icon

Snažilky od júla 2017 do Vianoc

amerys
4. júl 2017

Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂

sonya6
27. sep 2017

@katarinazavo ani mi nehovor :D :D ale ešte ti nemešká nie? 🙂 paradox je že mne by mala mrcha prísť v nedelu :D ale kedže sa ovula posunula takto ani neviem určiť kedy vlastne bude meškať :D

katarinazavo
27. sep 2017

@sonya6 zajtra alebo v piatok mám dostať..tak dúfam že sa nedostavia a dúfam že tie všetky priznaky som si len nenamyslala 🙏

amerys
autor
27. sep 2017

@sonya6 skús testnút zajtra aj mne mrcha má prísť v nedeľu a už mi test krásne ukázal 🙂

sonya6
27. sep 2017

@amerys len ja som mala ovu len teraz cez víkend čiže nehrozí 🙂

sonya6
27. sep 2017

@katarinazavo joj budem silno na teba myslieť 🙂 potom určite informuj ♥

amerys
autor
27. sep 2017

@sonya6 aháááá som nevedela alebo zle prečítala, tak ešte počkaj aspoň do budúcej stredy 🙂

sonya6
27. sep 2017

@amerys len dovtedy sa človek aj ošalí :D

amerys
autor
27. sep 2017

@sonya6 keď som to vydržala ja vydrží to už fakt každý :D však ja hlúpa som včera testovala podvečer a to som bola len 9 DPO vedela som že bude biely no ked som ho urobila a mne sa tam začala črtať čiarka som skoro odpadla :D chvalabohu že som ho nerobila prvý krát ráno a už som vedela že je to tam lebo keby na mňa dnes vyletela taká čiarka (čo mi aj vyletela) asi ani neodšoférujem k zubárovi :D

sonya6
27. sep 2017

@amerys uprimne sa s tebou teším ako aj s každou tehuľkou 🙂 verím že sa to poadrí každej z nás 🙂

lenka_2611
27. sep 2017

@sonya6 určite sa podarí! musí!!! 🙂 držím palce

sonya6
27. sep 2017
sticker
amerys
autor
27. sep 2017

@sonya6 potom nezabudni dať vedieť ako si dopadla držím prštekýýýý 🙂

ifpif
27. sep 2017

@emasss111 Dakujem za privítanie a zároven gratulujem a velmi drzim päste aby tento krat vsetko dobre dopadlo 🙂 Ja nestracam nadej a verim ze na vianoce uz budem zasa tehu a budem sa moct bez vycitiek pustit do vianocnych kolacikov :D Mozno nahovorim muza aby sme to prvy krat skusili uz po druhom menzese. Uvidime 🙂 Aj ked mam pred sebou este jednu preventívku u gynekologa, tak uvidim co mi na to on povie.

sonya6
27. sep 2017

@amerys určite kočky zlaté vás budem informovať 🙂 ty informuj ako sa cítiš tehuľka 😉

amerys
autor
27. sep 2017

@sonya6 ja to ešte ani neberiem že som tehotná manželovi to chcem povedať v nedeľu v náš sviatok, až keď budem to mať potvrdené od dr. tak sa začnem tešiť teraz to fakt nevmínam 🙂 ja tu budem stále s vami ❤

emasss111
27. sep 2017

@ifpif ďakujem krásne 🙂 určite sa treba riadiť tým, čo povie lekár....ja som sa môjho po prvom menzese pýtala, či sa môžme snažiť a povedal, že literatúra káže čakať tri mesiace, ale kľudne môžme, maternica bola na sone čistá a keď sa nato cítim, prečo nie 🙂 dokonca mi dal ultimátum, ak tento cyklus neotehotniem, nech prídem za ním a chce chirurgicky riešiť tú moju cystu nešťastnú....tak dúfam, že nebude treba už 🙂
veru, keď budeme cez sviatky tehotné, môžme si naplno užívať koláčiky a šalátik a rezne 😂

ifpif
27. sep 2017

@emasss111 mne povedal ze mame pockat tak dva az tri cykli a mozeme sa zacat snazit, to bolo po prvej kontrole po kyrete. S muzom sme sa ale dohodli ze pockame do novembra po tretom, ale ja by som najradsej uz buduci mesiac :D ja proste citim ze tento krat to dobre dopadne 🙂 a dufam ze sa nemýlim. Ale nechcem zasa nic uponahlat.

