icon

Snažilky od júla 2014

emili31
1. júl 2014

Ahojte, my sa snazime od marca, aleeee nieco mi hovori ze Jul je pekny mesiac a vide nam to 🙂 🙂

lulecko2311
22. júl 2014

@jatyblko @emilia25
joj baby, prave som citala vase komentare a uz som Sa skoro tesila, ze Ste v tom... Mne ma prist mrcha v nedelu podla vypoctu tak dufam, ze nepride. AK nepride, nasadim Si Inofolic a snad Sa stanu zazraky aj u nas. Citala som, ze pomohol viacerym snazilkam...
No a Vcera som bola na krvnych hormonalnych testoch a manzel na spermiograme tak musime pockat do polovice bud. tyzdna a objednat Sa lekarovi na dalsie konzultacie co dalej...
Drzte Sa 😘

emilia25
22. júl 2014

@lulecko2311 drzim palce az sa podari krasne mimi.ja mam ms dostat v stredu tak tiez velmi netrpezlivo cakam.a potom este le budem dlho dlho cakat ci sa podarilo o,k, alebo mms pride o dva tyzdne.

emili31
autor
22. júl 2014

ahojky no mne to nedalo...napokon som si kupila tie ovu testy...dnes 15 DC a jedna ciarka, druha sice ale tak slaba ze mam pocit ze skor som ju uz prekukla na druhu stranu:D... 😒 skusim 19 den.... 😒

jatyblko
23. júl 2014

@lulecko2311 dakujeeem..no ja som zvedava, že ako to u mna teda dopadne, na testíku som si našla slabu čiaročku ale aspon nejaku, dnes su to uz presne dva týzdne čo mi to meská, tak mi to príde, že je ale dost slabá, dnes si pojdem kupit nejaký iný test a uvidím podla toho, dufam to bude o niečo silnejsie ...duufam a verím, lebo už mi je ozaj vsetko mozné, bolesti v podbrusku, prsia ma strasne bolia a tiez ich mam nejaké vacsie, býva mi dost tazko, páli ma záha, chodím kazdú chvílku na wc a mám taký biely husty (ale vobec nezapacha a nesvrbí ma nič)výtok... tak uvidím zajtra, čo sa mi ukáze ...

@emilia25 aaa už je dnes streda, myslím na teba, tak dufam, že mrcha nedorazí 🙂)

lulecko2311
23. júl 2014

@emilia25 no co ako mrcha, dufam, ze odisla na 9mesacnu dovcu... 😘

@jatyblko dva tyzdne meskania by Ti Mal tehu test ukazat krasne dve //. Skusila Si digi ClearBlue? Mne ukazal uz 3-4tt. Drzim palce. 😘

@emili31 ja pouzivam digi, tie ukazuju xichtiky 😉

jatyblko
23. júl 2014

@lulecko2311 ešte nie, ale asi si ho kupim...je bezne dostupny v lekarnach???🙂

lulecko2311
23. júl 2014

@jatyblko Neviem ako na SVK, no myslim ze ano. Ja zijem v UK. Su drahsie no presnejsie, ukaze Ti pocet tt. Ja pouzivam od nich ovulacne tiez... 😉
Budem zajtra rano na teba mysliet, ked budes ocuravat 😘😉😘

emilia25
23. júl 2014

@lulecko2311 ms zatial nic no kupila som si dalsie testy budem testovat len su take divne na zaciatku ukazu druhu ciarku a potom ked uschne ledva ju vidim.fakt nechapem.

emilia25
23. júl 2014

@jatyblko zatial nic ale do vecera daleko testy sice ukazuju ale ked uschnu ledva tu druhu vidim tak som z toho jelen zo zaciatku taka pekna slabunko ruzova a potom skoro nist.ach uvidim neskor.

