icon

Snažilky od júla 2017 do Vianoc

amerys
4. júl 2017

Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂

emasss111
31. okt 2017

@korpiklaanka jaaaaj 🙂 a zajtra zas sviatok....no ale aspoň to potom ak tak nebude už duch, ale riadne kolajnice 😉

emasss111
31. okt 2017

@suldenka gratulujeeeeeem a prajem príjemné tehu so šťastným koncom 😉

suldenka
31. okt 2017

@emasss111 ďakujem pekne prajem všetkým snazilkam nech si nájdu čoskoro tiež dve ciarocky🙂

emasss111
31. okt 2017

@suldenka a ako dlho ste sa snažili??? veru každá tu do Vianoc musí byť tehu a basta 😠

suldenka
31. okt 2017

@emasss111 tak tak mi od začiatku roka sme skúšali ale zadarilo sa až teraz v októbri došlo mi len 1 daňové spojenie čo bolo asi zahniezdovanie a dnes som skúsila test a kuk dve ciarocky neboj do decembra to musíte dať všetky😉

suldenka
31. okt 2017

@emasss111 myslela som 1 dnove spinenie ten telofoooooon blbyyyyu😀

korpiklaanka
31. okt 2017

@emasss111 Ale začínam sa aj obávať. Prvé tehu začínalo špinením a špinením sa prejavil aj jeho koniec. Potom samozrejme prišlo krvácanie. Dúfam, že teraz to nebude to isté ☹ Keď to začína rovnako

emasss111
31. okt 2017

@suldenka aj ja som to takto mala...pred MS trošku špinenie a potom dve čiarky 👍 ja by som teraz mala byť 8tt+4, tak snáď to konečne dobre dopadne...lebo v júli som potratila 😢
veru držím palce všetkým babám, aby aj ony mali nádherné sviatky 😇

emasss111
31. okt 2017

@korpiklaanka pozri takmer každá má špinenie na začiatku....to je aj dobré znamenie, nielen zlé 👍
aj ja som pred tým špinila, ale celé to krátke tehu bolo iné....všetko mi chutilo, často som špinila.... teraz veľa vecí nemôžem cítiť, nešpiním skoro vôbec a cítim, že tentokrát to vyjde.....a tiež som na začiatku špinila 👍

suldenka
31. okt 2017

@emasss111 ja som to mala aj pri malom tak jeden deň spinenie a potom dve čiarky a všetko dobre dopadlo teraz to mám tiež tak je individuálne každá žena to má inak s tiež mám za sebou pred malým jeden ale nakoniec sme sa dočkali a tiež mám už 37 rokov a čakáme druhé takže najvyšší čas😉

korpiklaanka
31. okt 2017

@suldenka Tak praje krásne tehuľkovanie

korpiklaanka
1. nov 2017

Uz som si trikrat myslela ze mam menzes a trikrat nic... uz nech to prestane alebo nech pride. Toto je horsie ako to ze by mal menzes prist

kvietocekmaly
1. nov 2017

@korpiklaanka fuhaaa...žeby uhniezdovanie? Verím v šťastný koniec 🙂 mne dnes mešká 6 dni a stále nič 🙂 mrcha nikde a ani príznaky 🙂 tak uvidiiiiiime, ale víkend bude testovací, snáď tiež s pozitívnym koncom 🙂

korpiklaanka
1. nov 2017

@kvietocekmaly neviem. Zacalo to 28 DC. Trosicku na papieri... dnes je stvrty den. Rano toho bolo trosku viac. Potom nic. Teraz zasa trosku na papieri.... ale nie je to krvacanie, stale je to spinenie... uvidim..
Budem testovat az ked prestanem spinit. Bud sa menzes rozbehne alebo to do nejakych dvoch dni ustane... len je to na prasky. Ale ak to neprejde. Pojdem buduci tyzden k doktorovi pre istotu. Len sa clovek zmieri s tym ze prisiel menzes. Vsak nevadi. Mozno potrebuje maternica este oddych. A potom na na cely den prestane. Mam nadej a zasa sa to rozbehne.... menzes mavam aj 7 dni. Tak ratam ze aj pseudomenzes moze tak dlho trvat.