emasss111
27. sep 2017

@ifpif tak v zahraničí lekári už neodporúčajú dlho čakať....a výskumy vraj dokázali, že najväčšia šanca na počatie a vynosenie bába je v prvých mesiacoch po kyrete (maternica je vraj ako pohnojená)
a jedna moja známa mala dvakrát po sebe MA....vždy čakala niekoľko mesiacov ako jej lekár kázal...po druhom kyrete nečakali a dnes ma zdravého takmer dvojročného synčeka 🙂
podľa mňa minimálne mesiac-dva asi počkať treba..ale pol roka ako niekedy lekári kážu, tak to je asi prehnané 🙂

katarinazavo
27. sep 2017

@sonya6 áno budem ..drzim palce aj tebe nech sa zadarí ❤

katarinazavo
27. sep 2017

@sonya6 ja som testovala včera ráno a negat počkám ešte do piatku ci dostanem dúfam ze nie 🙏

ifpif
27. sep 2017

@emasss111 Tiez som to pocula ze vtedy by sme mali byt najplodnejsie, ale aj to je asi individualne 🙂

korpiklaanka
27. sep 2017

Tak dufala som v dusika.. 😢. ale nic nie je stratene. Je len 28 DC a 12 DPO. No ja som mavala predtym 30 dnove cykly, takze naozaj este nic nieje stratene. Cize mi este ani nemeska a testovala som sa poobede a kedze vela pijem moc mohol byt zriedeny. Druha vec, minule mi ukazal test jasne dve ciarky az po 5 dni meskania. Najprv som mala na 4 testoch ducha. Tak uvidime. Testnem zasa o dva dni ... boooooze... ja tak verim, ze sa nam to zasa podarilo na prvy raz 😍

sivypegas
27. sep 2017

@amerys pocuj,tesim sa s tebou,ale uz si mala byt u dr a pichat fraxk,,,,prosim Ta ,zajdi si pre istotu cim skor,moja znama si tak musela uz pichat od prvej chvile ako vedela ze je tehu....ti to prajem a preto ti takto radim...dufam,ze sa neurazis.

sivypegas
27. sep 2017

@korpiklaanka netestuj sa nikdy pred,je to o nervy,mne nikdy test neukazal skor az ked mi meskala 4dni a to bola aj slaba ciarka,tak mas este cas na testovanie,,,ved vyckaj casu ako husa klasu.

amerys
autor
27. sep 2017

@sivypegas prečo by som sa urážala? :D zajtra idem na hematológiu ;)

korpiklaanka
27. sep 2017

@sivypegas a ved ja som to oficialne mala v plane az v sobotu. Aj som to tu pisala ale bola som kupovat prach na pranie. No a nekup test a nevyskusaj 😃

sivypegas
28. sep 2017

@amerys tak daj vediet ako😌

kvietocekmaly
28. sep 2017

Ahojte, tak včera došla mrska, po 9 dňoch meškania...:( nevadí, ideme znovu na to 🙂

emasss111
28. sep 2017

@korpiklaanka škoda, ale ako píšeš, nič nie je stratené.....verím, že cez víkend tu hodíš minimálne ducha ak nie koľajničky 😉

@kvietocekmaly hlavne, že došla a nemusíš na vyvolanie k lekárovi.....nový cyklus, nová šanca....držíííím palce 👍

emasss111
28. sep 2017

tak baby , mrcha zatiaľ nedošla, čo ma moc tešííííí 🙏 a test z dnešného rána sa mi zdá silnejší....čo poviete?
a volala som na hematológiu, výsledky už sú a hneď zajtra ma doktorka voľný termín, tak ráno som tam ako na koni, nech mi nasadí, čo treba 😇