Snažilky od júla 2017 do Vianoc
Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂
@kvietocekmaly ja si myslím, že minimálne každá druhá ak nie každá má tieto pocity, predsalen je to obrovská životná zmena....už nikdy nebudem JA, ale vždy budeme MY....a moje srdce už navždy bude patriť tomu maličkému stvoreniu 🙂 to sa ani nedá predstaviť, ono to jednoducho príde a hotovo 😀 pfuuuha ha...no bola som tehu dvakrát (prvé skončilo MA v 9tt) a vždy som bola taká dáka prechladnutá, mala som divné sny a zle sa mi spalo.....ja som spachtoš, ale skoro ráno som bola vždy hore 🙂 a len teraz to prešlo, a to som už v 5tom mesiaci......inak prsia naliate ako pred MS, trošku pobolievanie bruška ako pred MS a káva mi prestala chutiť 🙄 a ozaj pred termínom MS som mala hnedasté špinenie, hlavne pri veľkej potrebe..a to som mala až do dákeho 10teho týždňa cca 🙂
Su zavraty priznakom tehotenstva?
@krumpel ak bude vsetko v poriadku tak asi september...uvidime v pondelok. Neviem s dockat. Dufam ze je vsetko v poriadku
@korpiklaanka zavraty urcite ano. U mna sa nevolnosti zacali az v siedmom tyzdni. Teraz som v 9 a je mi zle permanentne cely den 😀
@krumpel ja som mala 2x taku nevolnost. Ale zavraty som mala asi 4 x. Trva to len asi 2_3 sekundy ked sa mi zatmie pred ocami uplne. Nastastie to hned prejde.
To máš pravdu, presne si to vystihla 🙂 Fuha tak divne sny mám aj ja, vôbec sa mi neda zaspať, budím sa a snakam 😂😂😂 no uvidíme, možno zase len mamyslanie si :( dnes má prísť ms, držte palce nech nedôjde 🙂
@kvietocekmaly aj ja som sa dosť budila a ráno som bolo skoro hore....a prešlo to až teraz v 5tom mesiaci....teraz by som si driemkala, kebyže nemusím do práce 😀 držím palce, aby prišla až za dáky rok a pol 😉
@linsss jeeeeeej je tam dusiiiiiiik ❤️❤️❤️❤️ Gratulujem 🙂 koľko meska? Abo ešte pred ms je robený testik? Sa mám to tu pekne zmenšuje a zväčšuje sa okruh tehuliek
@kvietocekmaly neviem ti povedať viniť mešká km strašne nepravidelne cykly od 33 do 38 dni a posledná MS bola 9.12. Snáď mi bude dusík tmavnut ❤️
Mám sto chuti dnes kúpiť test 😭😭 ale asi ešte počkám, bojím sa sklamania
@kvietocekmaly a MS nedošla???.....počkaj do zajtra a utekaj do lekárne 😉
@kvietocekmaly kup a sprav. Som zvedavaaaaa.
Dievčatá, teším sa z vás 🙂 a dúfam ze aj ja budem čoskoro patriť medzi vás ☹ Tento rok je náš 🙂
@kvietocekmaly ťa obdivujem, že vydržíš netestovať 👍 tešíme sa na testík a veríme, že budú // 🙏
@kvietocekmaly kup a sprav hned dnes. Pevne verim, ze sa pridas k nam tehulkam. Zvykne ti meskat
Vidíte to tam?
@kvietocekmaly a ja sa blaznim s tebou. Ja sa z nas tak tesim zeny. Musime zalozit nove forum Tehulky 2018. Dufam budeme v kontakte aj nadalej a budeme si vymienat nase tehu starosti a radosti.
@kvietocekmaly je to tam 🤗👏🏻
@kvietocekmaly nie je slaby. Ja som mala v 4 tt este slabsiu. Kedy ist? Tazko povedat. a som sla hned v 4 tt a bolo to skoro nic tam este nevidel. Ale vzal mi rv, iba co ma doplasil, ze hcg je nizk a ze to nevyzera dobre. Tyzden som revala kym som sla na dalsie sono. Takze ja by som asi pockala este dajake 2 tt. Aj ked viem ze je to tazke vydrzat.
@kvietocekmaly gratulujem. Ja idem v pondelku. Dnes som 6t3d ci tak nejako. Dnes mi je zle. Ale neviem ci su to tehotenske priznaky alebo som chora. Necitim sa tehotne a tak sa dost bojim navstevy 😤😢
@korpiklaanka vsetko bude ok. Mne nevolnosti zacali v 7 tt do vtedy nic, bolo mi praveze este lepsie ako bezne

@emasss111 ahoj 🙂 ďakujem za odpoved 🙂 tak to je celkom dobrá správa, Bo už som myslela či to nedarenie sa nebude spôsobené tým že si samu seba neviem predstaviť ako tehuľku, maminku....aj si pamätáš aké si mala príznaky v prvom mesiaci?