Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@marika007 mozno čím menej by sme pili tym by tie čiarky že vraj boli vyraznejšie. Robiš si ich teraz prvy mesiac?
@clauduska17 ja uz testujem rok. niekedy su krasne ze nemam skoro ziadne ciarocky a potom vyskoci krasna silnejsia nez kontrolna. inokedy to mam takto, ze neviem potom urcit, lebo vsetky vyzeraju rovnak. vecer bola taka ista. uvidim dnes co mi ukaze. ale hlienik a bolest vo vajecniku som mala 13-14 DC
@clauduska17 29rokov...ale mam problemy so zrazanlivostou krvou...
@marika007 ja len druhy mesiac testujem. V nedelu som mala najsilnejšiu.
@maruskamolny ja budem mať 34tak dufam že to nie je aj vekom že sa nedari.
@clauduska17 aj ja mam 34r, skusame druhy mes jun bude treti , neboj zadari sa aj nam ♥
my skusame jun druhy mesiac-cez vikend mam dostat ms...tehotna sa vobec necitim ☹
a teraz som mala 28 😉
@sara34valentina predvcerom som mala pozitivny ovu test tak dufam že to bude čoskoro 😀 lebo som smutna kazdy mesiac jak ms dorazi.
@clauduska17 to este kratucko sa snazite...ak je s vami vsetko ok,do roka sa vam podari,uvidis...len treba vydrzat...je to tazke...pri prvom dietatku sa nam podarilo po 7 mesiacoch a tiez som stresovala ...no teraz uz skoro 14mesiacov...uz je to na nevydrzanie..jedine co ma drzi nad vodou je moja dcerka
@maruskamolny ja mam tiež dcerku tak to beriem ok ale ta sa mi podarila hned na prvy krat 😀 ale teraz mam noveho priatela tak snad bude všetko ok.ale 14mesiacov je aj dosť. Aj to riešiš s doktorom nejako?
@clauduska17 ved to, ze som este nebola...
@maruskamolny no už by som na tvojom mieste išla. Ja som bola na zaciatku rokana preventivke ale ak sa nepodari tak tam pojdem po prazdninach zasa. Alebo rozmyslam radsej aj spermiogram urobiť
@maruskamolny a beries aj nejake vyzivove doplnky?
@clauduska17 tak pojdem asi ked to nevyjde...... ☹
@ninka214 ten inofolic..ale uz mi dochadza...a ty beries nieco?
@maruskamolny nič. Len kyselinu listovu. Dr povedal ze nic netreba že proste to chce čas. Že to nie je take jednoduchejak stlačenie tlačítka na klavesnici!! A tobo všetko co mi povedal na preventívke 😀
@clauduska17 aj ja preto čakám zatiaľ...ale ak to nevyjde do augusta, tak pôjdem tiež k doktorovi, niekedy si hovorím, veď keď to raz vyjde, tak to musí znova...viem, že to tak nemusí...no hádam hej....boli ma podbruško, picha raz tam raz tam...menštruáciu mám dostať v utorok-sredu...
kocky stalo s avam ze test bol negativny a cejtila sme s ejak tehotna 😖

@maruskamolny určite sa podarí každej z nas uvidíš a kolkotmaš rokov??