lulecko2311
23. júl 2014

@emilia25 kup Si ten Clearblue, na 100% uvidis ci Si ci nie. Takto testujes milionkrat a Nic... Drzim palceky moja. Dufam, ze uz to je pre teba pozitovna sprava

emilia25
23. júl 2014

@lulecko2311 u nas v meste som ho hladala v lekarni tam ho nemaju ale hovorila ze sa da objednat.uvidim este pockam ale snad uz nepride dufam.ale aj tak u mna to je tak ze aj ked je trochu nadej do dvoch tyzdnov meskania pride tak teraz cely mesiac budem na ihlach ci zas nedorazi.az po mesiaci sa objednam k doktorovi na september.

lulecko2311
23. júl 2014

@emilia25 U mna je to inak. Meska mrcha, urobim Si test a najneskor do 24h pride... Juj aj teraz citim bolest v podbrusku, asi uz ide, no mrcha nejako skoro... Kiezby to bolo inak.
Co Sa tyka tych testov. Ja zijem v UK a Tu ich maju normalne aj v tescu kde maju tabletky od bolesti ci vitaminy atd. Su drahe no ja som Si dala pravidlo ze ak mi mrcha nemeska min 5dni tak test nerobim. No a mrcha Si chodi pravidelne na preskacku na 27den alebo na 32den 😞
Mala Si to aj predtym ze Ti meskala mrcha?

emilia25
24. júl 2014

@lulecko2311
@jatyblko babenky tak ms vcera nedosla a pripajam dnesny ranny test snad aj fotak ho uz lepsie zachytil.

emilia25
24. júl 2014
emili31
autor
24. júl 2014

@emilia25 skus iny test mne sa tam zda mini duch nejaky je to zle vidiet,...skus rapid clear si kupit ten by mal byt najcitlivejsi...

emilia25
24. júl 2014

@emili31 ciarka je pekne volnym okom vidiet len ja to fotim tabletom preto je to zle vidiet.

jatyblko
24. júl 2014

@emilia25 ale ja to tam vidím...a tiez, ked som si fotila, tak to nebolo vidiet...ja si idem urobit ten clearblue...za chvílku poslem...🙂

emilia25
24. júl 2014

@jatyblko no u mna s toho nic neni zas som si nasla na toaletaku krv tak ze nic zas.ach jaj.
@lulecko2311

jatyblko
24. júl 2014

@emilia25 booze, to mi je ozaj luto..aa je to vela krvi?

emili31
autor
24. júl 2014

@emilia25 😔 ah yay dokelu ....to ma mrzi 😒 ale kamoska mala mini mezes a bola uz tehotna cca 2-3 tyzdne nezufaj, este je sanca uvidis ako sa ti to rozbehne

emilia25
24. júl 2014

@emili31
@jatyblko
@lulecko2311 baby ja uz som si nejak na to aj zvykla ved uz je to vyse roka co sa takto snazime.ja uz to aj vzdavam mam 3 krasne zdrave deticky mam za co dakovat.boh proste chce aby sme mali 3 A nie 4.ako sa hovori clovek mieni pan boh meni tak u nas to veru plati a riadne.vsetky 3 deti na prvy sup a 4 nic.asi to tak ma byt.

emili31
autor
24. júl 2014

podla mna ostanes tehotna ked to budes najmenej cakat a nehate to snazenie len tak plynut 😉 to tak byva.... 😵

lulecko2311
24. júl 2014

@emili31
@jatyblko
joj baby, tak Este mam ja sancu v nedelu, no uz citim podbrusko, no je pravda, ze castejsie chodim na wc, no to asi ze mam volno a viac pijem. Pokazde ked idem na wc tak pozeram ci Sa mrcha spusti skorej a zatial Nic. Test Si neurobim skor ako buducu stredu 😞 lebo viem ze urobim skorej a hned pride ta mrcha hnusna... 😞

@emilia25
tak tri deti je teda az az. A to chces dalsie? Wooow klobuk dole. Prve tri prisli v pohode, ci Si cakala dlhsie? My uz teraz okolo 18mes. (jeden potrat).

