icon

Snažilky od júla 2017 do Vianoc

amerys
4. júl 2017

Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂

korpiklaanka
27. sep 2017

@lenkaaninka Keby som mala test, určite testujem. Ale mám toho veľa tento týždeň a nestíham ísť ani do obchodu. Ale v sobotu som sama doma, pôjdem sa prejsť, kúpim testík a dúfam, že sa podarilo. Bolo by to super, lebo budúci týždeň mám ísť na krv na vyšetrenie štítnej žľazy, tak aspoň bude vedieť nastaviť liečbu. Pravdepodobne zvýši dávky a budem chodiť každé tri mesiace. tak uvidíme.

kvietocekmaly
27. sep 2017

Ahojky, tak dnes ráno robený clear blue, meškanie menzesu 9 dni a výsledok...negatívny :( 😢

sonya6
27. sep 2017

@lenkaaninka tak dúfam že sme to neprešvihli a stačilo takto cez víkend sa snažiť 🙂

sonya6
27. sep 2017

@korpiklaanka ahoj tiež sa liečim sa ŠŽ, teda doteraz lieky potrebné neboli ale od včera mi nasadili euthyrox kvoli protilátkam, tak uvidíme 🙂

korpiklaanka
27. sep 2017

@kvietocekmaly A zvykne ti tak meškávať? Lebo ak nie, tak to určite nie je dobre. 9 dní je už dosť.

korpiklaanka
27. sep 2017

@sonya6 A má zvýšenú, či zníženú? Ja zníženú. Nie je to nič hrozné, ale lieky brať musím. A odkedy sa na ňu liečim, asi 4 roky som pribrala postupne dákych 15 - 20 kg. A som z toho zúfalá.

sonya6
27. sep 2017

@korpiklaanka viac menej ani jedno, ja mám protilátky proti štítnej žľaze v tele, teda sa telo správa akoby bola znížená, pretože hormony ŠŹ moj imunitný systém ničí, i keď T4 mám už pri spodnej hranici :D :D :D ja som tiež pribrala, a to fakt som typ človeka čo si dá pozor čo zje, nakoľko aktívne športujem a i napriek strave a pohybu som bacuľatá, verím že hormóny nasadené pomôžu a dám to dole 🙂 a tebe dala akú liečbu????

korpiklaanka
27. sep 2017

Ja beriem L-thyroxin, každé ráno. Tak, ja mám aj sedavé zamestnanie. Ale celý minulý rok som robila navyše v sklade ťažkú fyzickú prácu a neschudla som ani gram. Krásne som schudla s produktami, ktoré nechcem menovať, to som dala 13 cm len z brucha, lenže potom nastali problémy v rodine, mamka dostala rakovinu prsníka, a ja som nedokázala mať zavedený taký systém. U mňa je problém nepravidelnej stravy. Nikdy som nebola chudá, ale posledných 7 kilo mi už veľmi vadí. No teraz sa s tým netrápim. Začali sme sa s manželom trošku zdravšie stravovať, on ako šofér z povolania to nemá jednoduché. Ale pomaličky sa snažíme. U mňa je teraz prioritou tehotenstvo a osobne si myslím, že keď bude dieťa, to bude pre mňa práveže dobrá možnosť ku schudnutiu, nakoľko teraz 12 hodín denne sedím a potom to už nebude chvalabohu možné, aj keď pracovať plánujem z domu naďalej, našťastie mi šéf vyšiel v ústrety. Sedieť celý deň na riti je horor, to je proste katastrofa, to nemusím nikomu vysvetľovať. Najhoršie je, že viem, že nadváha tiež nepomáha otehotneniu a hlavne tehotenstvu, aj keď doktor povedal, že ak si budem dávať pozor, nemusím veľa pribrať, lebo žena priberá do zásob, a ja ich mám. Takže ak nebudem jesť za dvoch, čo vôbec nie je pravda a nezačnem po večeroch mlsať, možno to bude aj dobre. Budem si musieť proste dávať pozor, nie kvôli figúre, ale kvôli zdraviu. A ak ma už toto nedokáže motivovať k pravidelnej strave a k zmene, tak už potom nič.

