Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@lusitania tak ako si dopadla u dr.? Potvrdene tehotenstvo?
@butterfly333 ja som dnes ako ty 18DC a mam DNES poz.test OVU cize ovu bude 24-48hodin takze sa dnes snazime 🙂 ale ma tak boli vajecnik ze umrem , neznasam ovulaciu !! ale co neurobis pre stastie ? 🙂 ozvem sa
@marika007 jooj, nam eeste nerpislo...ale hadam pride zajtra
@sara34valentina no ja tento cyklus vaječník necítim a neriešim to. No asi to u mňa vyzerá tiež na ovu ked mám to špinenie. Držím palčeky moja aby to už vyšlo.
@maruskamolny kedy mavas ovu? aj si ju nejako sledujes, ci testujes?
@lenkaoravcova už??? Ja stale nic...do keluuuuuu 😢 ☹ 😒
@butterfly333 ano mas ovu, ja som tiez tak 3x uz spinila, ja mavam bolesti cez ovu ako na ms, horsie ako ked mam MS ( preto som brala spirulinu lebo len ta mi pomohla, ale som ju vysadila a nasadila femibion ) preto druhy mesiac uz zase tu ovulaciu citim, myslism ze ju mam dnes, bolesti su miernejsie a zacali boliet prsia, !! nechcem sa na to sustredit, chapes ....lenze ma boli ovulacia, mam 4dni bolesti a o 2dni pride vzdy ovu, a vtedy nemam chut na sex, pretoze to boli :( a moj priatel ma hlboky respekt, lebo vsak chceme obaja miminko, a je to take ''ine'' ako ked sa milujeme pomedzi cyklu len tak 🙂 ked vie ze mam ovu tak je nervoznejsie lebo to berie vazne a akosi zodpovednejsie🙂 my sme sa vcera uz pri sexe aj smiali 🙂 snad spermie vydrzia 2-3dni 🙂 ja som vzdy dobre vlhka a mam dobry priesvitny vytok cez ovu, len skoda ze ju aj citim , pred par rokmi som nic take necitila ..... asi je to znamenie ze este ja dieta nemam a toto je ten spravny ca,s len skoda ze to bolka ..... takze vcera aj pred vcerom sme sa milovali a teraz len ''cakat'' ci sa zadarilo 🙂 mam tolko behaciek a stahovania a vybavovania ze neviem kde mam hlavu a kde krk 🙂 Tebe prajem aby si sa skoro zotavila, a mohla tak sa snazit o dalsie babatinko ♥ budem Ta informovat ak nedostanem MS 🙂 pekny den
@ninka214 ahojky, tak ako moja? ako to vyzera tento mes? ja dnes ovulacia , vcera milovali , ale ked mna to tak boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ta ovulacia ................................... snad sa zadarilo🙂 vy ako? 🙂
@sara34valentina ahoj moja ja verím že sa vám to teraz zadarí uvidíš bude to tam. Treba verit. Ja mám tiež ovu teraz aj hlienik všetko len sexu málo a aj to si musime teraz dávat pozor azpon kym sa noha nezahojí.
@butterfly333 neboj aj ked je ho malo mozno sa zadari len hlavne aby si sa ty dala do poriadku
😉 🙂 😉 🙂
@sara34valentina Ahoooj!!! Ja stale cakam na ms...uz 35ty den a nic :( tehotna isto nie som...aj test som si robila...Uz sa neviem dockat kedy dostanem-som nervozna,neprijemna,vyhadzana...brucho mam jak balon... 😒 Jedna svadobna cesta a vidis ako to zene dokaze rozhadzat cyklus.... ☹
Ďalší cyklus nabieham na ten inofolic a duphaston...
