Snažilky od júla 2017 do Vianoc
Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂
@korpiklaanka ďakujeeeeeem.....no ja verím, že tak ako takmer všetko....aj toto sa nám "naraz" podarí 🙏
@emasss111 To dúfam, toto čakanie je hrozné. Podľa aplikácie mám zajtra dostať menzes. Ale dnes je už vlastne 29 DC. Tak keď v sobotu testnem, tak hádam bude aspoň dušík. Čo ty na to?
@emasss111 A pozerala som v kalendári. Naposledy som si robila test až na 35 DC (tp som vôbec netušila že tak neskoro, asi kvôli svadbe som si to ani neuvedomila) a bol len dušík veľmi slabulinký. Až na taký 39 DC boli čiarky silné, tak si myslím, že hádam ešte nie je nič stratené. Musím vydržať do soboty.
Tak dievcata, dnes 30 DC. Dnes by uz mrska ozaj mala prist. Aj telefon mi to hlasi. Zatial nic. Uvidime. Skor mam problem, neviem ako budem testovat ranny moc, ja rano skoro vobec necikam 🤣 proste len tak trosku. Tak mozno skusim, ked pojdem z roboty, ci tam nie je nejaky dusik. Stale nestracam nadej. Ale som nervozna ako pes. Aj manzel mi vravi, ze som nasrana 😃 no bodaj by nie 🤔
@korpiklaanka mne na 9 DPO ukázalo čiarku a to nebol ranný test ak so tehotná tak ti ukáže určite aj z večerného ;)
Zabudla som dnes 12 DPO
Najbližšie testujem v nedeľu ;)
@amerys mne naposledy ukázalo až na 35 DC aj to slabého ducha a to mám cyklus 29 dní. Dnes by som mala dostať menzes. Pred dvoma dnami som si robila test, bol negatívny. Každej stúpa HCG inak.
@amerys a samozrejme ti prajem čo najzdravšie tehuľkovanie
Kočky dnes som 5DPO, kto je na tom podobne? s kým budeme odpočítavať? 🙂
@sonya6 mne mešká prvý deň...snivalo sa mi ale ze som menstruaciu dostala ale zatiaľ nič test som si robila ale negat ☹
@katarinazavo a koľko si DPO?
@sonya6 no mal by to byť ten 13-14 DPO ..inak som si ten sen aj na nete našla a znamená pocatie škoda že to není naozaj 😒
@korpiklaanka ďakujem a tebe prajem aby to vyšlo 🙂
@katarinazavo tak ešte počkaj a skús zajtra ráno 🙂
@katarinazavo ja som už vyššie písala. Moje prvé tehotenstvo som odhalila na 35 DC, meškalo mi 5 - 7 dní, nakoľko mám cyklus 28 - 30 dní. Presne v 28 DC som mala svadbu, mňa ani nenapadlo testovať. V tom zhone. Dokonca som trochu špinila 4 dni, myslela som si že zo stresu mám slabšie krámy. Ale nedalo mi. Na 35 DC taký slabý dušík, že som myslela, že ho vidím len ja. Hormóny sa s nami hrajú a HCG je tiež len hormón. Každej rastie inak. Aj uhniezdenie nemá presný deň kedy sa udeje. Takže ešte nevešaj hlavu dole, ešte to tak môže byť. Aj ja stále verím.
@katarinazavo skús ostrejšiu foto lebo táto je veľmi rozmazaná :(
@korpiklaanka aj ja verím..len dnes som sa tešila z toho sna co som písala tak som hned test spravila..dufam ze bude pravdivý 🙏
Takže od vcera 24 dc som začala spinit na 9 dpo dnes zasa trochu... Samozrejme urobila test dnes 10 dpo a až potom ma napadlo hcg sa tvorí tuším až po zahniezdeni tak teraz hniezdim asi 😀 pretože na 24 dc sa menštruácia aspoň mne nerozbieha chcela by som až pondelok testnut
@katarinazavo ja tam nič nevidím :( skús testnúť zajtra 🙂
@amerys aj ja som prechladnuta ale veľmi mi pomohol cesnak aj vcera večer aj na ranajky čo má potom ze môžem teraz dychom upírov vraždiť hlavne nech som zdravá
mám kŕče v bruchu ako pri prvom tehu, ale už neviem, či si to nenahováram.
@korpiklaanka ja si myslím myslim ze tiež si vela príznakov nahováram..tie kŕče tak akoby si kramy mala dostať??
@katarinazavo ja nemavam bolesti pri menzese... 😄 som jedna z tych stastnych ..
@korpiklaanka tak to máš šťastie 👍
@sonya6 no už mám taký pocit v podbrusku akoby som mala uz dostať..tak skúšať budeme asi ďalší mesiac zas 👶

@emasss111 Teším sa z teba a aj za seba dúfam, že mrcha nepríde.