Snažilky od júla 2017 do Vianoc
Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂
@amerys no až na ten jeden deň čo som krvácala na wc...to bolo fakt len špinenie..a hlavne po veľkej potrebe...ako aj teraz...ale vtedy to bolo také tmavohnedé a dosť ho bolo.....proste vždy...a niekedy aj tak svojvoľne to zo mňa išlo, nielen na wc.....teraz je to svetlejšie...a nie vždy po každej veľkej potrebe.....o tehu viem cca 2 a pol týždňa....a trikrát alebo štyrikrát som špinila...a tvoje krvácanie, resp. špinenie bolo hnedé? ružové?červené??? no ja budem v piatok 6tt+1..to je také, že môže a nemusí byť srdiečko hmmm 🙄
no veď ja budem natom rovnako....vlastne aj teraz som....a pred každou kontrolou...dúfam, že budeme takto stresovať ešte zo 36 týždňov 😇
@emasss111 hihi, ty to vieš lepšie ako ja 🙂 Mali by teraz dakedy už prísť, ale zatiaľ je sucho. Akurát ideme na víkend preč, tak sa teším. Zmena prostredia nám len pomôže.
@amerys u mňa to bolo tak, že najprv len po styku. Potom sme mali pôst a bol pokoj. Ten posledný týždeň som začala špiniť viac, hneď som išla k doktorovi, ešte v ten deň a na druhý deň potom sa spustil potrat a z roboty rovno na pohotovosť. a na ďalší deň kyret...
Momentálne sa snažíme, uvidíme či sa tento mesiac zadarí.
@korpiklaanka držím palce 🙂
@korpiklaanka 😀 tak viem, že sme mali dostať ten menzes koncom septembra obe, tak plodné dni sa tým pádom musia blížiť 😉 tá zmena vám určite pomôže a vyjde to!!! budem silno držať palčeky, aby sa podarilo 🙏
@emasss111 Ja už v to neverím až tak, aby som zas nebola sklamaná.
ach baby, mňa ide šľak trafiť....neviem sa dovolať do ordinácie, t.z. že doktor dnes nerobííííí ☹ takže sa najskôr voľačo o mojom tehu dozviem až v utorok, resp. o týždeň v piatok 😨
@amerys no veď v tom som sa aj ja chcela uistiť, že to neni mimomaternicové ....a zase týždeň v neistote...isto to ani fazuľke nerobí dobre ☹ ja som naposledy v utorok večer trochu špinila....len mňa len trošilinku pichne alebo zabolí v boku a už ako sprostá si nahováram mimomaternicové....a keď ma zabolí v druhom boku tak sa teším, že ma bolia obe strany....tak z mimomaternicového to asi nebude....ja som asi psychooooo 😢
@sonya6 gratulujem 👶
Dievcata. Ako sa mate? Dlhsie som tu nebola .... uz mam za sebou dalsie plodne obdobie.... vyslo nam to akurat na vikend ked sme boli trosku prec mimo reality tak uvidime ci sme si daco so sebou priniesli.
@korpiklaanka držím palce, aby to vyšlo 👍 tá zmena prostredia by mohla pomôcť...bolo by to super 😇
ja sa o dva dni dozviem, že čo je so mnou....akurát dnes ráno ma dáko pichalo v ľavom boku...ale už to prešlo...tak snáď je všetko OK 🙂
Baby 10 DPO neni cas na paniku ak je test negativny ze ? Este sa moze vsetko zmenit ? :(
ahojte, mam otázku. mozno si niekto povie ze moc riesim, ale radsej sa spýtam 🙂 Konečne by sme sa mohli začat snazit po MA, teraz cez vikend mi zacinaju plodne dni, ale manzel iba dnes dobral ATB a mne sa predvcerom spravil herpes a jemu dnes ako na potvoru kutik. Je podla vas vhodne sa teraz snazit? nemame pockat este mesiac pre istotu dokym sa dame "do poriadku"?