kvietocekmaly
1. nov 2017

@korpiklaanka Ach zahráva sa s nami to naše telo :( ja som zase mala raz takú mrchu že trvala len tri dni a pak spinenie, a nič z toho nebolo...je to zvláštne...prečo to je práve vtedy keď sa snažíme o mimi...práve vtedy musia meškať a robiť nám haluze 🙄🤒 ale keď nám je babo súdené tak ho budeme mat 🙂 🤰 len už veľmi túžim aby to meškanie bolo z dôvodu malej fazuľky 🙏

korpiklaanka
1. nov 2017

Tak hlasim prvy den menzesu 😟

ifpif
1. nov 2017

@korpiklaanka to ma mrzí. :(

kvietocekmaly
1. nov 2017

@korpiklaanka joooooj 😔 nič to...ide sa ďalej 😉 ďalšia snaha bude už úspešná 🙂

korpiklaanka
1. nov 2017

Ano. Ja viem, co obnasa otehotnenie. Citam pribehy snaziliek. Viem, ze to nie je jednoduche. A su to len dva mesiace. V maji sa nam to sice podarilo na prvy sup, teraz si to trosku odpracujeme a urcite to dobre dopadne. S plodnostou asi problem nebudeme mat, ked uz sa to raz podarilo. Manzel to ale znasa horsie. Neviem ako mu vysvetlit, ze to je normalne, ked sa nedari aj par mesiacov. Ze ono to az take jednoduche nie je ako sa na prvy pohlad zda... ale hadam dostaneme daky darcek na vianoce. Este stale sa to moze podarit

korpiklaanka
1. nov 2017

Pokusim sa teraz zamerat na ine veci. Trosku praca a tak a tiez chcem schudnut. Lebo som pribrala zasa. Nic rapidne. Aspon trosku zmenit stravu. Viac ovocia a zeleninky. Uskodit mi to neuskodi, hoci zmenu vahy po mnohych neuspesnych pokusoch velmi neocakavam. Ale aspon dostanem do tela viac vitaminov. Dako to zvladneme...

kvietocekmaly
1. nov 2017

@korpiklaanka správny prístup 🙂

emasss111
2. nov 2017

@korpiklaanka mrzí ma to ☹ ale obdivujem tvoj správny-pozitívny prístup 👍 veru sú to len dva mesiace, ono to príde v správnu dobu, uvidíš 😉
a mužovi daj niekedy prečítať trápenia žien tu na MK...ako sa niektoré páry aj roky snažia, kým sa podarí ...fakt dva mesiace sú málinko....ale stále verím, že do tretice, do Vianoc to vyjde 😇

korpiklaanka
2. nov 2017

Do jedných Vianoc, určite áno 🙂

kvietocekmaly
2. nov 2017

Jaaaaj dnes má tak divne bolelo dolu neviem presne definovat miesto ale podbrusko nie...snaaaad mi neprídu mesiaceeeeee 🙏🙏🙏

korpiklaanka
3. nov 2017

Ja som dbes dostala vypoved 😢😭

veriiik106
3. nov 2017

@korpiklaanka a ja som dala výpoveď...a prečo si dostala??

korpiklaanka
3. nov 2017

@veriiik106 lebo moj sef je kokot. Velakrat som rozmyslala o tom dat vypoved. Lenze peniazky nazvys nie su a okrem toho v jednej firme robi aj mamka aj manzel. Ale kaslem na to. Teraz bez stresu a sikanovania aspon skor otehotniem. Prvykrat som v robote aj potratila...

veriiik106
3. nov 2017

@korpiklaanka ja dva krát ale zmenila som robotu tak dúfam že lepšie a kludnejsie prostredie mi pomôže

korpiklaanka
3. nov 2017

@veriiik106 ja zatial bez roboty. Od noveho roka zacnem hladat

korpiklaanka
3. nov 2017

@veriiik106 ja neviem co budem robit bez roboty