icon

Snažilky od júla 2014

emili31
1. júl 2014

Ahojte, my sa snazime od marca, aleeee nieco mi hovori ze Jul je pekny mesiac a vide nam to 🙂 🙂

viky7
2. júl 2014

@emili31 a neskusala si ovoulacne testy, ze co ti ukazu ? ale inak ani ja nepozorujem ziadne pichanie ani nic podobne cez ovulaciu 🙂

emili31
autor
3. júl 2014

@viky7 nie, nechcem si ich kupovat, bojim sa ze potom uz na to budem velmi mysliet, testy, take hentake...sa bojim ze sa pri tom velmi vystresujem...ak sa do cca oktobra nic nepodari..potom kupim a zajdem aj lekarovi..

22beba
3. júl 2014

baby držím Vám palce bohužial tento rok sa nám to už nepodarí ☹ale čííítala som nejaké štatistiky že v júli sa počne najviac dvojičiek 🙂 😝 😝 😝 tak držím palce 🙂

emili31
autor
3. júl 2014

@22beba preco sa vam nepodari? 😒 netreba zufat nikdy 😉

22beba
3. júl 2014

@emili31 lebo mi doky zistila syndrom PCO a zapali na krčku a vela toho ... moja ex doky to zanedbala a rok sme sa snažili zbytočne ... ☹

emili31
autor
3. júl 2014

@22beba ja som pred 2 mesiacmi bola u gynda lebo sa mi nieco nezdalo a on hned ze je tam zapal a dal mi takych 6 tabletiek antb..a potom na kontrole ze je to ok...tebe tie zapaly na krcku ako zistili? tiez takto na prehlaidke to je hned vidiet?

minie88
3. júl 2014

Baby kúpte si ovulačné testy sú super! Dnes som išla do 101 Drogerie, majú tam test čo ukáže tehotenstvo v deň vynechania MS a je pozitívny 😀 ale nechcem sa ešte dopredu tešiť, kúpila som si pre istotu ešte 4ks 😀 držím palce! U mňa j e to na prvýkrát , ale treba veriť a pozitívne myslieť, privoláte si to.

emili31
autor
4. júl 2014

@minie88 🙂 super ja som vravela ze jul je tutovka🙂 tesim sa s tebou 😉

nyky23
5. júl 2014

@emili31 kolko si brala ten inofolic prosím ta ? a gratulujem : )

bupi1234
5. júl 2014

Aj my sa snazime od marca a ni, tento mesiac sme nasadili aj vitaminiky tak uvidime. Hoc tento mesiac som nejaka divna, podla teploty som este ovu nemala hoci po minule cykly som uz bola niekolko dni po. dnes som 23DC. Tak nam drzim palce 🙂

harmonia112
5. júl 2014

ahojte, tiež sme sa začali snažilkovať. Ja som sa pre istotu vybavila ovulačnými testami a aj tehotenským testom.. 😅 Ovulačný test si robím od 10 DC a stále negatívny, dnes som robila 2x a stále nič, tak uvidím zajtra poobede či sa ukáže čiaročka.

emili31
autor
5. júl 2014

@nyky23 inofolic som si kupila jedno balenie a este ho beriem..ale len v tie dni kedy netiham zjest salat,ovocie cca kazd 3-4den si ho dam...podla mna vyhodene peniaze to brat kazdy den 2xza den...je to doplnok stravy tak to tak aj beriem ...

eliza333
6. júl 2014

@bupi1234 ja som tento cyklus pre zmenu takisto ako ty ale ovulácia ani nedorazila 😖 takže čakam na mrchu a budem chodiť na folikulometriu, snad dalši cyklus ovulka prebehne

annie24
6. júl 2014

Pripájam sa, ja som si merala bazálnu teplotu asi také 3 mesiace a vzdala som to. Čaká ma 1 IVF tak som zvedavá.....

