim,že keď ho začnem brať od 16teho dňa a 10 dní, tak mi zablokuje ovulku,lebo ovulku mávam až na 22ty druhý deň.. Ty si mala kedy ovulku?
@ninka214 ja mavam tiez na konci cyklu a duphaston urcite neuskodi len pomoze.
@maruskamolny urobis mu drinky a das vypit 😀 povies ze sumak 😀 ani nemusi vediet 😀
Ahojte. V sobotu mi má prísť M, ale neodolala som a išla som vyskúšať testovať. Test negatívny. Viem, že je to skoro, ale musela so vyskúšať. 🙂 Ostala som z toho trocha nervózna, ale viem, že musím ešte vydržať. Ak bude meškať, bude to také malé znamenie, že sa podarilo. Ale zas som aj prechorená, a vtedy mi vždy mešká. No uvidíme cca o týždeň. 🙂
@praslicka1 ahoj aj ja mam skoro rovnaky problém len ja mam dostať MS vo štvrtok ale je tu problem ze spinim uz od 25.4 az do teraz 😢 máme strach tak ešte dnes ideme na pohotovosť a uvidíme že čo a ako ...
Neboj bude dobre a drzim prsty 🙂
@marika007 tak to by mu bolo podzrive ked kazdy den 😉 ved nejako ho uz na to namotam 😉
@foltovazuzana držím palce, nech je všetko v poriadku. Už mám za sebou 2 tehotenstvá, a pri oboch som cítila hneď, že sa to podarilo. Teraz mám zmiešané pocity, a hlavne stres v práci, únava a tak. Tak je to také všelijaké. Aj keď už som mala príznaky ako pri tých dvoch, do tretice som veľmi zdržanlivejšia a budem sa tešiť, až keď budú II.
@praslicka1 tak my sme uz z pohotovosti doma zistili mi ze mam 2, 8cm cistu tak ta mi sposobuje chaos cize ovulacne krvácanie. ..co sa týka tehotenstva to neviem na ultrazvuku nebolo vidieť nic..dostala som injekciu na zastavenie krvácania a tak sa mam hlásiť cim skôr u svojho Dr.a ten mi ma spravit krvne testy na HCG... 😕
@foltovazuzana tak som zvedava ako to dopadne, ja som mala presne toto pri prvom tehu 5 mesiacov som spinila, mala som tam pri babatku nejaku cystu ktorá tam ostala az dokonca.
ach baby ja som mala dostat v nedelu podla kalendara a zatial nic vcera rano bol test negativny cize tehotna asi nebudem ale teda uz chcem aspon dostat a normalne ako mesiac predtym ☹ som z toho uz na prasky
@lenkaoravcova presne aj ja!!! Mne tiež už pekne dlho meska...a test tiez negativny...uz sa nemozem dockat kedy dostanem 😒
@ninka214 aj uz som minuly mesiac tesila ze pekne na 31 den som dostala ze sa to dalo uz druhy cyklus do poriadku a teraz meska no porazit ma ide ako mam potom odsledovat ovulaciu ked mi to stale kolise hore dole ☹
@lenkaoravcova prave preto mi dr.predpisala duphaston,ktory zacnem uzivat od polky cyklu...
no ja pockam druhy mesiac som mala uz uplne krasne
@sara34valentina ahoj moja ako sa mi máš stahuješ sa už?? Ja som si dnes našla na toaletnom trocha krvi. No tento mesiac na bábätku nepracujeme dávame si pozor takže ale neviem čo to zasa prečo.Takže ani neviem kedy bola či je ovu. Dnes som 18DC tak ako aj ty.No prave si pozerám kalendárik a dnes mi vychadza ovu tak asi preto to slabe krvacanie.
@zuzkasu no stale krvacam tak neviem prečo 😕 dufam ze to babo tam bude a ak nie co uz budem sklamaná ale na druhej strane nevzdáme sa ;) pri prvom tehu som spinila 5dni a teraz no som mimo pfuuu....

@ninka214
@lenkaoravcova žienky dnes robila pepino test ale nechápem prečo bol zelený a vyšli koľajnice🙂