icon

Snažilky od júla 2017 do Vianoc

amerys
4. júl 2017

Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂

kvietocekmaly
4. nov 2017

@korpiklaanka uff....ale možno je to nový začiatok 🙂

kvietocekmaly
4. nov 2017

Mne dnes meškajú mesiace 9 dniiii 😲 takze po práci kupujem test a zajtra ráno idem na to 😎 držte palce 🙏

korpiklaanka
4. nov 2017

@kvietocekmaly ja si tiez vravim. Ziadne stresy. Klud. Otehotniem co by dup 🤣🤣🤣🤣

catallea
4. nov 2017

Ahojte, ja som včera testovala ale nič, dnes mam 32DC, nechcem dostať MS 😠
Zajtra skúsim testnut, silno túžim po koľajniciach 🙏

kvietocekmaly
4. nov 2017

@catallea držím palce 🙂 ja som si chcela dnes test kúpiť ale nechcelo sa mi 😀 tak ešte chvíľku počkám 🙂 možno pondelok

ifpif
4. nov 2017

@kvietocekmaly joooj ako dokazes tak dlho cakat? :D ja mam (ne)dostat v utorok a som uz ako na ihlách . len na to myslím a ako na potvoru posledne dva dni mam migrenu, pobolieva ma podbrusko a dnes mam pocit ako by na mna nieco liezlo a hned ma vsetko rozhodí :D chudák moj muz :D

kvietocekmaly
4. nov 2017

@ifpif sama sa sebe čudujem 😅 možno sa bojím sklamania a týmto to oddialujem...alebo si myslím že nie som tehotná a tak nekúpim ani test 😕😅 asi dávam ešte mrske šancu...ale zajtra to už bude 10 dni a je to už dosť 🙏 len nemám ani žiadne príznaky...jedine čo má boleli kríze veľmi ale inak nič take...držím palce veľmi aby mesiace ned

kvietocekmaly
4. nov 2017

* nedosli

ifpif
4. nov 2017

@kvietocekmaly aj ja drzim päste aby to boli dve //. Ja by som to kazdej z nas dopriala. Niekedy sa viem tak nahnevat na to ake to je nespravodlive, ze niektore ani nechcu a otehotneju a idu na potrat a take co by boli najlepsimi mamami na svete sa musia takto trapit. nechapem to. Aj teraz jedna znama, snazia sa uz ani neviem ako dlho, povedali si ze uz si daju pauzu lebo uz sa kvoli tomu castejsie a castejsie hadali . a vtedy zostala tehotna. velmi sa tesila ale nakoniec jej lekar povedal ze babätko nezije a musela ist na kyret. Chudatko, mne jej bolo tak luto. Ja to vzdy prezivam s kazdou z nás co sa snazime 🙂 Prepac za ten výlev , len to tak nejak posledne dni dolieha na mna.

kvietocekmaly
4. nov 2017

@ifpif jej ďakujem pekne 🙂 presne aj ja nad tým tak rozmýšľam že niekto ani nevie ako a je to a druhí sa snažia Abo majú nejaké problémi a nedarí sa, ale asi to tak má byt...kedysi som si myslela že to príde hneď ako budeme chcieť 😅 plna nalož a musí to vyjsť, no houby 😅😝 verím že dlho čakať nebudeme a podarí sa čoskoro 🙂 ako dlho sa snazite? 🙂

ifpif
4. nov 2017

@kvietocekmaly Ja som mala okolo seba dost parov co sa dlhsie snazili, ale vzdy sa podarilo, a tak sme si vzdy s muzom hovorili ze ved uvidime. ze nebudeme nic silit, ze vsetko pride vtedy ked ma. Nikdy sme nerozmyslali nad tym ci mam plodne dni ci neplodne, proste sme sa milovali vtedy ked sme mali chut. A tak aj bolo, podarilo sa nam v aprili si kupit byt a otehotnela som v júni (cca na druhe vyrocie svadby to vychadzalo), ale ako sme sa tesili tak to v auguste skoncilo s MA a kyretom :( Dalsie snazilkovanie sme planovali na november , ale manzel ma nejake zdravotne problemy a je mozne ze pojde na operaciu a dlhsie sa nebudeme moct snazit a tak sme sa pokusili teraz v októbri. Ano, uvedomujem si ze je velmi mala sanca aby sa to podarilo na prvy šup, ale nadej umiera posledna ako sa hovorí.

kvietocekmaly
5. nov 2017

@ifpif presne aj my sa snažíme tak že moc na to nemyslíme, plodne dni zatiaľ neriesime, kúpime sa kedy chceme 🙂 ale isto neskôr ak to dlhšie nepojde, tak budeme riešiť, no dúfam že k tomu nedôjde 🙂 tiež čo mám okolo seba kamarátky tak viacerým sa podarilo tak max do polroka, no mám aj jednu čo obe tehotenstva na prvý sup a jednu kamarátku čo pomohlo až tretie umelé. Je to rôzne...dnes mi meškajú 10. Deň tak dúfam že už ani neprídu. Už aj ľutujem že som si ten test nekúpila 😅 a Uff, to má veľmi mrzi...je to hrozné, človek sa už teší že to vyšlo a nakoniec o to príde :( :( to že sa podarí ešte nie je v podstate žiadna výhra, až keď sa babo narodí a je v poriadku a aj mamička. A ak sa môžem spýtať mala si dáke tehu príznaky?

