icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

lucinka3289
30. mar 2015

@ajulcca no vsak jasne brucho mam tiez uz par dni nafuknute uvidime ked pride pride ked nie tak sa budeme tesit nejak sa na to teraz az tak nesustredim mam plnu hlavu inych veci 🙂

2berry
30. mar 2015

@lucinka3289 Ja mám presne to isté, prsia citlivé viac ako inokedy, dnes mi začal nejaký hustejší svetlý výtok no a v podbrušku totálne tlaky. Stále behám na záchod a kontrolujem 😒

lucinka3289
30. mar 2015

@2berry tak uvidime kolktaty si dc a kedy ocakavas / neocakavas ms?

ajulcca
30. mar 2015

@zmuzmu ja som mala takéto čiarky minulý mesiac- celý týždeň rovnaké, nesilneli, po týždni meškania mrcha dorazila, na kontrole u dr. potom bolo už len zostatkové hcg. Koľko ti mešká?

2berry
30. mar 2015

@bea0802 Ďakujem, verím, že raz tam určite budú 😉

nicolettka2126
autor
30. mar 2015

@bea0802 hroooozne nemam rada tu vetu to sa proste neda na to nemysliet 😀
A nase polovicky aspon maju o zabavu ppstarane doma kym mi trpneme ci sa zadarilo alebo nie 😀

bea0802
30. mar 2015

@nicolettka2126 😀 tak tak ako pises 😀 ale tiez je zlatý vždy ked som robila test už ma čakal za dverami no čo koľko ciarok ? 😀 horší než ja 😀

2berry
30. mar 2015

@lucinka3289 Dnes som 28DC, cyklus mávam 28-32 dňový, takže MS "ne"očakávam tento týždeň. A ty?

lucinka3289
30. mar 2015

@2berry ja som dnes 25dc a ms tiez tento tyzden

zmuzmu
30. mar 2015

@ajulcca dnes je to 6.ty den co meska. Teda nemeska, mala som namiesto klasickej mrchy len slabunke hnede spinenie, tak som z toho jelen

ajulcca
30. mar 2015

@zmuzmu to špinenie mohlo byť aj uhniezďovanie 🙂 DPO koľko? Hcg ti môže slabo stúpať, vtedy to test nezachytí. Najlepšie íst k dr. nech ti zoberie krv na hcg. Mne tiež tak sestrička na gynde hovorila, prísť hned aby vylúčili mimomaternicové.

zuzannaaa
30. mar 2015

@nicolettka2126 tak - tak ... Vies tie nase polovicky si myslim ue aj oni sa tesia a prezivaju to vsetko ale inak ako my baby,,,,, oni tak posvojom pochlapsky lebo vydim aj ja niekedy sa ma aj sam opyta na niektore veci alebo ked mu rozpravam tak ma pocuva a tak ale niekdy nechce ani pocut ,,,,,,,

2berry
30. mar 2015

@lucinka3289 Chystáš sa tento týždeň aj testovať, alebo ešte počkáš? Ja by som chcela v sobotu, ale neviem, či dovtedy vydržím...

zuzannaaa
30. mar 2015

Caute baby ja som mala mrchu 5 ovu som mala 23... A teraz vo stvrtok by som mala dostat mrchu ........
Dufam ze nie 😎

lucinka3289
30. mar 2015

@2berry ja otestujem az ked bude meskat skor to nema vyznam

lucinka3289
30. mar 2015

@zuzannaaa sme na tom rovnako 🙂

zuzannaaa
30. mar 2015

@lucinka3289 presne tak to je zbitocne ... Lebo ked mrcha nepride tak potom jeden dva testiky a je ........ Ako dlhomsa snazite my teraz 5mesiac .... 4 mesiace sme sa snazili ako vyslo lebo som nevedela o ovulke a tento mesiac cez ovulku tak dufam ze. Sa podarilo .......