To je super,že maš ovulku!!! Tak aj dnes sa pomilujte , nech si to poistite 🙂 Moc moc drzim palceky!!!!!!! o dva tyzdne cakam test s // 🙂 😉
Ahojte dievcata,aj ja sa pripajam k vam..aj my sa snazime kazdy mesiac v decembri som mala mimomaternicove tak dufam ze sa nam coskoro zadari..akurat mam ovulku zajtra idem na folikosku tam som zvedava drzte palce
@foltovazuzana Aha, ale tak aspoň vieš, z čoho je to špinenie. Aj keď to nie je príjemné. A kedy sa chystáš ku gynekologovi? U mňa nervozita stupňuje čoraz viac. Nedá sa to zastaviť. Včera mi v práci bolo tak čudne, ale nie od žalúdka, ale skôr od tlaku, mávam dosť nízky, i keď v práci mi predtým nebývalo zle. Tak neviem. A dnes idem na preventívku ku gynekologovi. 🙂
Ahojte vcera mi skoncila ms tak mozme ist nato drzte nam palce 😉
@ninka214 no ja mam dnes tiez den 34 a ovulku som mala pekne aj s bolestami riadnymi aj my sme sa snazili a test bol v pondelok na 31 negativny a na dovolenke som dostala na 31. den a teraz doma zatial nic aj ja uz chceeeem
Berie niekto z vas femibion 800?
@foltovazuzana držim palce nech to dobre dopadne
juj u nás začína ovulku tak ideme na to snad to dáme 😀
Juuj baby ako sa to tu krasne rozbehlo to ma tesi 🙂 🙂
A verim ze tu bude coraz viac a viac pozitivnych testikov aby sme konečne kazda jedna citili ten krasny pocit ze v nas rastie zivot 🙂
Drzim siiiilno palceky kazdej jednej 🙂
@butterfly333 dakujem pekne moja, ake je to super ze my dve mame naraz ms a aj ovulku ha ha 🙂 snad sa zadarilo dnes je ovu test uz negativny takze ovu je na 99% dnes 🙂
@sara34valentina super tak držím moooc palčeky. Ja som si prave nohu máčala v repiku. Bolí to no už by som chcela chodit bez barlí no zatial to nejde.
@ninka214 jeeeej dakujem 🙂))) tak nech mas skoro ms a potom peknu ovulku a vysnivane tehu 🙂 ja dnes uz nie , sme sa 3dni milovali, a vcera ja bolelo, ovulka je dnes tak verim ze sa zadarilo ♥ dnes mam ovu test negativny tak mozno uz ovulka aj bola.) ano snad mas pravdu a bude tehu test s dvomi palickami 🙂 😉
@butterfly333 ojeeeeeee tak to ti verim, repik je dobry hojivy 🙂)))) moja zlata tak nech si rychlo fit!a nikdy nehovor nikdy, mozno prave teraz ked mas bolesti a sa ''nesustredis'' otehotnies :D
@ajajaj00 No ja som mala spontanny potrat v januari,potom som si davala 2mes.pauzu a od aprila sme sa zacali snazit,ale mala som v strede cyklu 6dni krvacanie,tak som bola u dr. a na dalsi cyklus mi povedala,ze mam brat inofolic, kyselinu listovu (tu beriem uz asi pol roka) a od 16teho dna duphaston na 10dni...Tak som zvedava...hadam sa podari..Teraz som 35ty den a stale nemam ms.... ☹ ☹
Ja som citala,ze to inofolic moze sposobit- skus ho brat len od zaciatku cyklu po ovulku.On vlastne podporuje tvorbu vajicok,ktore sa zacinaju tvorit na zaciatku cyklu a ovulkou sa vyplavuju,...Tak vyskusaj jeden mesiac takto brat a mozno sa Ti unormalni cyklus..
@lenkaoravcova a mas aj priznaky ako pred ms? Co ak si tehu? 😉 Skus este urobit zajtra rano test !!!
@sara34valentina to asi nie lebo si praveže davame pozor tento mesiac až pokial nebudem fit.
@praslicka1 tlak som mavala nízky pri prvom tehu a co som bola na pohotovosti tlak bol nizky tak neviem....k Dr pojdem len az v tedy ak prestanem krvacat uz mi to lezie aj na nervy musim k nemu ist lebo mi ma zobrat krvna HCG ta som zvedava na sone este nnebolo nic vidieť. .priznaky su len nieaku velku nádej si nedavam a neyesim sa do predu aby som sa znova nesklamala...neboj bude dobre uvidis 😉

@maruskamolny nam to uz dnes dorazilo 🙂 pozajtra ideme nato 😀 vy to uz mate?