lenakiss
5. nov 2017

@kvietocekmaly mne sa prvy podaril tak ze sme davali pozor....a druhe teraz ma prvy sup 🙂
A test sa da kupit aj dnes co su lekarne v centrach ...alebo v 101 drogerii je super test

kvietocekmaly
5. nov 2017

@lenakiss Wau tak to sa krásne podarilo 🙂 jasneeeee, že sa dá aj dnes kúpiť, len sa mi nechce sadnúť do auta 😅

ifpif
5. nov 2017

@kvietocekmaly No to ano, ked citam niektore pribehy dievcat tu na koniku az ma mrazí. Ja ked som zostala prvy krat tehotna tak som vsetky "priznaky" pripisovala tomu ze ma prist menzes. Akurat mi ibcas bolo po jedle tažko, ale inak nic specialne. a potom som zacala mat hrozne chute. este som si robila srandu s muzom ze bud kazdu chvilku dostanem alebo som naozaj tehotná :D a az potom som sa dozvedela ze naozaj som :D prvy test som si robila ked mi meskali treti den. a uz som mala dve //, sice jedna bola svetlejsia, ale pekne viditelna. Sme najprv tomu ani verit nechceli. 🙂 az potom za par dni ma zacali strasne bolet prsia a strasne sa mi zhorsila plet. ty mas nejake priznaky? inak moja sestra nemala cele tuhu ziadne priznaky, az ked uz mala brusko tak mala problemy s krizami , ale take ze by jej bolo zle alebo nieco tak nie.

lenakiss
5. nov 2017

@kvietocekmaly tak dufam ze zajtra kupis a das vediet 😉

catallea
5. nov 2017

@kvietocekmaly dnes ráno som skúsila testnúť, najprv sklamaná a po detailnejšom preskúmaní sa mi marí veľmi slabí dušik 😍 pane bože daj aby silnel 🙏

korpiklaanka
5. nov 2017

@catallea juuuuuuj. Dufam ze ano. Mne zasa zacina obdobie snazenia 🤣

krumpel
5. nov 2017

Ja ocakavam MS v piatok. Testy zatial negativne, ak neratam nejakych mikro duchov. Prsia bolia uz zo par dni, zatial to vyzera na PMS. Zenicky drzim vam palce nech su tam tie dve vytuzene ciarocky. Ja si uz pripadam ako posadnuta niekedy 🙂

kvietocekmaly
6. nov 2017

@ifpif práveže sa mi dako nezdá že by som dačo mala, týždeň dozadu má len veľmi kríze boleli ale teraz už ok...prsia vôbec a ani brusko, cítim sa tak normálne 🙂 neviem či mi to dnes vydá kúpiť test ale skúsim 🙂

@lenakiss skuuuuusim a isto dám vedieť 🙂
@catallea jeeej tak to držíme palce pfuj pfuj 🙂 pošli nám pak testik 🙂
@korpiklaanka prajem úspešne snaženie 🙂
@krumpel ďakujeme aj my držíme palce 🙂 aj na nohách 😇

krumpel
6. nov 2017

Uz som si povedala, ze ak to tento mesiac nevinde kaslem na testovanie. Ide to aj strasne do penazi a vobec to nepridava k mojej psychickej pohode. Aj ked som si to povedala uz velakrat.

catallea
6. nov 2017

@korpiklaanka
@kvietocekmaly
Čo poviete baby 🙏

kvietocekmaly
6. nov 2017

Za mna hlásim test negatívny ...mrcha mešká 10 dni 🙄😒☹👎

kvietocekmaly
6. nov 2017

@catallea fuhaaaa....no neviiiiim 😕 vidím jednu :(

catallea
6. nov 2017

@kvietocekmaly ako je tá T2 tam vidím mini slabú čiaročku, ako fakt musíš poriadne zaostriť 😅

kvietocekmaly
6. nov 2017

@catallea áno tam ju trosku vidím aj ja 🙂 musí silnieť 🙏

catallea
6. nov 2017

@kvietocekmaly ďakujem, že ju aj ty vidíš, som veľmi vytešená, testík je včerajší, zajtra skúsim znova či silnie. Mrzí ma že máš biely testík, možno ovulka bola neskôr a testík bude tiež neskôr pozitívny, silno ti držím päste 🙏😉

kvietocekmaly
6. nov 2017

@catallea bodaj by si mala pravdu 🙂 ovulku vôbec neviem kedy som mala, tak je to možné...len 10 dni meškania je už dosť :( och tak veľmi chcem aby to bolo do Vianoc....ale nevadí, idem ďalej 🙂

catallea
6. nov 2017

@kvietocekmaly to máš pravdu, 10 dní je dosť, skús si to ísť overiť ku Dr. keď si tehotná tak na ultrazvuku uvidí aspoň gestačný vak

kvietocekmaly
6. nov 2017

@catallea počkám ešte tento týždeň, ak nepride skúsim testnut znovu a pak budem riešiť 🙂