emilia25
25. júl 2014

@lulecko2311 no to je to ze vsetky 3 deti na prvy sup a tak som predpokladala ze aj 4 tak bude a neni takze asi to tak ma byt.

lulecko2311
25. júl 2014

@emilia25 My sme Si tiez mysleli ze to Bude hop sup a som tehotna. Manzel je zo siestich deti, sestra otehotnela do 2mesiacov ked chceli babo a ja Nic. No zistovala som historiu nasej family a vyzera to tak ze prvorodene dcery maju problemy otehotniet. Bolo dost potratov v rodine z maminej strany a vraj to zacalo roky rokuuuuuce dozadu ked niekoho tetka, babka ci mama (neviem presne priznam Sa) zabila svoje dieta. Odvtedy Su problemy s otehotnenim ci potraty. My to volame rodinne prekliatie. Jedna pani liecitelka raz povedala, ze pokial pozostala rodina neuzna ze Tu ohavnost spravila, tak Sa tohto zakliatia nezbavime. Neviem ci tomu verit ci nie, no aku taku logiku to ma ci?
juj ale som Sa rozpisala. No ale snad Sa Nam coskoro obom podari ako aj @jatyblko 😘😉😘

emilia25
25. júl 2014

@lulecko2311 je to mozne ja verim takym to duchovnym veciam.vcera som aj anjelsku terapiu pocuvala a za par sekund sup a jedna mi pisala takze tak.ale co sa tyka babatka ja neviem ci sa po ms znova pustime do snazenia kazdy mesiac opet prezivat toto iste.ja uz ani silu nemam sice viem ze cely mesiac by som bola opet pokojna a plna nadeji ale to sklamanie.ked som cakala dvojicky tiez som bola prekvapena lebo som nevedela ze u nas nejake boli.no potom mi mama povedala ze sestra je z dvojiciek ale jedno sa strebalo a zostala len segra

lulecko2311
25. júl 2014

@emilia25 Mas tri krasne deti. Co by som dala ja za jedno. Prepac never ma zle, no ver mi, ze je ovela horsie trapenie ked nemas ani jedno dieta... Ja nechcem ist na ivf takze dufam, ze ak lekari najdu nejaky problem ze Sa Bude dat riesit. Mne velmi osobne pomaha akupunktura na moje problemy s migrenou v minulosti a s ladvinami, takze ja Sa dam na tuto stranu mediciny... Uz Len zistit ci je nejaky problem alebo nie. A ak Sa Nam nepodarilo teraz co asi nie ked Som mala rano hnedy vytok, tak skusim inofolic...
Skusala si ho ak Ty?

andromeda10
25. júl 2014

Babetko sme planovali az za dva roky.ale situacia sa nam zmenila tak dnes sme poprvy raz skusili no uvidi sa.ako dlho treba cakat nez si spravit test??🙂

emilia25
25. júl 2014

@lulecko2311 ja som ho neskusala a mas pravdu som vdacna za to ze mam 3 krasne deticky a aj viem co prezivas tiez sme pred vladkom o jedno prisli bola som na cisteni cely mesiac pn z psychyky nedalo sa mi robit kde chodili same tehulky ale ked som sa s tym zmierila a vedela som ze o par dni sa zacneme snazit o babatko som opet nastupila do prace a ten mesiac sa nam aj podaril vladko.a aj toto som si myslela teraz ked vtedy sa to podarilo hned po cisteni ze sa to podari aj teraz no opet som sa mylila ale dufala.tak sa s tym proste musim zmierit ze 4 babo asi nebude a mam 3 krasne deticky a dakujem za ne.

emili31
autor
25. júl 2014

@andromeda10 ked ti bude meskat menzes cca 5 dni vtedy urob test..skor je to zbytocne...a nie ze by som ti chcela brat iluzie, ale neni to take lahke jak to vypada ze na prvykrat skusite a uz mas dve ciarky.. 😉