Snažilky od decembra 2013
ahojte tak som asi prva kto tuto temu ide zalozit. No od decembra sa ideme snazit ale uz mame dievcatko takze sa budeme snazit len v case ovulacie lebo chceme chlapceka 🙂
@sunshine85 super..teším sa s tebou...už len to dotiahnuť do úspešného konca 😉
baby nepotrebujete niektorá INOFOLIC alebo UTROGESTAN?? ostali mi a škoda vyhodiť
@sunshine85 @lucia1002 @majusik26 baby, bola som dnes u gynekologa... bije nám srdiečko a máme 4mm ... úžasné niečo 😵
@popka24 supeeeeer 😉 a co ti povedal? kedy mas dojst najblizsie? ja som dnes bola na krv.
@sunshine85 26.3 mam prísť na poradňu 🙂
@popka24 ja mam dojst zac. aprila....to je doba... 😀 uz aby presiel marec 😀
ahojte dievcata, ziadne nove tehulky nepribudli? ako sa mate?
@sunshine85 vyzera to tak ze ziadne nove..ja cakam na ovu, mala by byt bud.tyzden..a ty sa ako mas?ako pokracuje tehu?😉
@lucia1002 a fajin, akurat mam spavu nemoc 😀 a hocikedy ma napina, ale nevraciam...inak ani neviem, ze co a ako, najblizsie idem k mudr. o 2 tyzdne...
@sunshine85 tak to je super...aspon si oddychnes, ked sa ti chce spat 🙂 tak dufam ze vsetko bude ok 🙂

@bar12 ďakujem..🙂 no dufam, ze sa to znormalizuje...az teraz si uvedomujem ake je HAK svinstvo...cyklus rozhadzany, plet ako 15rocny pubertiak...uz sa na seba nemozem do zrkadla pozriet 🙂