Snažilky od decembra 2013
ahojte tak som asi prva kto tuto temu ide zalozit. No od decembra sa ideme snazit ale uz mame dievcatko takze sa budeme snazit len v case ovulacie lebo chceme chlapceka 🙂
ahojte zienky 🙂 tak sa k vam tiez pridavam...ovu bola 25.12 a menzes ma prist 8.1., tak nedockavo cakam, ci dorazi....citim sa ako pred menzesom, nic neobvykle 🙂 mam tri mesiace po MA, tak v kutiku duse mam trosku aj strach...vsetkym vam, co uz viete, ze to vyslo, gratulujem!!! a prajem hlavne bezproblemove tehu a zdrave deticky 🙂
@barborkark v piatok by uz mohlo byt ;)
Ahojte baby 🙂 od dnes som tu nová 🙂
Takže k téme... s manželom sa snažíme o naše prvé bábätko od septembra. V októbri som mala mikropotrat, ale snažíme sa ďalej. Plodné dni mi v decembri vychádzali počas sviatkov, takže uvidíme čo z toho bude. Dnes mám dostať mrchu, zatiaľ neprišla 🙂
@popka24 presne ako aj ja :D od septembra snazime a v decembri presne okolo štedrého dňa tipujem že bola ovu.. Mrcha mešká a na teste už je volačo vidno, no ešte je zavčasu sa tešiť.. držím vám palce babule 😉
Poviem pravdu, nikdy som si ovuláciu nesledovala.. ale teraz mi to nedalo a vygooglila som si ovulačnú kalkulačku... podľa všetkého 22.12, som mala najvyššiu šancu... tak sa neviem dočkať,kedy si urobiť test.. Najradšej by som si ho urobila hneď :D
presuvate sa k januarovkam alebo zostavate ? mna nebavi sa posuvat kazdy mesiac inam .... zaciname 6 mesiac 😔
Máte niektorá skúsenosť s Clear blue?
Tehotenstvo sa nekoná :(( ... ale ideme ďalej. Tak baby držím Vám prsty nech to vyjde 🙂
ahojte kočky, tak dnes som si robila test a vyšli mi // tak sa veľmi teším, a snad bude všetko v poriadku, a prajem všetkým snažilkám aby im to vyslo 🙂)
pridavam sa do skupiny...v podstate sa snazime od juna...no od decembra tak intenzivne...uz vsak zacinam mat pochybnosti,ci to pojde tak lahko...i tento mesiac...ovulacia bola (testom potvrdene, hlien tak isto, cca 10-11 den cyklu)... vcera 15 den cyklu a i dnes tmavé hnedé spinenie, akoby sa rozbiehala MS...neviete aky to moze byt problem? stretli ste sa s tým?asi nieco s hormónmi...chystam sa na preventivku ... uz to asi zacnem riesit, kde je chyba....mam pocit,ze vsetci v okoli cakaju babatko, a my zase nic....
@nely459 si zlatá 🙂🙂 sa usmievam na monitor🙂🙂🙂 ...ale vobec nemam ten pocit...okrem toho nemam ziadne priznaky...vobec nic mi nieje...ziadna bolest, tlak, prsia...ako tu citam kto,co a ako prezival.....ja vobec nic... nemam uz ani ten pocit nadeje, ze je to ono .....skor si myslim,ze nejaký problém...
@nely459 🙂🙂🙂 mas pravdu,ani neviem kedy sa u mna vyskytol taky negativizmus🙂 nadej je potrebna🙂🙂🙂 pritom oproti tým,ktoré sa snazia roky, si pridem ako trapka🙂 ved je to iba pol roka...no tak rychlo mesiac za mesiacom uteka...a zakazdym nic...pomaly zacinam pochybovat,ze ci sa niekedy dockam...asi som si myslela, ze sup- sup a uz to bude:D a vy sa snazite tiez?🙂
...ale ja som ešte stále nedostala mrchu, ktorá mala prísť 7.1 😕 8.1 som si robila digitálny tehotenský test a nič ☹ no a dnes je už 11.1 a stále neprišla 😨 každý deň si hovorím, že príde zajtra, príde zajtra.. dostala som sa do fázy, kedy negatívny tehotenský test už so mnou nič nerobí 😒
@klara855 ja som taketo iste spinenie mala tiez... 🙂 bolo to cca na 10 den od styku...bola som s tym aj u doktora, povedal, ze to je normalka...hormony sa buria... 🙂 ale nic vazne...potom to skoncilo a ja si zijem nadalej... 🙂 tiez som v kutiku duse myslela, ze to bolo uhniezdovanie, ale asi nebolo... :D
Proste som si povedala,že sa budem venovať sama sebe.. od dnes som začala cvičiť, v utorok idem ku kozmetičke a kaderníčke a nič nebudem riešiť 😉
nooo, to bude super prekvapko pre manzela... 🙂 ja som akurat dobehala... 🙂

@bublinka1s dakujem🙂 a uz je skupina septembroviek? nejak ju neviem najst....