Snažilky o tretie bábenko
ahojte dvojnasobne maminky!
zalozila som tuto temu, lebo som nenasla podobnu...je mozne, ze som dost nehladala...
snazime sa o tretie dietatko a nejako sa nam nedari. mame dve vacsie dievcata, na prvu sme cakali priblizne 4 roky a druha sa podarila hned. a o tento treti zazrak sa snazime uz pomaly dva roky. uz sme sa mozrejme starsi, ja mam 37 rokov a manzel tiez.
som z toho uz pomaly aj nestastna a smutna.
ste niekto v podobnej situacii? pomohlo by mi, keby ste mi napisali vase pribehy, ako to bolo u Vas , ci sa Vam podarilo nakoniec a ci Vam nieco aj pomohlo...
dakujem krasne 🙂
@bohjelaska aaa kolko si DPO po ovulke,zaleži natom kedy bola ovu...no ja si myslím že už ano ,maš kratši cyklus?26 dnovy?
@bohjelaska urob teeest pooobede bývyju vysoko pozitííívne..... 😀 😀 😀 😀
Pozitívny ovu test som mala 13 DC, tak ovulka mohla by asi na 15. deň?
@mausy21 A nie radšej ráno?
@bohjelaska tak sme natom presne rovnako..ja som mala ovu na 16den kedže pozit som mal 14 den...ja nevieeem na tvojom mieste by som testla, ja som už testla ale vedela som že nič to som bola len na nakupe testov tak som musela vyskuušat 😀 😀 😀 vela báááb robilo okolo 17 tehu testíííky a pozit..myslim važne
@mausy21 Tak testla som a nič. No myslím, že je to ešte skoro. Alebo dúfam ☹
Tak ako baby? Podarilo sa? Nám stále nie, ale verím, že snáď tento mesiac bude ten pravý 🙂
jej dievčatá, super téma. 🙂 My sa síce nesnažíme o tretie, ani neplánujeme ale tak trošku by som aj chcela v kútiku duše 😉 Držím Vám všetkým palce, nech vám to vyjde a máte zdravé deťúrence 🙂 😉
Ahojte,aj sem niekto este chodi? Aj ja planujem tretie dietatko,priatel druhe,lebo starsieho syna mam z prveho manzelstva a zije aj s otcom,takze drobcovi chceme surodenca,s ktorym by vyrastal 🙂 tak uspesne snazenie prajem vsetkym,hadam do Vianoc to vyjde,paaaa 😉

Zajtra je 24 DC, myslíš, že by už mohlo byť niečo vidieť?