lucinka3289
30. mar 2015

@zuzannaaa my sa snazime druhy mesiac.

nicolettka2126
autor
30. mar 2015

@zuzannaaa to si super napisala, pravdivo 🙂
A naozaj je to tak, oni to beru ovela uvolnenejsie ako my 🙂

2berry
30. mar 2015

@lucinka3289 To ano... pri pravidelnej MS vieš presný deň kedy by mala prísť. Ja budem zajtra jeden deň po očakávanej MS ale v podstate aj 4dni pred...

lucinka3289
30. mar 2015

@2berry ja zajtra alebo v piatok uvidime 🙂 doteraz som mavala pravidelnu presne na den ale od kedy sa snazime beriem femibion tak mi chodi trochu inak tak cyklus mam 26-29dnovy

ajulcca
30. mar 2015

baby aký je váš názor na snaženie sa počas chrípky/ silného prechladnutia? Už týždeň som prechladnutá, teplotu už nemám, ale stále nie som fit - bez kvapiek do nosa neviem dýchať. Na konci tohto týždňa očakávam ovu, či to vôbec má zmysel, alebo jeden mesiac pre istotu vynechať a riadiť sa heslom "v zdravom tele zdravý špunt"?

zuzannaaa
30. mar 2015

@ajulcca aho ja si myslim ze uz len ked soplis tak chrypka presla .... Ked mas ovulku koncom tyzna tak odporucam este. Byt v teple nepyt studene bublinkove. Jest ovocie a zeleninu. Mozno dat si dobru polievku medyk, kup si nejaky bilinkovy caj .. Este sa napar 2krat A za dva dni by si mala byt fit 🙂 a mozete skusat ked ti na tom zalezi ja by som postupovala takto ... 🙂

ajulcca
30. mar 2015

@zuzannaaa bublinky nepijem, ovocie papám, zelenina mi nikdy nechutí 😅 , ale snažím sa doma kurírovať, nech to odíde. Tiež si myslím, že škoda by bolo nevyužitého mesiaca. 🙂

margotka23
30. mar 2015

@margotka112 velmi sa mi paci Tvoj pozitivny pristup k tomu vsetkemu a mas pravdu. Nam prvy pokus bohuzial nevysiel. Velmi zle som to znasala,ale treba si uvedomit par veci a clovek sa hned pozbiera. Tiez som minuly mesiac nevedela co skor a tak som sa sledovala, ze az. Potom si hovorim, som ja normalne???:D
Treba tomu nechat volny priebeh a hlavne vsetko brat s humorom a pozitivnym zmyslanim🙂)))
A vy sa ako dlho snazite?

nicolettka2126
autor
30. mar 2015

@pinuska19 ahoooj babulka, tak uz som si kupila tu kyselinu listovú a uz som aj supla do seba jednu tabletku 🙂

pinuska19
30. mar 2015

@nicolettka2126 ahoj moja, no super, len papkaj papkaj....tesim sa, ze som ti pomohla

zmuzmu
30. mar 2015

Zienky, tak gynekolog ma zabil - " duch na teste znamena, ze test je negativny". Ved uvidime o 9 mesiacov 🙂 juj lahko sa mi to pise, len tazsie spracuva v dusi...

zuzannaaa
30. mar 2015

@zmuzmu to neni duch na teste ale ta testovacia ciarka ona je v tom teste vyrita ono ju trochu vydiet ked je tes uz namoceny ,,,, potom to vyzera ako duch ale nie je to je len ten odraz ,,, ja uz to mam cele prezreteee otestovane 🙂

zmuzmu
30. mar 2015

@zuzannaaa no na tych foto to vyzera tak blbo, ale v skutocnosti su to ruzove ciarky, siroke ako ta testovacia, len slabunke... Ale asi sa zbytocne tyram, co ma byt, bude a ak som tehu, tak to zistim ked mi vynecha dalsia menstruacia. Nebudem testovat uz