Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@maruskamolny my vzdy okolo ovulky zaberieme a potom mame free 😀 sa nam ani nechce 😀
tesim sa baby nejak sa Vam tu s pozitivnymi spravami rozbieha drzim vam palce
@maajushka gratulujem ;)
@zuzickaaak dakujeeem, teraz len clanky citam nevem co skor :D
@maajushka gratulujeeeem 🙂
@maajushka ja tiez 🙂) sice uz jednu slecnu doma mam, ale pozabudala som to 🙂)
@sara34valentina ahojky moja ako sa mi máš už si prestahovaná???
@marika007 my tiež tak 😉 kedy mas dostat? ja utorok-streda.... dostaneme tohto mesiaca?
@dzanem viem...ja som kazdy mesiac som dufala a testovala a nic.a mkn mesiac som si povedala ze to kaslem, ze ani ovulku nebuddm sledovat ani nic lebo uz nato nemam nervy.a dva dni pred ms mi bolo zle reku urobim test a bum.uz tam bol ruzovy duch. Cize v podstate sa zadarilo ked som sa zmierila s tym ze babo asi nebude.
@lucinka3289 ahoj 🙂 chcela by som sa spýtať či normálne upratujes ako keď si nebola tehu ...A či dvihas aj vysávač a podobne ...ma to.zaujíma lebo čo.čítam tak všetko zakázané ešte aj jedlo toto nie tamto nie 🙂...
@cukrik951 momentalne este nie lebo od zaciatmu tehu som strasne unavena a som rada ze zvladnem ist na nakup a nieco pripravit na jedlo.a ze sa postaram o seba 🙂 takze tak kazdopadne sa treba setrit
@maruskamolny mne vychadzaju az dalsi tyzden v pondelok. ty uz ich mas mat teraz v po alebo ut? nejako citim, ze zasa nic. ale tak necham sa prekvapit 🙂
@marika007 ja utorok alebo stredu...ja mam tiez pocit ze nic z toho 😒 no ked nie tak si este pockame... 😖
@butterfly333 ahojky prepac ze az teraz, piatok sme stahovali .....vcera vybalovali, mam na praci este toho dost ale este dovolenkujem tak ale vsetko skoro vybavene 🙂))) plodne dni mam az od 31.5.-7.6. tak pojdeme na to ♥ ty ako moje ? noha este boli?

@ninka214 som mala ovul uplne po kramoch hned