Snažilky od júla 2017 do Vianoc
Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂
Vcera som skoncila na pohotovosti. Zacala som krvacat. Ale nastastie je mimco v poriadku. Pekne rastie a srdce bije ako zvon.
@korpiklaanka a dali ti nieco na zastavenie krvacania?
@krumpel vlastne nie.
@korpiklaanka a preslo ti to? Hlavne vela oddychuj
@krumpel jasne preslo. A tak ja teraz taka dolamana aj tak len oddychujem. Inak sme sa akurat s manzelom pohadali, ked sa to stalo.
@korpiklaanka tak manzel uz nech iba dobrotu seka teraz 😀a krvacala si velmi
@krumpel no .... boli to zrazeniny krvi ako fazulky. Ale je vsetko ok. Zajtra idem na kontrolu
@korpiklaanka tak je dobre potom. Drzkajte sa
@korpiklaanka jaaaaj 😕 len dávaj na sebe pozor a oddych veľa 😇
@emasss111 hej. Snazim sa. Mam pocit ze len lezim
@korpiklaanka tak veď treba treba.....aby bolo maličké v kľude 😉
@emasss111 ved taka dolamana vela pohybu aj tak nenarobim
@korpiklaanka a bolesti ešte máš veľké? či už sa dá?....a čo sa vlastne stalo? si sa pošmykla na snehu???
@emasss111 hej. Posmykla, vyskocilo mi jablcko a spadla som na laket. Ach jaj. Dnes som bola na kontrole, vsetko ok. Ale doktor je divny. Mi to pride ako keby ma pripravoval ze do 3 mesiaca je potrat viac nez bezny. Take divne to bolo. Kazdy doktor ma zatial podporoval. Ze uz sme toho vela zvladli, ze to bude dbre... tak ja viem zr sa to stava, aj sa mi to stalo, ale nemusi vsrtko pesimisticky opisovat
@emasss111 bolesti chvalabohu uz nemam
@korpiklaanka no počkaj, ale maličké je OK a aj napriek tomu ti stále spomína potrat?...to ako o čo ide tomu doktorovi??? :( a ty už pomaly budeš končiť tretí mesiac, však?
@emasss111 este tri tyzdne. On mi vzdy povie o tyzden menej ako ostatni doktori. Asi hovori o ukoncenych tyzdnoch ako madar 😃 malemu srdce bije ako zvon.
Tak ja som bola zmierena s najhorsim. Po tom vsetkom. Ale ked to zvladlo doteraz, urcite to dobre dopadne. Je to bojovnik.
Inak mu vravim, ze aspon mam kludovy rezim. A on mi na to, ze to nema vplyv na to ci to donosim... coze? Tak preco musia niektore prelezat dlhe mesiace? Ano, je to aj v bozich rukach a prave preto myslim pozitivne. Ale sestricka je pravy opak. Ta povzbudi aj za neho.
Tato diskusia ma drzi nad vodou. Lebo baby vedia, ze aj otehotnenie je niekedy tak tazke a o tehotenstve ani nevravim preto tu zotrvavam. Dufam ze to spolubojovnickam nevadi 😘😘😘
@korpiklaanka ako sa drzite.vsetko ok
@krumpel zatial ano ... dakujem

Ahojte dievčatá, ako sa máte? ja som 1DC , ale som zasa prechladnutá, takze si myslím ze v prvom rade sa ja musim dat do poriadku, zlepsit imunitu a potom to príde. (dufam). Objednala som si kvapky Gynex tak uvidíme. Nemáte s nimi nahodou skusenosti? neviem kedy je najlepsie s nimi zacat, kedze sa 3tyzdne uzivaju a tyzden pauza. Tak rozmyslam ze zacnem tak 7DC s budem ich uzivat 7kvapiek 1x denne. Neviete mi poradit?