icon

Snažilky od júla 2017 do Vianoc

amerys
4. júl 2017

Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂

kvietocekmaly
9. jan 2018

@emasss111 ahoj 🙂 ďakujem za odpoved 🙂 tak to je celkom dobrá správa, Bo už som myslela či to nedarenie sa nebude spôsobené tým že si samu seba neviem predstaviť ako tehuľku, maminku....aj si pamätáš aké si mala príznaky v prvom mesiaci?

emasss111
9. jan 2018

@kvietocekmaly ja si myslím, že minimálne každá druhá ak nie každá má tieto pocity, predsalen je to obrovská životná zmena....už nikdy nebudem JA, ale vždy budeme MY....a moje srdce už navždy bude patriť tomu maličkému stvoreniu 🙂 to sa ani nedá predstaviť, ono to jednoducho príde a hotovo 😀 pfuuuha ha...no bola som tehu dvakrát (prvé skončilo MA v 9tt) a vždy som bola taká dáka prechladnutá, mala som divné sny a zle sa mi spalo.....ja som spachtoš, ale skoro ráno som bola vždy hore 🙂 a len teraz to prešlo, a to som už v 5tom mesiaci......inak prsia naliate ako pred MS, trošku pobolievanie bruška ako pred MS a káva mi prestala chutiť 🙄 a ozaj pred termínom MS som mala hnedasté špinenie, hlavne pri veľkej potrebe..a to som mala až do dákeho 10teho týždňa cca 🙂

korpiklaanka
9. jan 2018

Su zavraty priznakom tehotenstva?

korpiklaanka
9. jan 2018

@krumpel ak bude vsetko v poriadku tak asi september...uvidime v pondelok. Neviem s dockat. Dufam ze je vsetko v poriadku

krumpel
9. jan 2018

@korpiklaanka zavraty urcite ano. U mna sa nevolnosti zacali az v siedmom tyzdni. Teraz som v 9 a je mi zle permanentne cely den 😀

korpiklaanka
9. jan 2018

@krumpel ja som mala 2x taku nevolnost. Ale zavraty som mala asi 4 x. Trva to len asi 2_3 sekundy ked sa mi zatmie pred ocami uplne. Nastastie to hned prejde.

kvietocekmaly
10. jan 2018

@emasss111

To máš pravdu, presne si to vystihla 🙂 Fuha tak divne sny mám aj ja, vôbec sa mi neda zaspať, budím sa a snakam 😂😂😂 no uvidíme, možno zase len mamyslanie si :( dnes má prísť ms, držte palce nech nedôjde 🙂

emasss111
10. jan 2018

@kvietocekmaly aj ja som sa dosť budila a ráno som bolo skoro hore....a prešlo to až teraz v 5tom mesiaci....teraz by som si driemkala, kebyže nemusím do práce 😀 držím palce, aby prišla až za dáky rok a pol 😉

linsss
10. jan 2018

Ahojte baby pridávam aj ja svoj test ❤️

kvietocekmaly
10. jan 2018

@linsss jeeeeeej je tam dusiiiiiiik ❤️❤️❤️❤️ Gratulujem 🙂 koľko meska? Abo ešte pred ms je robený testik? Sa mám to tu pekne zmenšuje a zväčšuje sa okruh tehuliek

linsss
10. jan 2018

@kvietocekmaly neviem ti povedať viniť mešká km strašne nepravidelne cykly od 33 do 38 dni a posledná MS bola 9.12. Snáď mi bude dusík tmavnut ❤️

kvietocekmaly
10. jan 2018

Mám sto chuti dnes kúpiť test 😭😭 ale asi ešte počkám, bojím sa sklamania

emasss111
10. jan 2018

@kvietocekmaly a MS nedošla???.....počkaj do zajtra a utekaj do lekárne 😉

krumpel
10. jan 2018

@linsss zeny ja sa z nas tak tesim. Pomaly sme vsetky tehu.

krumpel
10. jan 2018

@kvietocekmaly kup a sprav. Som zvedavaaaaa.

ifpif
10. jan 2018

Dievčatá, teším sa z vás 🙂 a dúfam ze aj ja budem čoskoro patriť medzi vás ☹ Tento rok je náš 🙂

veron_11
Autor odpoveď zmazal
kvietocekmaly
11. jan 2018

@krumpel
@emasss111
Zienky meska ešte len 1 deň ...to je ešte nič 🙂 ale možno dnes kupim a isto dám vedieť 🙂

emasss111
11. jan 2018

@kvietocekmaly ťa obdivujem, že vydržíš netestovať 👍 tešíme sa na testík a veríme, že budú // 🙏

krumpel
11. jan 2018

@kvietocekmaly kup a sprav hned dnes. Pevne verim, ze sa pridas k nam tehulkam. Zvykne ti meskat

kvietocekmaly
11. jan 2018

@emasss111 veru aj ja seba obdivujem 😂 ale keďže mi už meškala aj 10 a viac dni a nič z toho tak asi preto som taká že sa nenahlim testovať.
@krumpel posledné ms boli presne ale pisala som tu ešte dávnejšie keď mi meškala vyše 10 dni

No snáď zienky to vyjde 🙂 ďakujem za držanie palcov 🙂

kvietocekmaly
12. jan 2018

Babyyyyy asi za zblaaaaazniiiiim....test robený teraz ❤️❤️❤️❤️❤️

kvietocekmaly
12. jan 2018

Vidíte to tam?

krumpel
12. jan 2018

@kvietocekmaly a ja sa blaznim s tebou. Ja sa z nas tak tesim zeny. Musime zalozit nove forum Tehulky 2018. Dufam budeme v kontakte aj nadalej a budeme si vymienat nase tehu starosti a radosti.

katka1st
12. jan 2018

@kvietocekmaly je to tam 🤗👏🏻

kvietocekmaly
12. jan 2018

Bože zienky ❤️ Cela sa trasiem ...aj s mužom 😂😂😂 som v šoku...takze príznaky som si nenahovarala 🙂 zienky kedy by mala byt 1. Návšteva u doktora? Snáď bude vse ok a dusik bude silnieť 🙂 ❤️❤️❤️ Tu je to ešte lepšie vidieť 🙂 nie je na 4. Týždeň ten duch slabý?

krumpel
12. jan 2018

@kvietocekmaly nie je slaby. Ja som mala v 4 tt este slabsiu. Kedy ist? Tazko povedat. a som sla hned v 4 tt a bolo to skoro nic tam este nevidel. Ale vzal mi rv, iba co ma doplasil, ze hcg je nizk a ze to nevyzera dobre. Tyzden som revala kym som sla na dalsie sono. Takze ja by som asi pockala este dajake 2 tt. Aj ked viem ze je to tazke vydrzat.

korpiklaanka
12. jan 2018

@kvietocekmaly gratulujem. Ja idem v pondelku. Dnes som 6t3d ci tak nejako. Dnes mi je zle. Ale neviem ci su to tehotenske priznaky alebo som chora. Necitim sa tehotne a tak sa dost bojim navstevy 😤😢

krumpel
12. jan 2018

@korpiklaanka vsetko bude ok. Mne nevolnosti zacali v 7 tt do vtedy nic, bolo mi praveze este lepsie ako bezne