Snažilky od júla 2017 do Vianoc
Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂
@amerys krásne kolajničky 😉 tak ak to bolo len jednorázové krvácanie, určite je to v poriadku.....držím palce, nech je celé tehu bezproblémové 🙂
wauuu...v 4tt+2 už videl vačok? aspoň vieš, že je to dobre uhniezdené 👍 ja som dnes 5tt+1 a presne o týždeň sa chystám prvýkrát k lekárovi 🙂
@amerys no možno bude 🙂....veď ma lákalo aj dnes zájsť za lekárom, nech sa vylúči mimomaternicové.....ale ak by nevidel plod alebo čo, len vačok....by som len znervóznela, tak teda pôjdem o týždeň, hádam vydržím 😀 nešpiním, nekrvácam, nemám bolesti, tak hádam je to pekne uhniezdené v maternici 🙏
v stredu ráno som sa testla....ale nemala som takú silnú čiarku ako ty....ale skoro no 😇 a ty si dva dni po očakávanej mrche a máš takúto čiarku? to je super...niektoré majú len dušíka vtedy 😲
ale dnes ráno som si len tak zo srandy robila ovu test..a testovacia čiarka omnoho silnejšia, hrubšia ako kontrolná 🙂
ja som tiež mala trošku špinenie pár dní pred tým, ako mala dojsť mrcha....ale už vyše týždňa je to v poriadku....určite ti len cievka praskla 👍
@emasss111 ja mávam teraz 26 dňové cykly rátala som že v nedeľu som mala dostať vieš 🙂 posledná MS bola 5.9. 🙂 no dr. by určite videl ešte len vačok tak radšej ešte počkaj týždeň ;) no chvala bohu že už nemáš špinenie to sa asi uhniezďovalo potom ... a kedy si mala ovuláciu? Lebo ja som mala pozitívny ovu test doobeda 15.9. ale presne neviem kedy ovu nastala viem že do 48h. 🙂
@amerys ale čiarku máš ozaj krásnu...ja som takúto nemala ešte nikdy :D..ale ja používam mamatest....ten, čo máš ty, nepoznám 🙂 no aj ja si myslím, že to mohlo byť uhniezďovaním ...dúfam teda 😇
fuuu....no ovu testy si nerobím...dnes som si len tak urobila pre srandu, čo ukáže 😀 ale cca v polke septembra bola ovulka, vtedy som mala aj ovu hlien 🙂
@alexandra1995 Ahoj....aj ja som mala takúto čiaročku dva dni pred MS....myslím, že ti môžme gratulovať, tehuľka 😉
@emasss111 ja som úplne v šoku 🙂 lebo som to už nejak vzdala ... Snažili sme sa vyše roka a nič ... A teraz keď to uschlo je to ešte silnejšie tá druha čiarka 🚼
@emasss111 a ďakujem krásne. Veľmi si želám aby všetko dobre dopadlo 😇
@alexandra1995 ja viem ako sa cítiš....ja som už bola odhodlaná ísť na umelé a zrazu dve čiarky 😲 ale ja mám endometriózu, tak preto.....dosť ma to prekvapilo....tak ale u teba musí byť tá radosť obrovská...po vyše roku....musíš veriť, že čiarka bude každým dňom silnieť a o 9 mesiacov už budeš maminkáááá 😇
@alexandra1995 áno je to pozitívne 🙂 gratulujem :*
@emasss111 super 🙂 a aj teba pobolievalo podbruško ako keby si mala každú chvíľku dostať MS ? Ja to teraz mám a neviem či to tak má byť alebo nie. 😵
@alexandra1995 áno...pri prvom tehu dosť intenzívne, teraz tak poslabšie...ale je to vraj úplne normálne, maternica sa prekrvuje a rozťahuje 😉
@amerys Ahoj...kedy máš opäť kontrolu u lekára? chcem sa ťa opýtať na to krvácanie, čo si mala..už sa ti to neopakovalo??? ja som včera mala (tiež po veľkej) také špinenie jednorázové...ale také do ružova, resp. slabučko hneda....nebola to čerstvá krv....jooj som bola smutná celý večer ☹ a môj lekár robí až v piatok...takže musím ešte dva dni vydržať....inak bolesti nemám...
