Snažilky od júla 2017 do Vianoc
Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂
@luckanr drzim palce nech to cim skor vyjde 😘 zatial si uzivaj tu ,,vyrobu" 😂
Ahojte ženy. Aj ja sa pripájam k vam. Mám Polycystické aj rezistenciu. Doteraz mi dávali len antiku už hádam 6 rokov som ju mala. No konecne som toho môjho strachoprda prehovorila a budúci rok chceme ísť na to. Ja by som to chcela už pomaly začať teraz riešiť. Antiku som vysadila dva cykly pohoda a tretí už neprišiel. Len špinenie každý týžden trochu. Teraz špinenie skončilo ale o menzese ani zmienka. Idem skúsiť teda inofolic combi či sa stane nejaký zázrak a telo sa aspon nakopne. Všetkým Vám držím prsty.
@vejkazvejka Aj my tebe držíme palčeky.
No tak mam vysledy hormonalneho profilu a mam dost nizky estrogen.. čiže anovulacne cykly, aj som nejak tušila ze nieco neni v poriadku...
Má s tým niektorá z vás skúsenosť?🙄
@luckanr ja nemam taku skusenost. Ja som otehotnela ako sa vravi na prvy sup, ale v 9 tyzdni som potratila. Hlavne ze vies co ti je. Najhorsie je nevediet a tapat. Ja nepoznam pricinu potratu. Proste sa stalo. Uvidime nabuduce ako sa to podari
Ahojte kočky pridávam sa k vám. V júli som vysadila HAK a od vtedy sa snažíme. Dúfam že to tento mesiac vyjde 😊
Každý večer ma napadne ,že Vám musím snazilky napísať 🙂 nie že by som mala niečo nové :D len vás chcem pozdraviť a dúfam že snazilkujete o stošesť vo veľkom 🙂 teším sa na 1.pozitivny vysledok v tomto fóre ☀️A všetkým nám držím palce nech nám to vyjde 🙏🏻😇
Mne sa skoncili plodne dni akurat. Riadne sme sa namakali 😅😅😅 teraz uz len cakat ako to dopadne
Kočky, máte niektorá skúsenosť s tým že netušíte kedy máte plodné dni? :D ja som si začala robiť ovu testy ale minulý mesiac ak to tak vezmem nebol žiaden pozitívny, len 16-17 DC bola viac viditeľná čiarka no nie rovnako silná :-/
Ahojte dievčatá môžem sa pridať? Chceme bábätko tak tiež teraz prvý mesiac skúšame včera ovulácia jak blazen začala som brat inofolic asi tým. Už mám doma tri deti a teraz chceme 4. Ale posledné tehotenstvo bolo pred 7 rokmi tak som všetúčko pozabudala. Držím Vám všetkým palce.
@lenkaaninka načo sa vlastne berie inofolic?
Na lepšiu a silnejšiu ovuláciu aj keď majú baby problémy s vaječníkmi al anovulacne cykly ap. Ja som v auguste dala von danu dostala som zápal a po dobrými antb som začala brať menštruácia načas a ovulácia tu som zistila pomocou testov lebo som netušila kedy čo a ako
@lenkaaninka o tom som ešte nepočula :O asi to nemá význam ked som 15 DC ale podľa testov ovu ešte nebola či?
Ahojte ja som dva krát potratila raz v 7tt a druhý krát 17tt ( veľkosť plodu na 12) takze vždy v 1 trimestri. Od augusta sa snažíme tam dúfam že to konečne výjde!!!! Drzim nám všetkým palce <3
@sonya6 on sa berie nonstop celý cyklus a môže sa začať brat hocikedy.. To ti neviem povedať či ti hneď urobí nejaký efekt na túto ovuláciu ale budúcu určite
@lenkaaninka kupim uvidíme 🙂 potom podaj hlásenie či pomohlo 🙂
@linsss tak každé tehotenstvo je iné pri jednom mi vyšiel test pozitívny v 7 týždni v druhom som dostala menštruáciu aj napriek tehotenstvu a v treťom má bolelo bruško ako na menštruáciu ale ta už neprišla...
Fuu baby bodaj by ste mali pravdu a konecne by som sa dockala // 😍😍

Ahojte tak sa k vam pridávam, od jula sa snažíme o miminko, buduci tyzden ma prísť navsteva ale dufam ze nepríde.. inak toto cakanie je dost náročné pre mňa,lebo som dost netrpezliva,ale mam uplne perfektneho zatial priatela a ten ma dost ukludnuje 😂😀 takze tak pekny den este prajem