icon

Snažilky od decembra 2013

emma2310
2. nov 2013

ahojte tak som asi prva kto tuto temu ide zalozit. No od decembra sa ideme snazit ale uz mame dievcatko takze sa budeme snazit len v case ovulacie lebo chceme chlapceka 🙂

denda83
6. jan 2014

@bublinka1s dakujem🙂 a uz je skupina septembroviek? nejak ju neviem najst....

freckle77
6. jan 2014

@denda83 gratulujeeeem! Vela zdravia a bezproblemove tehu prajem! 😉

bar12
6. jan 2014

ahojte zienky 🙂 tak sa k vam tiez pridavam...ovu bola 25.12 a menzes ma prist 8.1., tak nedockavo cakam, ci dorazi....citim sa ako pred menzesom, nic neobvykle 🙂 mam tri mesiace po MA, tak v kutiku duse mam trosku aj strach...vsetkym vam, co uz viete, ze to vyslo, gratulujem!!! a prajem hlavne bezproblemove tehu a zdrave deticky 🙂

barborkark
6. jan 2014

Ahojte baby, toto su moje dnesne testy, mešká mi to dnes 4.den, myslíte že v piatok už bude nieco u doktora vidno? 🙂
Ten horny test je 25kovy, spodný je 10kový

bar12
6. jan 2014

@barborkark v piatok by uz mohlo byt ;)

popka24
7. jan 2014

Ahojte baby 🙂 od dnes som tu nová 🙂
Takže k téme... s manželom sa snažíme o naše prvé bábätko od septembra. V októbri som mala mikropotrat, ale snažíme sa ďalej. Plodné dni mi v decembri vychádzali počas sviatkov, takže uvidíme čo z toho bude. Dnes mám dostať mrchu, zatiaľ neprišla 🙂

ivkafu
7. jan 2014

@popka24 aj u nas, tak cakame a nic, tak uvidime 🙂

barborkark
7. jan 2014

@popka24 presne ako aj ja :D od septembra snazime a v decembri presne okolo štedrého dňa tipujem že bola ovu.. Mrcha mešká a na teste už je volačo vidno, no ešte je zavčasu sa tešiť.. držím vám palce babule 😉

popka24
7. jan 2014

Poviem pravdu, nikdy som si ovuláciu nesledovala.. ale teraz mi to nedalo a vygooglila som si ovulačnú kalkulačku... podľa všetkého 22.12, som mala najvyššiu šancu... tak sa neviem dočkať,kedy si urobiť test.. Najradšej by som si ho urobila hneď :D

zaira1407
7. jan 2014

@denda83 jej 🙂 to znamena ze je to tam ...vau .... gratulujem !

zaira1407
7. jan 2014

presuvate sa k januarovkam alebo zostavate ? mna nebavi sa posuvat kazdy mesiac inam .... zaciname 6 mesiac 😔

popka24
7. jan 2014

Máte niektorá skúsenosť s Clear blue?

popka24
8. jan 2014

Tehotenstvo sa nekoná :(( ... ale ideme ďalej. Tak baby držím Vám prsty nech to vyjde 🙂

majka0071
9. jan 2014

ahojte kočky, tak dnes som si robila test a vyšli mi // tak sa veľmi teším, a snad bude všetko v poriadku, a prajem všetkým snažilkám aby im to vyslo 🙂)

bar12
10. jan 2014

@popka24 hlavu hore, nam to tiez teraz nevyslo :( hlavne musime pozit mysliet a vysledok sa urcite dostavi s o to vacsou radostou 🙂)

klara855
10. jan 2014

pridavam sa do skupiny...v podstate sa snazime od juna...no od decembra tak intenzivne...uz vsak zacinam mat pochybnosti,ci to pojde tak lahko...i tento mesiac...ovulacia bola (testom potvrdene, hlien tak isto, cca 10-11 den cyklu)... vcera 15 den cyklu a i dnes tmavé hnedé spinenie, akoby sa rozbiehala MS...neviete aky to moze byt problem? stretli ste sa s tým?asi nieco s hormónmi...chystam sa na preventivku ... uz to asi zacnem riesit, kde je chyba....mam pocit,ze vsetci v okoli cakaju babatko, a my zase nic....