amerys
autor
27. sep 2017

TAk baby dnešný ranný 🙏😉vrchy je ovu test to len tak

korpiklaanka
27. sep 2017

@amerys ja sa tak tesim 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

amerys
autor
27. sep 2017

@korpiklaanka už len tebe nech to vynde 🙏🙏🙏

kvietocekmaly
27. sep 2017

@amerys

Paráda 🙂 aspoň Vám sa zadarilo 🙏🤰👶 teším sa s vami 🙂 mne neostáva asi nič iné len počkať kým sa telo ukľudní, spustí sa mrcha a pôjdeme na to 😎

kvietocekmaly
27. sep 2017

Môj výsledok :(

amerys
autor
27. sep 2017

@kvietocekmaly ďakujem krásne a čo sa ti robí?

kvietocekmaly
27. sep 2017

@amerys

Neviem sama, nechápem tomu...😕

sivypegas
27. sep 2017

@amerys gratulujem a ides na ten fraxik?

amerys
autor
27. sep 2017

@kvietocekmaly neboj všetko bude v pohode 😘
@sivypegas určite nenechám uz nič na náhodu radšej ;)

sonya6
27. sep 2017

@amerys máme tu prvú tehuľku? gratulujem ♥

sonya6
27. sep 2017

@korpiklaanka neboj bude doré 🙂 všetky to dáme 🙂 a aj figúra bude ako lusk 🙂

korpiklaanka
27. sep 2017

@sonya6 aj @emasss111 mala pozitívny tehotenský test 🙂

sonya6
27. sep 2017

@korpiklaanka joj pardon som to nezaregistrovala 🙂 tak už tu máme dve 🙂 som zvedavá kto pribudne ako ďalší 🙂

emasss111
27. sep 2017

@amerys ďakujem a aj ja tebe gratulujeeeeem a silno držím palce, aby tehu bolo úspešné a všetko dobre dopadlo 👍
mne má MS dojsť zajtra, tak som zvedavá....ale dnes ma teda bradavky riadne boleli.....no tak hádam je to tak, ako má byť 😇

emasss111
27. sep 2017

@ifpif Ahoj...vitaj medzi nami 😉 držím palce, aby to vyšlo na prvú šupu, ako sa vraví 🙂 viem, ako sa cítiš ☹ ja som v júli mala kyret, MA v 9 tt ☹ my sme čakali len na prvú mrchu...nakoľko mám endometriózu, len jediný vaječník, na ňom cystu, tak sme nechceli strácať čas...a vyzerá to teraz celkom nádejne, že sa to podarilo na prvý pokus 😇

emasss111
27. sep 2017

@kvietocekmaly hmm...škoda ☹ každopádne treba ísť za lekárom, nech zistí čo je vo veci...

amerys
autor
27. sep 2017

@sonya6
@emasss111 Ďakujem dievčence :*

korpiklaanka
27. sep 2017

Dnes mám cestu do drogérky. Asi nevydržím a budem testovať. 28 DC, 12DPO... Možno, že aspoň dušíka ukáže 🙂

emasss111
27. sep 2017

@korpiklaanka ja veríííím, že ukáže 😇 aj mne dnes došli z internetovej lekárne testy.....ja ešte testnem buď zajtra alebo v piatok ráno 🙂
potom nám pošleš foto, ak tak? 🙏

katarinazavo
27. sep 2017

Držím vám palce 😉 ..ja čakám kým mi budú meškať zatiaľ negatívne

sonya6
27. sep 2017

ja som len 2DPO možno 3DPO a ošalím sa z toho čakania :(

katarinazavo
27. sep 2017

@sonya6 ja som 11DPO a test negatívny 😔