bupi1234
7. júl 2014

@eliza333 ani u mna stale nic, nechapem aj plodny hlien som mala kt. sa potom premenil na creamy,ALe tie teploty nula bodov :D cize mozem cakat ze aj mrcha bude meskat ?

eliza333
7. júl 2014

@bupi1234 mozem pozriet graf??

bupi1234
7. júl 2014

@eliza333 poslala som do spravy. Meriam v ustach preto si nizsie.

eliza333
7. júl 2014

@bupi1234 neukazalo mi ☹

bupi1234
7. júl 2014

Poslala som link. ten ti neotvoril ? skus ho skopirovat do noveho okna 🙂

emili31
autor
7. júl 2014

@annie24 kedy mas vklad?v juli?ako si prezila to stimulovanie?bolo to dost tazke?drzim palce moc

annie24
7. júl 2014

Ahojte snažilky, tak dnes som bola na sono, mám 6 vajíčok a odber mám plánovaný teraz v stredu. Vklad vravela že asi na pondelok. Ako sa cítite, má niekto plánované IVF?

annie24
7. júl 2014

@emili31 odber mám v stredu a vklad asi v pondelok.

annie24
7. júl 2014

@22beba To by som si priala najviac a myslím že asi každá ktorá snažilkuje , aj dvojičky 🙂 Najhoršie je ak zlyháme psychicky, potom to je nanič....

zuzanka2211
8. júl 2014

Ahojte žienky 🙂 Tak ako ste na tom? Ja už mám po plodných dňoch a teda snažilkovali sme sa dosť 😀 Začali ma veľmi bolieť prsia - čo ale na sebe pozorujem už asi 4 mesiace ked mám ovuláciu, tak to je asi tým, aj tak by mi určite neprišli príznaky tehu takto skoro, keď som mala plodné dni len teraz od 3.7. a ovulacia prebehla pravdepodobne 6.7. 🙂 Čo je zvláštne je to, že ma bolí podbruško ako na kramy, a tiež cítim ľavý vaječník. Ovulka to už nie je, lebo hlien už nemám, len výtok, biely… 😖
Verím, že sa tento mesiac zadaríííííííí 🙂 Nám všetkým! 😉 Myslime pozitívne 😎

28maja28
9. júl 2014

@zuzanka2211 Ahoj, no podobne priznaky mam aj ja a uz neviem si to nicim vysvetlit...sice je mozne ze si to uz len nahovaram, snad sa kazdemu tento mesiac zadarilo, a prajem kazdej minimalne dvojicky :D nech je aj ta radost dvojnasobna 🙂 ty mas teraz ktory DC? snad o tyzden uz budemem mudrejsie z coho tie bolesti 🙂

viky7
10. júl 2014

@28maja28 :D nelaka ta to testovat ? 🙂

22beba
10. júl 2014

@emili31 no mala som tam hnis a ona to vedela podla sona a podla hmatu ... hned mi povedala ... možem to mať aj z dlhodobo neliečenej mykozy ☹ ani som nevedela že ju mam ☹

22beba
10. júl 2014

@annie24 jasne hned človek mysli na to najviac 🙂 ale netreba sa poddávať a treba myslieť pouzitívne 🙂 veľa štastia 🙂

radka752
10. júl 2014

Ahojte. Ja som dnes 23 DC a už niekoľko dní mám bolesti v podbrušku a niekedy pichanie raz v jednom a raz v druhom vaječníku. Dnes cítim, že mám nejaké citlivé prsia, ako klasicky pri PMS. Cítim sa dosť vyčerpane, ale to môže byť a zmenami počasia a prácou. Už mám takmer za sebou prvé balenie Inofolicu - zajtra posledný sáčok a mám kúpené ďalšie. Som zvedavá či pomohol už len týždeň vydržať a uvidíme či mrcha príde alebo nepríde. Nemusela by. 😀

28maja28
10. júl 2014

@viky7 čoby nelakalo, ale tak nechcem sa zas sklamat...tak skusam to cim dalej vydrzat. 😉