Snažilky od decembra 2013
ahojte tak som asi prva kto tuto temu ide zalozit. No od decembra sa ideme snazit ale uz mame dievcatko takze sa budeme snazit len v case ovulacie lebo chceme chlapceka 🙂
@sunshine85
@popka24 tak dnes dosla MS...no co baby presuvame sa do dalsej skupiny? 🙂
@lucia1002 oky teda... aspon v tom ideme spolu 😉
Tak sa sem pridávam aj ja. Začali sme sa snazilkovat v decembri 2013, po dvoch cykloch zatiaľ neúspešne. Dúfam však, že sa čoskoro zadari. Prvé tehu sa nám podarilo na tretí cyklus, ale v 8.-9.týždni som potratila. Druhé tehu sa podarilo na druhý cyklus, síce tehu celé prelezane ale máme drobca zdravého, krásneho, teda už veľkého chlapiska vymyselneho skoro 2,5 ročného. Tehu sme odkladali, lebo som mala strach z toho, že ak zase budem musieť celé tehu prelezat, tak to bude dosť náročné, starosť o celú domácnosť a hlavne o malého. A hlavne nastal konečne u malého čas, kedy sa konečne aspoň trocha dokáže aj sám zahrať, lebo donedávna som mu musela vo všetkom asistovat nonstop celý deň... Síce ešte aj teraz ma sem tam den kedy pri ňom nič neurobím, ale už je to lepšie 🙂 tak už len dúfam, že sa nám to tehu čoskoro podarí a hlavne aby som to potom dotiahla do úspešného konca. Držím vám všetkým palce, aby sme boli čoskoro tehotné!!!
@sunshine85 ja som mala teraz cez víkend..dnes som bola u gynekologa a ten mi potvrdil, že doslo k ovulke.. a najlepšie na tom je, že v piatok mi lekar zistil ovulku az na 21 den... dovtedy som sa domievala,že ju mam medzi 14-16 dnom...takže uvidime aky bude výsledok 🙂
@popka24 aj ste stihli cez nu popracovat? 😉 a skusala si si aj ovu testu? podla nich ti to ako vyslo?
@popka24
@sunshine85 Ahojte baby...no ja cakam este len na ovulku...a este sa mozno aj nacakam...pokial totiz bude aj tento cyklus cca 40 dnovy ako predchadzajuce dva, tak by som ju mala mat az okolo 20.2...takze cakam co bude a sledujem sa 🙂
@sunshine85 tak sa snazilkujte, ale neprehanajte to moc, nech su kvalitne 😉 drzim palce nech to teraz uz vyjde..aj tebe @popka24 ...som zvedava, ci ste sa trafili a ako to dopadne... 😉
@sunshine85 áno stihli sme cez ňu popracovať 🙂 tak uvidíme.. ovu testy som neskúšala..spoľahla som sa iba na lekara.. 🙂
Ahoj. Aj my sa snažíme o druhé dieťatko...........a ja chcem dievčatko, chlapčiatko už máme........som registrovaná krátko ale veľmi sa mi páči tato stránka........a myslíte, že existuje nejaký receptík na dievčatko 🙂
@popka24 sak prave, to pokusenie je strasne :D preto ja to riesit tak ze nemam nachystany ziadny test aby ma to nepokusalo :D a lekaren zas nemam az tak uplne pobliz aby som tam mohla hocikedy skocit...takze sa da aj takto odolavat 😀 no tak to je potom super, ked ti aj lekar povedal ze to vyzera nadejne... 😉
@lucia1002 áno z mojej strany to vyzerá nádejne...len sa bojíme ako je to z manželovej strany..ako malý prekonal mumps a je zvárač :/ išli sme na spermiogram do PO, kde ho odmietli vyšetriť, pretože lekár mal zmluvu iba s VZP a on ma Dôveru. Manžel si bol ochotný za všetko zaplatiť a aj tak odmietol :/ Vstavanie o 4 hod. ráno, čakanie v čakarni 5 hodín vyšlo nazmar :/ tak už len čakať, či sa zadarilo alebo nie 😔
ahojte kočky , mi sa snažíme od novembra, uvidíme čo prinesie tento mesiac. Veľmi by sme sa potešili druhému bábu. No uvidíme 😉
@popka24 teraz som si uvedomila ze som ti zabudla odpisat na predchadzajucu spravu..veru lekari vedia byt svine..jaj sak mohol zarobit..a vy nic z toho..poznam to..mna toto cakalo 2soboty dozadu ale v skole na VS..vstavala som o 4.40,2hod cestovala tam, 2hod naspat, 4 cakala v skole a profak nakoniec povie ze nas vsetkych nestihne, ze mame ist ostatni domov a ze nabuducr..nervy, ten strateny cas, no proste nemam slov, co si niektori o sebe myslia...
Za tyzden uz? Joj dufam ze sa zadarilo 😉 ake mas pocity?
kočky, totálne mám citlivé bradavky, bolia ma prsia. uvidíme . 🙂
@lucia1002 tak uvidime... včera a dnes mi bola strašná zima, ani pod perinou som sa nemohla ohriať..potom som zaspala... čo ja nikdy cez den nespím... stale ma niečo pichá.. možno som vonku vymrzla tak preto.. ovu test, som si nikdy nerobila neviem ti pomôcť..v príbalovom letáku neuvádzajú postup..?

@popka24 tak drzim palce nech buduci mesiac uz prijde ten spravny okamih a vystihnete ovulku...raz to predsa musi vyjst...alebo uz len zobrat dovolenku a utekat v tom case za manzelom 🙂