nely459
10. jan 2014

@klara855 mozno je to uhniezdovanie 🙂

klara855
10. jan 2014

@nely459 si zlatá 🙂🙂 sa usmievam na monitor🙂🙂🙂 ...ale vobec nemam ten pocit...okrem toho nemam ziadne priznaky...vobec nic mi nieje...ziadna bolest, tlak, prsia...ako tu citam kto,co a ako prezival.....ja vobec nic... nemam uz ani ten pocit nadeje, ze je to ono .....skor si myslim,ze nejaký problém...

nely459
10. jan 2014

@klara855 ved niektore baby necitia nic 🙂 uvidis ako ti bude dalsie dni 🙂 potom daj vediet 🙂

klara855
10. jan 2014

@nely459 🙂🙂🙂 mas pravdu,ani neviem kedy sa u mna vyskytol taky negativizmus🙂 nadej je potrebna🙂🙂🙂 pritom oproti tým,ktoré sa snazia roky, si pridem ako trapka🙂 ved je to iba pol roka...no tak rychlo mesiac za mesiacom uteka...a zakazdym nic...pomaly zacinam pochybovat,ze ci sa niekedy dockam...asi som si myslela, ze sup- sup a uz to bude:D a vy sa snazite tiez?🙂

popka24
11. jan 2014

...ale ja som ešte stále nedostala mrchu, ktorá mala prísť 7.1 😕 8.1 som si robila digitálny tehotenský test a nič ☹ no a dnes je už 11.1 a stále neprišla 😨 každý deň si hovorím, že príde zajtra, príde zajtra.. dostala som sa do fázy, kedy negatívny tehotenský test už so mnou nič nerobí 😒

helulik
11. jan 2014

@klara855 ja som taketo iste spinenie mala tiez... 🙂 bolo to cca na 10 den od styku...bola som s tym aj u doktora, povedal, ze to je normalka...hormony sa buria... 🙂 ale nic vazne...potom to skoncilo a ja si zijem nadalej... 🙂 tiez som v kutiku duse myslela, ze to bolo uhniezdovanie, ale asi nebolo... :D

popka24
11. jan 2014

@helulik tak si držíme navzájom prsty 🙂

helulik
11. jan 2014

@popka24 a tak mne dosla mrcha asi 7 dni po tom, co mala... 🙂 odvtedy uz nic necakam, neriesim... 🙂 aj tak to nema zmysel...lebo to podvedomie je hnusoba... :D

popka24
11. jan 2014

@helulik presne tak... ani ja už nič nečakám,lebo to nemá zmysel. Psychika je silná vec.... no už ma začalo popichovať v podbrušku..pravdepodobne, už príde aj mne.

popka24
11. jan 2014

Proste som si povedala,že sa budem venovať sama sebe.. od dnes som začala cvičiť, v utorok idem ku kozmetičke a kaderníčke a nič nebudem riešiť 😉

helulik
11. jan 2014

@popka24 velmi dobry postoj... 🙂 ja sportujem pravidelne... 🙂 skor si tak zacinam uzivat okamihy s manzelom...nenutim ho teraz podme, teraz je cas, alebo podobne... 🙂 vobec nie...ked to na nas pride, vtedy ideme... 🙂 tej kadernicke by som mala aj ja zbehnut... :D

popka24
11. jan 2014

@helulik takže asi tak... teším sa,že si zmením účes a budem pekná keď príde moj manžel z Nemecka 😀

helulik
11. jan 2014

nooo, to bude super prekvapko pre manzela... 🙂 ja som akurat dobehala... 🙂

klara855
11. jan 2014

@helulik veru, myslim,ze to bude i moj pripad🙂 teda verim,ze ziaden vaznejsi problem🙂🙂🙂