Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@marika007 zatiaľ nič, ale zajtra isto prídu...už znova začínam mať pesimistickú náladu... 😒
Ahojte baby.Snazime sa uz dva roky.Cykly mam 34dnove a teraz mi meska uz tyzden.Dnes bol test negativny.Je pravda ze som mala stres ale tolko uz meska?obcas ma boli podbrusko,bradavky uz nemam citlive.By som uz bola v 5tt keby..to by ma uz minimalne prsia boleli nie?Jaj,kedy uz uvifim dve ciarky?
@maruskamolny dokial tu niesu, nadej tam stale je 😉
Ahojte baby...chcem sa spytat ci uz ste sa niektora s tym stretli a pripadne ako to dopadlo....naposledy som mala mršku 12-15.4 mavam cca 30dnovy cyklus a prvy krat sa mi stalo ze tyzden pred mrskou som mala 5,7,8.5som mala len rano taky jemny vytok taky hnedo ruzovy....odvtedy ani naznak po mrche dnes som uz 45dc a vcera a dnes som mala take silne pichanie v lavom vajecniku co to moze byt.Ide o mozne tehotenstvo alebo skor o nieco ine??o babo sa snazime 2roky inak test som si robila tesne po tom ako som mala ten vytok a test bol biely mam skusit radsej dalsi??dakujem
@mima207 ahoj..mohol to byt znak uhniezdovania..skus este jeden test...
@marika007 ahoj, tak hlasim sa z prace.....dostala som 😢 cize znova nic z toho...uz je to 13mesiacov...zacinam byt bezradna...dufam, ze aspon Tebe to vyjde...budem drzat prsteky... 😉 aby mi vznikla nadej, ze aj po dlhsom case to ide...
@maruskamolny to je mi luto ☹ ale neboj, babo pride ked bude prenho najlepsi cas 😉 ja zatial este cakam. ale uz aj mna pobolieva brusko 😠 Viac ma asik hneva, ze som iba 9 dpo. dufam, ze aspon ich dostanem na 12 dpo, ked uz. lebo potom mam nieco v neporiadku, ked budem mat kratku lutealnu fazu. a dik. nahlasim sa ti. a tie lieky uzivate?
@mima207 Urob si test a ked bude negativny-tak je to co som mala pred mesiacom - ked mi ms meskala tak isto dlho ako tebe a uz som sa chystala na vyvolavacku,tak som si zo srandy robila ovu test a zistila som,ze prave ovulujem,cize to par dnove slabunke spinenie bola normalna ms...
Baby,sa mi zda,ze tu vladne nejaka depresia!!!
Poďme sa rozptýliť....Vytvorme si zoznam veci,co by sme chceli stihnut,kym sa nam narodi babo 😉 🙂 😉 🙂
Ja určite s prepáčením,ale ožrať sa a zatancovať si ešte posledný krát v nejakom bare na stole 😀 A vidieť Benátky....
Ako ste na tom vy?
@mima207 No my dost myslime...Mali sme vo februari svadbu,boli sme naneskutocnej svadbnej ceste...kupili sme pred rokom byt a este pred svadbou sme sa don nastahovali-je uplne zrekonstruovany a zariadeny podla nasich predstav...uz nemame co zveladovat momentalne,takze myslienky sa dost uberaju na to babo...Kurna ani dovolenku uz nemozem planovat,lebo nemam dovolenku v praci uz...... 😒 😠 Tak sa snazim vymyslat nove zabavky a vzdy sa na nieco tesit...
@marika007 dnes zaciname nanvo s tymi drinkami 😒 no uz som sa zmierila,,a zacneme odznova...psoledny mesiac a ked nie tak pôjdeme na motivaciu na dovolenku... 😎 a ked ani vtedy nie, asi pojdem k doktorovi...
@ninka214 ahojky...uz som taka zufala,,,,ze som vymyslela, ze pôjdeme na dovolenku do Chorvatska, ked do konca juna nebudem tehu...kedze manzelovi sa nechce, snazi sa viac a ja sa mam zase na co tesit ked to nevychadza,...
My sme mali svadbu pred necelym rokom,byt sme prerabali od zakladov,este stale nam chyba obklad.vsetko sme si ribi sami,kopec zabavy a unavy sne si uzili.este keby sa nam podari babatko...,uz som vsak pesimisticky realista,ze nebude.
ahojte zasa to vyzera ze sa nam to nepodarilo zas a opet uz neviem co si mam mysliet
uz to trva pol roka
@mojezlate mrzi ma to...musíme verit...ja uz 13mesiacov neuspesne...pol roka este pohoda 😉
Ahojte aj ja sa k vám pridávam snažíme sa už 10 mesiacov☹
@maruskamolny a uzivas to s prestavkou? nevies ako to je s inofolicom, ked ich mame iba 20? a nieco na povzbudenie precitaj si totok https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/ostali-ste-tehotne-vdaka-inofolicu/ Aspon mne to dalo nadej, ze po 3 mesacnej kure, budeme aj my tehu!!! 😉
@marika007 my sme po ovulacii prestali brat..a teraz budeme brat tento mesiac asi dokncime balenie,..ale asi uz nebduem kupovat nove balenia,,,,ked to nevyjde tento mesiac...skusime buduci dovolenku a ked ani vtedy nie asi sa prinutim ist k doktorovi nech sa pozrie ci som ok...este mam taky gel z prvého tehotenstva: http://www.otehotnenie.sk/p/148/gel-pre-podporu... tak ho asi vyuzijem lebo mi este vela zostalo a ja mam tendenciu, ked som pesimisticky naladena(cize ked mi pride ms) kupit nieco co mi pomoze a potom to stoji,,,,,
@marika007 som taka rada, ze tu si....dodava mi to optimizmus a silu ist dalej aj ke nevladzem.... 😉 hadam raz budeme aj vo fore tehulky si vymienat tehotenske príznaky🙂
@maruskamolny aj ja som rada, ze si tu 😉 mna to tiez velmi zoberie, ked sa zasa nepodari. poplacem chvilu a hned sa naladim na pozitivnu vlnu. Poviem si, ze mrska sice dosla, ale svedci to o tom, ze mi to tam dobre pracuje. A zacinam odratavat a pocitat kedy bude priblizne ovulka 😉 Ty si povec, ze nevadi aspon si uzijes dovolenku na plno, vyblaznis sa. Uz sa pomalicky balite? Malinka potrebuje kopec veciii 🙂

Riešenie problemov s otehotnením neinvazívnou metódou - tehotenská a materská móda
https://www.facebook.com/pages/Otehotnenie-teho...
http://www.jdoqocy.com/l177biroiq5DDCECCB578696... - otehotnenie
http://www.babybelly.sk/?a_aid=51bff35683e3e&a_... - tehotenská a materská móda