Snažilky od júla 2017 do Vianoc
Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂
Dnes som kukla na ten krásny snehobiely test, čo som včera zahodila ako neplatný. Nikdy sa mi to nestalo... A ráno dve čiarky. Menzes nikde. Začali ma bolieť prsia a stále mám bolesti v podbrušku. Ani nie, že bolesti. Také tlaky, ako pri prvom tehu a vraj je to normálne... ženy čo mávajú menštruačné bolesti by si to možno ani nevšimli, tým že ja bolesti nemávam žiadne, tak mi je to preto divné. Ale už si to možno nahováram. Zajtra budem testovať, potom v utorok a to idem aj na krv k doktorke, tak si to dám zistiť, ak menzes ešte nebude. Držte palce, nech všetky spolu o 9 mesiacov rodíme
A mám odložený aj ten, čo som si robila pred 2 dňami. Ten bol s jednou čiarkou. Stále je tam len jedna čiarka. Tento sa ako keby málo nasal alebo čo, a kontrolná čiarka sa objavila až po limite a po limite sa objavil aj duch. Beriem ho ako neplatný, nechcem sa tešiť, keď ten test bol celý divný, ale ešte stále verím 🙂 A musíme veriť všetky
@korpiklaanka držím palce nech to vyjde ja ešte spinit také do hneda pol dňa nič a potom tak viac na toaletaku veď uvidíme ak to nemá byť príroda to zariadi. Ja mam mat ms mať pon uto dnes som 11 dpo ale pri dcére mi až po nejakých 10 dňoch divne menštruácie ukázalo //. To som testovala viac krát.
@lenkaaninka To by mohlo byť uhniezďovanie 🙂 Dúfam, že áno. Ja som pri prvom tehu myslela, že mám menzes taký slabý. špinila som 5 dní 🙂
@korpiklaanka a ten test keď ti neskočila kontrolná je asi neplatný skus este jeden. A samozrejme ze som aj ja robila a biely ako ľalia 😁
@lenkaaninka ja viem ze je neplatny. Ale pobavilo ked som teraz nan tak zo srandy kukla a boli tam dve 😂 niekto si so mna asi robi srandu... zajtra rano budem testovat. Dufam v dusika
@korpiklaanka daj vedieť ako sa podarí. Držím palce 🙏 👶
@lenkaaninka to spinenie moze byt ale aj predms spinenie,ja som to tak mavala,ved uvidis,co bude a mas to prvy krat?
@
@korpiklaanka joj,verim,ze si✊️✊️✊️
@sivypegas to mi je jasne ms som mala 5 teho a možné je hocičo mávam cyklus 28 ale stáva sa mi 30 31 vždy dlhší al min 28 tak preto. Nechám sa prekvapiť.
@sivypegas Aj ja v to neprestávam veriť. No zajtra musím navštíviť drogérku, mám jeden tampón a jeden tehotenský test. jedno z toho budem určite ešte potrebovať. 😂
@korpiklaanka ha ha ha 😀 to je dobre sedí i keď ja mám doma tiež jeden tampón a milión testov 😂 ale ja som len 6dpo
@sonya6 napokon som dostala 😢 hádam to ďalší mesiac výjde
@katarinazavo Neboj, podporíme sa vzájomne. Ešte veľa z nás bojuje.
@katarinazavo ale to nieeeeee 😣mrzí ma to 😥
Ja o 2 dni očakávam hnusnu mrchu, ktorá verím že nedorazi, ale veľkú nádej tomu nedávam, boli ma už v podbrušku 🤔 Tak počkám ešte a v utorok ráno vyskúšam test,ak sa mrcha nespustí,ktorý sa Vám najviac osvedčil?
@korpiklaanka ta zahada s tym testom je velmi nadejnaaa 😇 joooj dufam, ze mrcha nedorazi a zajtra uvidime vsetky tvojho dusika 😉
Strasne moc ti to prajem 🙏
@emasss111 dnes som skusila este jeden. Iba jedna ciarka. Mrcha nedorazila... tak mam este stale nadej.a ty ako tehulka ? 😘
@korpiklaanka ked aj predtym boli dve ciarky neskor, aj teraz to moze byt podobneee, takze verim, ze to vyslo na prvu supu 😉
Ja? Citim sa velmi stastne 🙂 aj ked lekarom to potvrdene nemam, citim, ze vsetko je tak, ako ma byt 🙂 vcera som bola na hematologii, zistili mi trombofilny stav a uz som si pichla dve injekcie do brucha 😅
@emasss111 len nech vsetko dobre dopadne.
Dnes som nenabrala odvahu urobit si test... povedala som si, ze to necham na utorok. Vtedy idem aj k doktorke na krv a uvidime ci pride mrcha dovtedy.
Len ma trapi, myslela som si ze to nebudem tak prezivat. To tak bude kazdy mesiac?
Aha len tak zo srandy som si dala tehotenskú kalkulačku.
Vašu poslednú menštruáciu ste mali 31. augusta 2017
Gratulujeme! Rodiť by ste mali 7. júna 2018 a vaše dieťa by sa malo narodiť v znamení Blíženci.
Oplodnenie sa udialo 14. septembra 2017 a tehotenský test by Vám mal dať odpoveď na to či ste, alebo nie ste tehotná najskôr 5. októbra 2017
Ja som však ovu mala až 17 septembra, takže ešte nie je nič stratené. Verím, že nepríde menzes a hlavne prídu dve koľajnice.
@korpiklaanka ne vychádza termín 12.6. 🙂
@amerys bože, ja by som bola tak rada, keby aj mne 🙂
@korpiklaanka to prezivanie,ja som to tak mala 8m,kym som neotehotnela. Ale my sme s priatelom spolu nebyvali,ja som pracovala v zahranici,on na sk,cize aj preto to tak dlho trvalo a kazdy mesiac pred ms,som mala nervy,teda som verila a ked som dostala slzy....potom som sa na to vykaslala uz,,,bola dovolenka,kazdy den sex az 16 dni pre istotu a vyslo na prvy krat.
@korpiklaanka neboj vyzerá to dosť nádejne čo si písala s tými testami obdivujem ťa že vydržíš netestovať :D verím že sa spolu stretneme v jednej skupinke strašne ti držím prsty! ;)

Akoze dievcata... ani jedna ciarka 🤣🤣🤣🤣