icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

sara34valentina
14. máj 2015

@danulienka78 nebojkaj sa , moja kazda kamaratka mala rovnake bolesti, sa ti len vsetko roztahuje, nebojkaj sa , vsetko je v poriadku, po 5r sa vam podarilo UAU,,,,,a ja maj prvy krat stihla cez plodne dni sa milovat a cakam ci sa zadarilo ale citim sa na mrchu ........ ze prvy mes, teda sme sa aj minuly ale uz po ovulke ,s me sa netrafili, , ale tento mes som mala uz ovu testiky, lenze ja sa neviem cez ovu milovat boli ma to, cize sme sa 2dni pred ovu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,cakam este par dni 🙂 tebe drzim palce , vsetko e v poriadku nenamyslaj si negativne,,,je to v norme neboj !

sara34valentina
14. máj 2015

@butterfly333 preco 3dni pred ovu ? 🙂 my sme sa 3 a 2dni pred, lebo v ten den som nemohla tak ma vsetko bolelo ..

butterfly333
14. máj 2015

@sara34valentina no tak to tu baby na mk píšu že je dobre 2-3 dni pred ovu a su tehotne tie baby. No a čo ty ako sa cítiš???

dzanem
14. máj 2015

Dostala som penicilin dnes ☹

ninka214
14. máj 2015

@dzanem neboj,poznam vela bab,co v prvom mesiaci uzvivali antib.,lebo este nevedeli a boli chore...A maju zdrave deti... Proste ako to ma byt,tak to bude...Možeš sa spravat vzorne a prist o babo a na druhej strane mozes fajcit,pit,zurovat a babo sa udrzi... Priroda je mocne carodejka 😉 Hlavne sa poriadne preliec

sara34valentina
14. máj 2015

@butterfly333 mna nic neboli len prsia, trosku pocit na ms ale som 27DCtakze az na 34dc testujem cize stvrtok :D bolia ma bradavky ale inak nic, pocit mierny na mrchu ..necitim, ze by som bola tehotna ved je len 10-9den po milovaniiii......este tyzden a testnem sa ak mrcha nepride,,,,,,,,,,,,,,,,,,clovek sa zbytocne pozoruje ,,,,, ja sa necitim ze som 😒

sara34valentina
14. máj 2015

@butterfly333 a ano aj mne tak vraveli zeny ze otehtoneli pred ovu a nie v ovu den.....ze pred ovu je ten hlien lepsi akouz v den ovu ...aj viem ze kedsme sa 2dni pred aj 3-4dni pred ovu milovali NIC zo mna nevytieklo..... takze daco na tom bude, ))))) v ovu uz som nebola tak mokra.....

butterfly333
14. máj 2015

@sara34valentina aj ja som to tak mala pred ovu sex ale zatial sa nezadarilo. No asi to tak má byt momentálne sa na to necítim neviem zatial tehu nechcem byt neviem či je to tou operáciou alebo problemami doma no som momentálne rada že nie som. Tebe moja držím mooooc palce.

dzanem
14. máj 2015

@ninka214 mas pravdu,ked som cakala dvojicky uzkostlivo som dbala na vsetko a aj tak som o ne prisla(teraz este len cakam ci pride ms,takze ani nemusim byt v tom,ja som len nechcela pre istotu uzivat ziadne lieky,dakujem ti za podporu 😉 uvidime ci sa zadarilo alebo sa bude pokracovat v snazilkovani

maruskamolny
14. máj 2015

@marika007 tak to vyzera, ze jej to preslo...naposledy v noci vracala, odvtedy uz nie...jedla uz aj susienky a vela pila a zatial nic...ked sa vyspi jej idem dat vyvar...uz ju ani brucho neboli,,tak mozno to bola len chvilkova viroza..ale vcera 10krat vracala..uz som bola zufala,,,chudatko moje..a ona taka sikovna utekala stale do zachoda vracat

dasenkabb
Autor odpoveď zmazal
nadej13
14. máj 2015

@lucinka3289 ahoj,som sa potešila,že som objavila niekoho s podobným časom ako ja,som tiež v 10.týždni.

lucinka3289
14. máj 2015

@nadej13 super tesim sa gratulujem

lucinka3289
14. máj 2015

@dasenkabb sprav si test ked ti meska

ninka214
14. máj 2015

@dasenkabb robila si si test? To je zaklad...Ak bude negat. tak chod dr. na vyvolavacku

nadej13
14. máj 2015

@lucinka3289 aj to že si z ba,ja som z podunajských biskupíc,akurát staršia som 🙂,nemám sa ani s kým moc baviť o tehuľkovaní,tak budem rada ak sa môžem pridať do diskusie. Toto tehotenstvo je pre mňa dar zhora a tak sa veľmi snažím bojovať aj keď som ostala na to sama.

lucinka3289
14. máj 2015

@nadej13 tak to mi je luto ze si na to sama jasne ze mozeme pokecat

sara34valentina
14. máj 2015

@nadej13 zvladnes to ,mam zname co to zvladaju a potom sa objavil niekto kto ich rovnako lubi aj jej dieta aj ju,,,, neboj zvladnes to !! ten hore vie, preco Ti dal tento
dar 🙂

clauduska17
14. máj 2015

@sara34valentina tak som dnes urobila este jeden ovulacny test a čiarka uz je slabšia. Tak ovu som mala asi včera na 19dc tak ako ty milovali sme sa aj včera aj predvčerom. Uvidím ako sa ešte podarí dnes lebo robím 14tku 😀 tak sme na tom tak dosť podobne

clauduska17
14. máj 2015

@ninka214 tak čiarka už je dnes bledšia tak ovulku som mala asi den po tebe. Kedy by ti mala prísť ms?

