Snažilky od decembra 2013
ahojte tak som asi prva kto tuto temu ide zalozit. No od decembra sa ideme snazit ale uz mame dievcatko takze sa budeme snazit len v case ovulacie lebo chceme chlapceka 🙂
@popka24 mne v utorok švagriná rodila 🙂 tiež prvé dievča a po pol roku necelom znova oteh. a teraz chlapec...aj ja sa cítim z toho tak divne.A hlavne mi je ľúto ,že sa o nás vie,že sa snažíme....takže tie občasné otázky,či ešte stále nie som v tom,fakt potešia....minule ma dojal kamarát:"ty ešte nie si tehotná?Nejako ti tie plány nevychádzajú"...to ma dorazilo 😠
@andrejka2424 presneee to istééé u náss!!!! a najlepšie je,že manžel robí v zahraničí, tak v mesiaci máme na to 7-8 dní... a nedávno som zistila,že mám o týžden posunutu ovulaciu..takže pred tým sme sa mohli "snažiť"... takže 4 mesiace vyšli navnivoč,, a teraz uvidíme... v nedelu by mala prísť mrcha...
@andrejka2424 tak snáď nepríde... ale po toľkých očakávaniach a sklamaniach, nerobím si nádeje 😔 mne zistil správnu ovuláciu až lekár.. a som rada, že to nenechala len tak... inak doteraz by som nevedela, že ovulku mám o týždeň neskôr...
@lucia1002 @andrejka2424 v nedelu si urobím test a uvidíme.. no ak mi dovtedy mrcha nepríde...napíšem Vám... lucia1002 ako s tými ovu testami.. ?
@popka24 ja tento mesiac očakávam ...neočakávam okolo 25.2. Túto sobotu ideme na ples,tak preventívne sa radšej budem baviť nasucho 😉
@andrejka2424 tak tak na sucho radšej :D ja zajtra idem s kamoškami "zapiť" valentína, ale tiež len tak nasucho...keby náhodou..
@andrejka2424 zabudla som napísať, že manžel je v zahraničí, tak preto s kamoškami :D
No tak to bude romantika 🙂 aj kamošky nemajú s kým zapiť?...ja som manželovi oznámila,že Valentína nejdeme osláviť,že radšej MDŽ,tak uvidím,dúfam že neprekvapí a ja zase nebudem mať nič pre neho.
@andrejka2424 mám chuť si zajtra urobiť test, neviem prečo.........zajtra mám 13 den po ovulke, to by mi malo ukázať, čii??
@popka24 to ti ja neviem povedať,zatiaľ som bola len raz tehotná a test som si robila keď mi to 2 dni meškalo a čiarka bola len slabučká...a asi taký týždeň pred tým som si robila a pravdaže ešte čiarka nebola.A však vyskúšaj ak si nedočkavá,len ak máš ovulku neskôr,tak aj test by ti pozitívny podľa mňa vyšiel až keď ti budú meškať.
@andrejka2424 v duchu aj ja si to myslím..len tak že na valentína by bolo super zistiť // čiarky... ach neviem...musím vydržať
@andrejka2424 nespravím si ešte... mám 35 dnový cyklus,takže počkám..to by mi ešte neukázalo
@popka24 no vidíš,má to svoju logiku a vždy je lepšia nálada,keď ešte môže do MS človek dúfať,ako keď zistí,že zase nič a pritom môže byť ešte skoro na test.Tak ti prajem,nech to vyjde,napíš potom určite,ako ti to dopadlo.
@andrejka2424 jasné dám vedieť 🙂
@lucia1002 @andrejka2424 volala som doktorovi... robil mi hormonálne testy.. takže výsledky na 1* 😎 takže už len čakať...
@popka24 super ze mas take vysledky...je mozne ze to vyslo...🙂 a takisto by ti uz dnes mohlo ukazat //...ale ak vydrzis tak vydrz az do zajtra a zajtra testni...ja by som to nevydrzala... 😉 je to mozne ze budu az buduci tyzden dojde ovu, lebo aj teplota tomu nasvedcuje...aj ked si ju nemeriam dlho ale stale je nizko....
@sunshine85 ahoj, co je u teba noveho? sme ta tu dlho nevideli...
ahoj @lucia1002 , dnes som 30DC...tak cakam...ale zatial nemam ziadne PMS, tak mi to je cudne...dnes som horko tazko odolala a netestla som sa 😀 ty cakas na ovulku, ci?

@popka24 mozno si fakt vymrzla..alebo na teba nievo lezie..nemusi to hned znamenat ze sa nezadarilo..alebo ti znamena ze sa zadarilo😉 vies co v letaku pisu ze to je negativny vysledok..teda ze ovulacia este nenastala..ale mohlo by to znamenat ze uz prichadza nie?