icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

zuzickaaak
6. máj 2015

@sara34valentina mam 27dnovy a 24.4 bol 1DC tak teraz by to malo byt..aj ma boli brucho atd ako pri ovulacii ale test to nepotvrdil.

sara34valentina
6. máj 2015

@zuzickaaak ok ak mas 27dnovy musis testovat od 10DC !! mozes mat skorej ovu....ja som mavala pri 29dnovom vzdy na 15den!! takze testuj od 10DC predpokladam ze tvoja ovulacia je na 13den 🙂 cize dneska....zalezi od testov a nesmies predtym 2hod pit vela tekutin !! ja si robim 2x denne ovu test a ukaze hruob kedy bola ovulacia .. .. ak sa chces takto sledovat tak si to polep na papier a testuj sa vzdy v rovnaku hodinu napr rano o 10tej a podvecer o 17tej 🙂 aby si to nezmeskala....))))

lucinka3289
6. máj 2015
korytnacka81
6. máj 2015

Kocky zostalo mi kopec ovu a tehu testov, uz nebudem potrebovat keby ste mali zaujem tak 0,30 ks + posta. 🙂

sara34valentina
6. máj 2015

@ninka214 joj neviem moja ale vraj stoja len 10centov 🙂))) mam ich len 14ks 🙂)))) volaju sa one step ovulacion su tak dobre mi ukazalo ovulaciu tak silno ze mi skoro oci vypadli z jamky 🙂

sara34valentina
6. máj 2015

@ninka214 korytnacka predava citaj nizsie .)

zuzickaaak
6. máj 2015

@sara34valentina wow mas to premakane. Super! Kto by povedal,ze taka veda je okolo toho 🙂) testujem cca 7 den. Dnes este skusim raz a uvidim. Prve sa podarilo na 1x,tak som toto neriesila..teraz uz cakame ci sa podari 5mes.Dakujem!

ninka214
6. máj 2015

@sara34valentina dakujem za info.medzivasom som uz nasla tu na bazar babu co predava tie ovu tasty,tak som si ich aj objednala

sara34valentina
6. máj 2015

@zuzickaaak no vidis, my skusame prvy mesiac minuly sme pozde zacali som brala antibiotika, neviem ci je to veda, len ja som preto ovu testy skusila lebo mi ich kamoska poslala, a podla bolesti co mam som aj tusila kedy je ovulacia , len vies ja mam 34r a bude to prve a myslism si ze sa podari ked to necakame, alebo ked to cakame ? :P v kazdom pripade ti drzim palce a viem ze coskoro budes, 🙂))))

zuzickaaak
6. máj 2015

@sara34valentina dakujem. Drzim palce aj ja tebe !;)

sara34valentina
6. máj 2015

@zuzickaaak dakujem, ja mma ovulaciu dnes takze si 2tyzden pockam 🙂 dakujem pekne, )))))) pozrela som tvoj profil mas krasne dieta 🙂)))) a coskoro pribudne surodenec, mozno aj tento mesiac ? 😉

zuzickaaak
6. máj 2015

@sara34valentina dakujem,je to nase zlaticko 🙂 dufam..uz by som prijala veru

zuzickaaak
6. máj 2015

@sara34valentina tak sme zrejme na tom uplne rovnako. Nechame sa prekvapit ;)

sara34valentina
6. máj 2015

@zuzickaaak tak veru si este pockame 🙂 my sme sa prvy krat tak milovali ze chceme babätko, je to take ine🙂))) mna stael boli vajecnik, a uz som po ovulke, tak neviem,,,,,,,,,,,,,,pockame si 🙂

maruskamolny
6. máj 2015

@marika007 ahojky..tak aj nam to dorazilo......vies co minule som bola zmatena...mala som ju na dvakrát...tieto dni som velmi zaneprazdnena, nebudem stihat sledovat...ved uvidíme...zajtra mam akciu noc cudzích jazykov v skole a nestiham nic...

maruskamolny
6. máj 2015

@marika007 ale uz mi asi zacina, uz zacinam mat tahavy hlien..len to, ze este nebolo casu byt spolu..dufam, ze dnes a napozajtra sa zladime...muz ma vela roboty, ja tiez....zajtra nebudem doma..az v piatok..aj to ideme k nasim, takze nevidim velku nadej tento mesiac...musim naznacit muzickovi ze zacina najpravdep-obdobie...

maruskamolny
6. máj 2015

@marika007 a ty mas kedy ovulaciu?ja som este nikdy nerobila ovulacny test..

lenkaoravcova
6. máj 2015

@maruskamolny je mozne mat 2* za mesiac ovulaciu? To v ake fni si mala?

marika007
6. máj 2015

@maruskamolny ja mavam neskor okolo 17 DC sem tam aj skor, a parkrat som mala az na 21 DC. takze si radsej testujem a sledujem hlienik. ale pocula som, ze sa moze stat, ze je ovulacia aj 2x. verim, ze je vseko mozne. no a neviem ci tento mesiac stihame. muz ma ist na sluzobku a obavam sa, ze zrovna cez plodne obdobie 😒 uvidime...

zuzickaaak
6. máj 2015

@sara34valentina tak snad to bude ono ;)

sara34valentina
7. máj 2015

@zuzickaaak drzme si palce 🙂)))) uz ma nic neboli len podbrusko mierne 🙂)))

edmi
7. máj 2015

Ahojte 🙂 chcem sa vas spytat,snazime sa uz 5 mes.o druhe ale od januara sme stale chori,maly zacne a koluje to stale medzi nami.A tento tyzden mam mat ovulku a som zase chora,kasel a hrdlo a ja neviem ci sa snazit alebo nie,uz nevydrzim cakat

lenkaoravcova
7. máj 2015

@edmi kludne by som sa snazila ak sa nato citis vsak aj keby si otehotnela nemate prvych 6 tyzdnov spolocny obeh a nemyslim si ze prechladnutie moze mat nejaky vplyv na plod pokial neberies nejake silne lieky

edmi
7. máj 2015

@lenkaoravcova si ma potesila 🙂 davam si paralen a stoptusin na kasel, tak sa tesim,pojdeme nato 🙂

ninka214
7. máj 2015

@lenkaoravcova uz?Ja stale nic... ☹ ☹ ☹

maruskamolny
7. máj 2015

@marika007 nevadi..ked nam nevy´jde tak nabudúce...vies, ze my spolu otehotnieme...takze daj vediet kedy to bude 😉 😎

marika007
7. máj 2015

@maruskamolny jasne, dam 😀

lenkaoravcova
7. máj 2015
cukrik951
7. máj 2015

@mojezlate ahoj dnes som bola 🙂 tak je vidieť akciu srdiečka taká som rada 🙂 sa lekár smial ze sa nám nechcelo ukázať ze sa hanbilo malinke 😀 a ďakujem ze si namna myslela 😉

lucinka3289
7. máj 2015

@cukrik951 ktory si tyzden je krasne vidiet akciu srdiecka ze?