@emasss111 ahoj ďalšiu kontrolu mam až budúci piatok :( na krvácanie mi dal duphaston, beriem an ascorutin a kyselinu listovú všetko tri krat denne. Ja tiež krvacanie nemám samovoľne skriňa po veľkej potrebe ešte mi to stále pretrváva ale je toho menej aj ked ani vtedy nebolo veľa ale aj tak...v pondelok som skúšala ešte testik tak testovacia čiarka uz bola silnejšia ako kontrolná v piatok som mala obe rovnaké tak som prestala riešiť uz to spinenie kedže mi čiarky zosilneli no uvidím co mi povie dr. Dosť aa bojím toho piatku 😏 a neboj ak sa krvacanie nestupnuje a nemáš kŕče je to Ok si myslim len sa nenamáhal moc drzom palce ❤️
@amerys a to si mala takú jasnú krv alebo len hnedasté špinenie???....ja som si robila včera testík a testovacia čiarka o dosť silnejšia od tej kontrolnej, tak tiež sa tým utešujem 🙂 ja som aj cez víkend mala ale len také bielo ružovkasté špinenie...ale fakt len trošičku...včera kúsok viac....od toho potom večer a ani dnes nič...tiež s tým počítam, že mi dá duphaston a ascorutin....joooj prečo nemôžeme byť bez týchto stresov hm ☹ veď sa snažiť byť v kľude...ja som pred tehu dosť intenzívne cvičila....ale teraz vôbec, mám strach, aby sa zas dačo nepokašľalo...takže v prvom trimestri žiadne športovanie....ak prežijeme toto kritické obdobie, tak potom sa možno začnem opäť hýbať 🙂
Dievčatá, veď viete ako to je. 10 žien vám povie, že špinenie je OK. 10 žien, že to nie je dobre. Kamarátka špinila celých 9 mesiacov. Nonstop chodila dokonca s vložkou, a všetko bolo v poriadku. Má krásnu dcéru a počas tehotenstva ukážkovo rástli obidve. U mňa viete ako špinenie dopadlo. Každá z nás je iná, u každej tehotenstvo prebieha inak.
@korpiklaanka veď to....ja som pred tým tiež špinila...a o dosť intenzívnejšie ako teraz a dopadlo to, ako dopadlo ☹ jedna známa mi vravela, že v prvom trimestri niekoľkokrát krvácala, dokonca aj zrazeniny a má zdravého syna...sú ženy, ktoré nešpinia vôbec, prídu k doktorovi a ten im oznámi, že bábu už nebije srdiečko...to sa nedá zovšeobecňovať....treba len veriť, že všetko bude OK 🙂
a ty sa ako máš? snažíte sa? teraz niekedy už aj plodné dni mať budeš, však? 🙂
@korpiklaanka u každej je to inak...tiež neviem prečo sa to deje. Dr. povedal že je všetko ok a tiež nevedel prečo asi že mám prekrvený krčok viac. Chvalabohu to špinenie už skoro nemám, objavilo sa mi to raz za deň teraz už skoro vôbec. Tebe sa špinenie stupňovalo ?
@emasss111 presne predchádzajúce tehu vo februári úplne v pohode, nešpinila som všetko išlo ako malo až mi dr. v marci oznámil že bábu nebije srdiečko bola som v 8 týždni a prestalo sa vyvíjať 6tt+2...takže tak je to individuálne. Každopádne sa o to viac teraz bojím, ten strach už ostane. Strašne by som si priala bezproblémové tehotenstvo ale toho sa asi už nedočkám :(

Babuľky tak ja už dnes končím s testovaním konečne mam aj testovaciu takú istú ako kontrolnú včera ešte taka nebola ❤️ Ale včera ráno po veľkej potrebe krv. Už som vedela že je koniec však prečo by som zas krvacala...utekala som k dr. a už bol vačooook baby moje v4tt+2 🙏 dr. povedal že je všetko v poriadku nevedel prečo som mala tu krv asi nejaká cievka odvtedy uz nešpinim chvala bohu. Predpísal mi ešte pre istotu duphaston. Joj baby toto tehotenstvo vyzerá tak nádejne ale do kelu aj v tomto musím niečo riešiť ...dnes som 19 DPO držím vam palce ženušky nech si co najskôr nájdete dve čiaročky 😘❤️🙏