@ifpif no.... ja ked mam herpes vsetky tieto aktivity tutumutu charakteru odkladam. Neriesila som to ale posledne sa mi herpes spravil nielen na ustach ale aj na tvari... neviem ci na to je nejake pravidlo ci sa to smie alebo nie, ale mne je to aj neprijemne v tej chvili... neporadila som.
@korpiklaanka ja si važim každu odpoveď , ďakujem 🙂 no veď to, že je to také čudné, ani ho nemožes pri tom pobozkať ani nič. No som zvedava ci bude niekto vediet viac o tejto téme 🙂
@emasss111 Ja už sa na to tak nefixujem. Ale ak sa ani po Vianociach nezadarí, pôjdem k lekárovi svojmu, špecializuje sa na plodnosť, tak aspoň v tom mám výhodu. Vtedy sme to tak neriešili, či budem alebo nebudem tehotná ani sme nečakali, že sa podarí na prvý raz, možno to bolo tým... Teraz sme sa tiež dáko na to neupínali, ale radšej sa neteším.
@korpiklaanka a tak zase snažíte sa len druhý mesiac....to ešte nič neznamená....ale jasné, každá chceme byť do Vianoc tehu, aby boli tie Vianoce o niečo krajšie 😉
super, že sa nato takto neupínaš....o to skôr by sa to mohlo podariť....držím palčeky 🙏
ja dnes na obed idem k lekárovi....ráno som zas opäť trošku špinila....a mám dojem, že ma prestali bolieť prsia...tak som taká nervózna....ja neviem či sa dnes u neho psychicky nezosypem 😢
@emasss111 joooooj. Dufam ze si ten pripad u koho spinenie nic neznamena. Ved presne len druhy mesiac... takze je to este v pohode. A este nemam pravidelnu menstruacii po kyrete, tak je to mozno aj tym ze sa to este nestihlo ustalit...
Ahojky 🙂 dlhšie som tu nebola ale hlásim sa 🙂 takze po dlho meškajúcej ms mi nakoniec potvora došla a tak sa snažíme znovu 🙂 o 6dni by mala prist, tak uvidíme. Chcem sa testovať až keď mi bude meškať 🙂 držím palce všetkým nech do Vianoc hladkame svoje bruska 🙂 chceme tak veľa? 🙂
@korpiklaanka dúfam aj ja...utešuje ma, že toto je iné špinenie ako pri prvom nevydarenom tehu....vtedy som špinila takmer každý deň a aj viackrát do dňa..a nielen na wc...ale aj normálne aj na intímke som videla to špinenie....teraz to mám raz, max. dvakrát do týždňa aj to len na wc a iba po veľkej potrebe (proste keď musím zatlačiť 😀 ) a včera sme mali s manželom ťuťu muťu, tak možno aj preto som zašpinila, že sa to rozdráždilo....ale aj tak sa moc bojím....ach nech už viem načom som a nech je všetko OK.....hlavne nech to neni mimomaternicové 🙏
a teraz po kyrete ti ako chodí MS????...mne po kyrete prišla po 5tich týždňoch cca....a to bola prvá a posledná našťastie 🙂
@kvietocekmaly Ja si môžem hladkať bruško, ale nie tehotenské 😂

@amerys tak to musel byť riaden šok, čo?....síce u mňa to bolo podobné..ja som špinila od začiatku.....dokonca v deň prvej kontroly nomrálne krvácanie (už som ani nedúfala v dobré správy od doktora)...a doktor mi vraví, že bábo žije a krásne mu bije srdiečko..na špinenie mi nasadil lieky....cca týždeň aj niečo pred druhou kontrolou som už prestala špiniť....celá šťastná to vravím lekárovi, aj on spokojný a na sone už nebola akcia srdiečka ☹
veď to, že my máme oveľa väčší strach ako ženy, ktoré toto nezažili...aj mužovi včera vravím, že mám stresy z piatkovej kontroly...a on po mne vybehol, že to nemôžem takto stresovať....že to škodí bábu a takto asi ťažko zdravé dieťa vynosím....no jemu sa to ľahko hovorí 😠