Snažilky od júla 2017 do Vianoc
Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂
@amerys Tak ja to zatiaľ, až tak tragicky neberiem. Veď nie všetko vyjde na prvý raz. A aha, minule vyšlo a nedopadlo dobre. Plodná som, viem o tom, keďže sa nám už raz podarilo, tak už len počkať a všetko to príde v správny čas. A keď sa ani do konca roka nepodarí, tak ja mám super doktora, ktorý sa špecializuje na to, keď chce žena otehotnieť, určite potom poradí a pomôže. Zatiaľ užívam Femibion. Sme manželia len krátko, tak si zatiaľ užijeme to robenie detí a uvidíme. Áno, myslím na to, že kedy mám plodné a neplodné, ale neberiem to tak, že teraz musíme mať sex lebo basta. Nech je aj to robenie bábätka príjemne a nie povinnosť.
Ahojte žienky pridávam sa do klubu ms teraz akurát som dostala akurát som sa vyhádzala a ostala som nervózna a vravím joooj dnes dostanem aj tak bolo. Aj som celkom rada bo som sa bála či nejaká cista al čo keď som mala aj to špinenie.. Tak stav 1 dc a užívajte si plodenie 😍
Ahojte baby, tak dnes som zas testovala, zasa ani len duch (ms meska
7 dni) 😟 som nafuknuta, unavena, chvilkovo si uz aj myslim ze ms pride, no o par minut je bolest podbruska prec. Myslite ze ms mohol ovplyvnit Femibion? Beriem ho prvy mesiac.
@veron_11 no... pochybujem. Ak si si nie ista chod radsej k lekarovi. Zavolaj sestricke, poradi... toto cakanie ta pripravi o rozum 😃 to poznam....a mozno si ako ja. Cyklus presny a teraz mi meskal 5 dni a brucho bolelo ako pri prvom tehu. Dieta ale neprislo. Prisiel menzes... no a co. Idem dalej... take veci pekne ma cakaju tento mesiac a este aj robenie deti k tomu, to bude super. Tesim sa
@amerys to som nemyslela tak. Vies ako sa to zvykne zvrhavat. Clovek pride unaveny z prace. Moj manzel zvlast, bezne 12 hodin v robote a musime ist na to, lebo ovulujem... unava neunava, chut nechuf. nevravim ze je to tvoj pripad. Ani moj zatial... len sa to snazilkam bezne stava.
Tak dievcata. Dnes som bola na stitnej, robil mi aj hormonalny profil, tak aspon budem vediet ci je vsetko v poriadku.
@cukricek312 hmm...neviem...a nemôžeš nám tu hodiť originál fotku???
@emasss111 práveže je to v čase MS, myslela som si že v nedeľu prišla klasická MS jemná bolesť podbrušku, jemne ružové farbenie ale včera cely den len slabe hnedé spinenie ani na jednu intimku a dnes to iste, žiadna "čerstvá" krv, nikdy som takú MS nemala, takze som skúsila ráno test ☺️
@katka1st Ja som pri prvom tehu špinila 5 dní 🙂 v čase menštruácie
@korpiklaanka sama som zvedavá čo z toho bude, pri prvom som nemala žiadne problémy, tak som z toho taká neistá, dúfam že to prestane o pár dni🙏🏻
Ahojte my sa snažíme od začiatku tohto roka. No stále bezúspešne, beriem kyselinu listovu nasadila som inositol... a teraz v tomto poslednom cykle aj fytosoju. Teraz pijem aj grepový džus. Ja už nvm co viac spravit. Cez vikend mi vychádza ovulka, tak hádam už to vyjde. Držím nám všetkým palce. <3

@emasss111 gratulujem a koľko ste sa snažilkovali? ďakujem kráááááááásne .... ja som naposledy mala ananas pred týždnom a mala som alergickú reakciu :D začal mi krvacat jazyk a dasna , asi nebolo dobre naraz zjest polku ananasu sama :D... naozaj dufam, že už to vyjde, lebo toto čakanie je zdĺhavé. 🙂)) ❤

@sibrez ananas si dam. Obaja ho zboznujeme 😅
@korpiklaanka aj ja kým som som nemala tu reakciu :D :D :D

@sibrez ďakujem 😉 no my sme sa začali snažiť ako vy na začiatku roku....v máji sa mi podarilo otehotnieť, ale v júli som potratila ☹ musela som podstúpiť kyret....po ňom na konci augusta prišla mrcha a po nej sme sa hneď začali snažiť...a vyzerá to tak, že to vyšlo teraz na prvýkrát, tehu testy pozitívne, mrcha mešká od štvrtka 😇 verím, že už nepríde a tentokrát to všetko dopadne dobre 🙏
no ananás je taký dráždivý na jazyk....treba s ním opatrne 😅
držím palce, nech to teda vyjde....a zdravotne ste obaja OK???..ak hej, netreba sa trápiť, ono to príde v ten pravý čas 😉 aj keď viem veľmi dobre, aké je to čakanie hmm....nepríjemné a stresujúce 🙄

@sivypegas a páči sa mi aj jeho rýchla reakcia...ak práve nedovolenkuje, tak odpíše ešte v ten deň, alebo najneskôr na druhý deň 🙂