Snažilky od júla 2017 do Vianoc
Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂
@amerys gratulujem 👶 ❤
@veja232
@katarinazavo ďakujeme ❤️
@amerys Wau gratulujem 🙂
Nam sa nepodarilo. Prisiel menzes
@korpiklaanka ja tiež od dnes nacerveno 😕Ideme ďalej ☀️Ako sa cítiš?
@katka1st smutno. Ale tak nemoze to vyjst dvakrat za sebou na prvu supu... tak ideme dalej... novy cyklus, nova sanca 😘😘😘😘
@korpiklaanka ozaj?...škoda hmm☹ ja som verila, že vám to opäť vyšlo na prvýkrát.....ale tak o mesiac si predĺžite radovánky s manželom....to neznie zle 😉 a budem ti neskutočne držať palce, aby si nás tu všetky potešila pozitívnym tehu testom 👍
@emasss111 ved to je subcutanka,ta sa picha do podkozia,a to mas na stehne alebo na ramene, kazal ti preto do brucha,lebo tam asi sa ti bude najlahsie pichat ale casom,ked bude tir ast brucho pochybujem ze si tam budes pichat,,,kamaratka si cely cas pichala frxix do ramena,,ved zavoalj lekarke a opytaj sa ci si to nemozes dos tehna alebo ramena,,uvidis ale tieto subcutanky sa mozu pichat bud , rameno,brucho 3cm od pupka alebo stehna.
@emasss111 aj ja som v to dufala... preco sa vtedy podarilo a teraz nie? 😭
@korpiklaanka no neviem ☹ asi ten hore to tak chcel....ale keďže sa vám už raz zadarilo a dokonca na prvú šupu, je jasné, že ste plodní a ono to do Vianoc na 100% príde, uvidíš 🙏
@korpiklaanka mne takisto, ešte na mna aj niečo lezie, tak som ko😕Toto už bude nás 5.mesiac snaženia,tak som si povedala že začnem cvičiť a lepšie sa stravovať, potrebujem sa trochu zamerať na niečo iné a aj schudnúť, lebo mi už šibe zo sledovania plodných neplodných ovulácie termínu MS a pod, držím nám palce nech sa tento nás smútok rýchlo zmení na šťastie z dvoch čiarok 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@katka1st mame uplne rovnaky plan. Ja chcem tiez schudnut... len mne to vobec nejde 😣
Dnes som stretla kamaratku kupovala som si tampony. Kocikovala svoju dcerku, ma tri mesiace. Tak neznasam otazku: a vy kedy budete traja? Neviem ako reagovat. Povedat? Potratila som a teraz sa nedari? Alebo co? Ja osobne sa uz nikdy toto ziadnej zeny neopytam. Obycajna otazka a tak dokaze cloveka zranit. Dnes mam depku, ale od zajtra uz bude zasa dobre. Dufa.
@korpiklaanka ani mne to nejde, pred dvomi mesiacmi som bola na macingovej, som hlúpa že som nevydržala viac ako tých 28 dni, musím sa naštartovať na nejaký nový režim môjho nového ja 😅Viem ako sa dnes cítiš 😕Aspoň vieš že nie si v tom sama ...a máš úplne pravdu s tými otázkami typu a kedy už budeš tehotná, už skúšate? Jaaaj 🙄
@amerys gratulujem
@amerys my budeme obaja oslavovat v novembri meniny, tak uvidime. Mozno ti vyjde 🤣 ideme aj na vylet presne cez plodne, zmena prostredia hadam pomoze...
@katka1st ja som krasne schudla pred rokom, napriklad 13 cm z brucha. Len potom ochorela mamka vazne. Mala rakovinu prsnika, ozarovanie, chemo a ani som sa nenazdala a pribrala som spat. Teraz uz ani tak nechcem schudnut, to nie je dolezite, len pravidelne a zdravo sa stravovat, aby som bola pripravena na babo a aby mu bolo dobre... proste z zdravom tele, zdravy duch. Chudnut budem potom s dietatom. To je teraz priorita
Ahojte baby tak ja mam dostať menštruáciu dnes zajtra.. Mala som tri dni hnedé špinenie slabé v podstate o štyri až päť dní pred menštruáciou. S tym to nemalo nič spoločné. A jasko robila som testy mám pepino z DM. Biele ako nevesta 😂 kamoška že mám skúsiť iné Dr max... Možno ale za dva dni skúsim.
@lenkaaninka ja tam nevidím :( je veľmi z diaľky fotení :(
dnes 7-8DPO och snad mrcha nedorazíííííí
@sonya6 veď práve že tam nič nieje 😝 ja som 13 dpo...A stále nič po MS ani chýru len to divne hnedé špinenie som mala..nechápem. A kedy budeš testovat

@sivypegas chlapec na ovulaciu 🙂 je to zalozene na zivotnosti spermii