Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@lucinka3289 Ja mám presne to isté, prsia citlivé viac ako inokedy, dnes mi začal nejaký hustejší svetlý výtok no a v podbrušku totálne tlaky. Stále behám na záchod a kontrolujem 😒
@2berry tak uvidime kolktaty si dc a kedy ocakavas / neocakavas ms?
@bea0802 hroooozne nemam rada tu vetu to sa proste neda na to nemysliet 😀
A nase polovicky aspon maju o zabavu ppstarane doma kym mi trpneme ci sa zadarilo alebo nie 😀
@nicolettka2126 😀 tak tak ako pises 😀 ale tiez je zlatý vždy ked som robila test už ma čakal za dverami no čo koľko ciarok ? 😀 horší než ja 😀
@lucinka3289 Dnes som 28DC, cyklus mávam 28-32 dňový, takže MS "ne"očakávam tento týždeň. A ty?
@2berry ja som dnes 25dc a ms tiez tento tyzden
@nicolettka2126 tak - tak ... Vies tie nase polovicky si myslim ue aj oni sa tesia a prezivaju to vsetko ale inak ako my baby,,,,, oni tak posvojom pochlapsky lebo vydim aj ja niekedy sa ma aj sam opyta na niektore veci alebo ked mu rozpravam tak ma pocuva a tak ale niekdy nechce ani pocut ,,,,,,,
@lucinka3289 Chystáš sa tento týždeň aj testovať, alebo ešte počkáš? Ja by som chcela v sobotu, ale neviem, či dovtedy vydržím...
Caute baby ja som mala mrchu 5 ovu som mala 23... A teraz vo stvrtok by som mala dostat mrchu ........
Dufam ze nie 😎
@2berry ja otestujem az ked bude meskat skor to nema vyznam
@zuzannaaa sme na tom rovnako 🙂
@lucinka3289 presne tak to je zbitocne ... Lebo ked mrcha nepride tak potom jeden dva testiky a je ........ Ako dlhomsa snazite my teraz 5mesiac .... 4 mesiace sme sa snazili ako vyslo lebo som nevedela o ovulke a tento mesiac cez ovulku tak dufam ze. Sa podarilo .......
@zuzannaaa my sa snazime druhy mesiac.
@zuzannaaa to si super napisala, pravdivo 🙂
A naozaj je to tak, oni to beru ovela uvolnenejsie ako my 🙂
@lucinka3289 To ano... pri pravidelnej MS vieš presný deň kedy by mala prísť. Ja budem zajtra jeden deň po očakávanej MS ale v podstate aj 4dni pred...
@2berry ja zajtra alebo v piatok uvidime 🙂 doteraz som mavala pravidelnu presne na den ale od kedy sa snazime beriem femibion tak mi chodi trochu inak tak cyklus mam 26-29dnovy
baby aký je váš názor na snaženie sa počas chrípky/ silného prechladnutia? Už týždeň som prechladnutá, teplotu už nemám, ale stále nie som fit - bez kvapiek do nosa neviem dýchať. Na konci tohto týždňa očakávam ovu, či to vôbec má zmysel, alebo jeden mesiac pre istotu vynechať a riadiť sa heslom "v zdravom tele zdravý špunt"?
@ajulcca aho ja si myslim ze uz len ked soplis tak chrypka presla .... Ked mas ovulku koncom tyzna tak odporucam este. Byt v teple nepyt studene bublinkove. Jest ovocie a zeleninu. Mozno dat si dobru polievku medyk, kup si nejaky bilinkovy caj .. Este sa napar 2krat A za dva dni by si mala byt fit 🙂 a mozete skusat ked ti na tom zalezi ja by som postupovala takto ... 🙂
@margotka112 velmi sa mi paci Tvoj pozitivny pristup k tomu vsetkemu a mas pravdu. Nam prvy pokus bohuzial nevysiel. Velmi zle som to znasala,ale treba si uvedomit par veci a clovek sa hned pozbiera. Tiez som minuly mesiac nevedela co skor a tak som sa sledovala, ze az. Potom si hovorim, som ja normalne???:D
Treba tomu nechat volny priebeh a hlavne vsetko brat s humorom a pozitivnym zmyslanim🙂)))
A vy sa ako dlho snazite?
@pinuska19 ahoooj babulka, tak uz som si kupila tu kyselinu listovú a uz som aj supla do seba jednu tabletku 🙂
@nicolettka2126 ahoj moja, no super, len papkaj papkaj....tesim sa, ze som ti pomohla
Zienky, tak gynekolog ma zabil - " duch na teste znamena, ze test je negativny". Ved uvidime o 9 mesiacov 🙂 juj lahko sa mi to pise, len tazsie spracuva v dusi...

@ajulcca no vsak jasne brucho mam tiez uz par dni nafuknute uvidime ked pride pride ked nie tak sa budeme tesit nejak sa na to teraz az tak nesustredim mam plnu hlavu inych veci 🙂