Snažilky od júla 2017 do Vianoc
Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂
@annie89 vitaj 🙂 a držím palčeky, istotne daj hneď vedieť 🙂
@kvietocekmaly vítam a ďakujem ti 😘 ozvem sa zajtra
@annie89 och to mi je luto
@emasss111 Ja som mala zasa sen. Na rutinnej kontrole u doktora mi zistili, že som tehotná a čakám dvojíčky, dvoch chlapcov 🙂 Lepšie ako sen predtým
@kvietocekmaly nevyšlo... 😢
@korpiklaanka tak to musel byť krásny sen 👶 och keby ti mrška už nedošla....strašne moc ti to prajem 🙏 tento víkend by mala, ehm teda nemala prísť, však? 🙂
@annie89 tak to je ešte v pohode doba, netreba vešať hlavu...málokomu sa to podarí hneď na prvý či druhýkrát 😉....my sme sa začali snažiť začiatkom roka..v máji som otehotnela, ale v júli som mala zamlklý potrat 😢 našťastie sa mi v hneď v septembri podarilo otehotnieť a dnes by som mala byť 8tt+1 podľa poslednej mrchy 🙂 pred týždňom u lekára bolo všetko OK, tak snáď tentokrát to dotiahneme do úspešného konca 🙂
dúfam, že tu budú tehuľky každým mesiacom pribúdať 😇
@emasss111 To by bolo. inak som trošku chorá. Nič mi nie je len som mala zvýšenú teplotu včera, zimnicu a furt mi je tak zimomriavkovo. A zajtra ideme na oslavu. Pohár vínka hádam neuškodí, aj keby to bolo tehu, aj keď to tehu nebude.
@korpiklaanka kasli na tuto skupinu,vyhodvtehu uplne z hlavy,tak rychlejsie otehotnies.
@korpiklaanka pohár vínka by podľa mňa neuškodil, ani kebyže o tehu vieš...aj keď ja by som si nikdy alkohol nedala, kebyže o tehu viem....ja ho nemusím 😝
myslíš, že tehu teda nebudeš?....ja som to nijako extra pri žiadnom tehu necítila...len dúfala no 😉 ale taká trochu prechladnutá som v počiatkoch bola pri oboch tehu 👍
@emasss111 neviem... tutu mutu bolo napasovane tesne na ovulku, ale radsej si vravim ze to nevyslo a budem milo prekvapena ako naopak ... 😅 tak ja tiez velmi nepijem. Ja som skor pivkar. Take jedno tretinkove pivo z tych specialnych edicii mi vacsinou pre chut staci. Len toto ma byt oslava s tancovackou do rana, tak si daky stricik asi dam 🤣 od svadby sme neboli nikde sa takto zabavit tak sa cellom tesime. A akurat zajtra je 28DC.
@korpiklaanka toto je dobrý prístup...ja som tiež dáko nečakala, žeby to vyšlo 🙂 potom to fakt veľmi milo prekvapí 😇
ja keď už, tak pohár červeného vína....a najlepšie ríbezľové...také sladké čučo to ja volám 😂 tak to si treba dať, inak by to asi bola nuda celý deň bez alkoholu 😀 a niekde som čítala, že v podstate v prvých 3 týždňoch ešte nie je plod s telom matky nejako úplne prepojený...tak to isto vadiť nebude, ak si dáš a zabavíš sa 😉
@sivypegas Dievčatá tu mi boli podporou pri potrate a pri dlhom čakaní na ďalšie snaženie. A aj teraz podporia. Ja sa o tom nemám s kým rozprávať, všetky kamarátky majú deti alebo sú tehotné a nevedia pochopiť, čo každý mesiac prežívam a niekedy to proste potrebujem pustiť von a nie dusiť v sebe. Prvýkrát sa nám to podarilo na plný šup, teraz musíme trošku popracovať.
@korpiklaanka jasne,ked musis,len aby si sa potom neblokla,vies ako to myslim,moc sa na to tehu neupela a just sa nebude darit..Ved este mas cas,kolko mas rokov? Nam sa po tej anembryomole zadarilo za 8 m a tiez som to kazdy mes prezivala,bolactu na mk.Az som to nejak vypustila z hlavy a hl,konecne sme boli s priat spolu a sexovali 20dni na istotu kazdy den,lebo predtym aj ked sme cez ovu sa snazili akosi nestacilo,len menej toho sexu,no a sa zadarilo hned potom.Takze len to aby si sa na to cakanie a ratanie moc neupla.
@sivypegas My sa na to až tak neupíname. Jasne, že keď viem, že mám plodné, tak sa snažíme byť spolu... My sme totiž väčšinou cez týždeň tak uťahaní, že si to mnohokrát necháme až na víkend. Ale keď sú plodné, tak sa snažíme každý druhý, spraviť si večer pekný program pri telke alebo sa ideme prejsť, aby sme boli večer oddýchnutí. Trošku romantiky. My sme totiž spolu aj v robote, tak to niekedy nie je jednoduché. A nie sme ani ten pár, čo má sex niekoľkokrát za deň. Ale inak to ešte neberiem tragicky, je to len druhý cyklus. Manžel to berie horšie, snažím sa mu vysvetliť, že pol roka je úplne normál. To že žena ihneď otehotnie pri nechránenom sexe je blud, aj úplne zdravá žena ma štatisticky len 18 % šancu, že otehotnie v jedno cykle. Hlavne, že sme obaja zdraví a plodní a príde to, keď bude ten správny čas. Nie je dobré sa na to úplne upínať Ja by som bola teraz aj rada, aby sa podarilo neskôr, nechcem rodiť v lete, zle zvládam horúčavy aj bez toho. Ale ako má byť tak bude. 🙂 ďakujem
@sivypegas u nas je skor ten problem ze sme spolu pomenej tak preto ratam, aby sme ovulku neobisli 😃
@korpiklaanka jasne,no ja som otehotnela zarucene ked sme booi spolu dlhsie,ja som pracovala v at,priatel na sk,cize prvy krat na dovci,ale to bolo kazdy den tutu,mutu,potom som ale potratila a snazila som sa s nim byt cez plodnevdni,ale akosi to nevyslo az po 7m sme boli spolu dlhsie az18 dni a to bol sex kazdy den,od skoncenia ms 18 dni,kazdy den a vyslo.
Takze 1 DC 😭😢
@korpiklaanka nieeeeee ☹
No. Zatial len spinim, ale aj brucho ma bolelo ako pred menzesom, tak uvidime kedy sa rozbehne
@emasss111 cakam kym sa to rozbehne 😣
@korpiklaanka drzim päste aby sa nerozbehol a aby si si nasla // na testiku , este nieje nic stratene.
@ifpif pri prvom tehu som spinila 5 dni. Tak uvidime. Kiezby sa to podarilo 😁

@annie89 inak aj ja som pri tehu bola na začiatku taká trochu prechladená...možno aj to je jeden z príznakov 😉 toto vyzerá ozaj nádejne.....dúfam, že to vyšlo....a dlho sa snažíte? 🙂