sara34valentina
14. máj 2015

@clauduska17 super isto ste to stihli a spermie potrebuju dlhu cestu ku vajicku 🙂 verim ze budes tehu....ja dnes 27DC mierne bolesti v podbrusku ale zatial nie take silne ako na mrchu.......... o 5dni mam dostat pockam ale 7dni do stvrtku 🙂necitim zatial nic, len ked sa obcas najem je mi nevolno citim sa akoby mi jedlo nesadlo ale pripisujem to aj stresu okolo stahovania

clauduska17
14. máj 2015

@sara34valentina no uvidíme, nejak sa v tom nevyznám ale myslím že milovanie pred ovulkou je doležitejšie ale v den ovulky alebo po nej. Tak by sme na tom boli podobne. Som zvedavá ako ti to dopadne a mne potom týždeň po tebe. Minuly mesiac si ešte nerobila ov.testy?

sara34valentina
14. máj 2015

@clauduska17 min mesiac sme sa ani nesnazili, ...mala som ovulaciu podla hlienu na 17den !! a brala som antibiotika a milovali sme sa po ovulke az na 21den !! (nechcela som riskovat kvoli antibiotikam)tento mesiac ano mam ovu testy One step ale nemilovali sme sa ako vy ze den pred ovu a v ovu den, lebo mna ovu akosi tento mesiac velmi bolela (som prestala detoxikaciou spirulinu brat ta mi pomahala pri predmenst,bolestiach !)lebo beriem mesiac uz femibion 1....... cize sme sa milovali 2-3dni pred ovulaciou, kedze som nemohla lebo to bolelo........ tak uvidime , ci to stacilo, alebo budeme musiet o mesiac den pred a v den ovu skusit,,,,,,,,,,,,,,,,,necitim sa ze som tehotna, mam 27DC bolia ma bradavky a podbrusko zacalo dneska boliet ale len mierne nie tak ako na mrchu......................tak si pockam este do 34DC ...32dc mam dostat

sara34valentina
14. máj 2015

@clauduska17 drzim ti palce, snad sa vam podarilo 🙂 ono mi kazda hovori ze neotehotniem ak na to myslim, lenze ako na to nemam mysliet ....ved sa to da len 3dni za mes ..... ah boze ako na to nemysliet ? priatel tvrdi ze preco tomu nenechame lahky spad, poviem ked ''treba'' sa milovat a ak sa podari do roka tak do roka, lenze ja som netrpezliva ha ha ha ☹ skusame prvy mesiac teda podla ovulacie 🙂 😀

clauduska17
14. máj 2015

@sara34valentina no ja asi testnem už tak na 30dc 🙂 som velmi zvedavá. No to más dosť nevýhodu tie bolesti ale! Ja mam zasa dnes trochu bradavky citlive asi k ovu.

clauduska17
14. máj 2015

@sara34valentina že? Šak to nejde na to nemyslieť! Tiež nemám v pláne rok čakať. To už by som asi po polroku išla k dr.nech porobí nejake vyšetrenia že kde je chyba

nadej13
14. máj 2015

@sara34valentina ďakujem,tak viem ze to bude ťažké,kedy to ma kto ľahké,každý má niečo,to malé ma drží a som za to vďačná,teraz sa snažím nabrať silu na to všetko.len aby to bolo zdravé a aby to bolo konečne to úspešné tehuľkovanie so šťastným koncom

nadej13
14. máj 2015

@lucinka3289 ďakujem za pridanie k priateľom.včera som mala narodeniny a dodatočne dnes som dostala darček od neho ze je zvedavý ako to sama zvládnem.neviem,ale ten drobček ako keby mi dodával takú silu, nebudeme prosiť tam,kde nás nechcú,zvlášť po tom všetkom.musím myslieť pozitívne.mnohí kritizujú tento modrý koník,ale ja tu posledné dni som často a dosť som sa aj v dobrom bavila pri čítaní diskusií a mnohé sa dozvedela.dalo to veľa odpovedí napr. pri nevoľnosti a tak podobne.

lucinka3289
14. máj 2015

@nadej13 urcite bude vse ok len ty sa drzkaj.kedy si bola u dr?kedy mas poradnu?

ninka214
14. máj 2015

@clauduska17 mne 25teho abo ten pondelok o 10dni.. Ked som bola v januari tehu,tak sme sa milovali na 20dc a 22dc -to som nerobila ovu testy,no dnes uz viem,ze ovu mam na 22hy den. Takze neviem kedy som otehu-ci 20abo 22. Tento mesiac sme sa milovali 21 a 22,takze deň pred ovu a v den ovu. Tak uvidime..mozno motyka vystreli ;) od dalsieho cyklu zacnem s imofolicom a od 16teho dna duphaston.. No bodaj by som uz bola tehu 🙂 🙂 ale zas nezblaznim sa... Som2dni po ovu a stale mam tlaky vo vajecnikoch -to adi este z tej ovu abo som prechladnuta,lebo mi je dnes cely den strasnaaaa zima.