icon

Snažilky od júla 2017 do Vianoc

amerys
4. júl 2017

Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂

luckanr
13. sep 2017

Ahojte tak sa k vam pridávam, od jula sa snažíme o miminko, buduci tyzden ma prísť navsteva ale dufam ze nepríde.. inak toto cakanie je dost náročné pre mňa,lebo som dost netrpezliva,ale mam uplne perfektneho zatial priatela a ten ma dost ukludnuje 😂😀 takze tak pekny den este prajem

emasss111
13. sep 2017

@luckanr držíííím palce....keď to nevyjde teraz, vyjde o mesiac, dva....veru, to čakanie je také všelijaké....ale potom to prekvapko 👍

luckanr
13. sep 2017

@emasss111 no ved toto,tak strasne sa tesim ze konecne uz je to tu ze mam chlapa ktory to chce tiež, a chcem to co najskôr😀😇 ale zatial len druhý mesiac skúšame,takze dufam e do vianoc sa to podari, a tebe držím moc palce !!!

emasss111
13. sep 2017

@luckanr ono to príde v ten správny čas, uvidíš 😉 2 mesiace je pohoda...malokomu sa podarí na prvú šupu ako sa vravi 🙂
verím, že každá jedna z tejto diskusie budeme do Vianoc tehotnééé 🙏
a ďakujem ❤

korpiklaanka
13. sep 2017

@luckanr drzim palce nech to cim skor vyjde 😘 zatial si uzivaj tu ,,vyrobu" 😂

vejkazvejka
14. sep 2017

Ahojte ženy. Aj ja sa pripájam k vam. Mám Polycystické aj rezistenciu. Doteraz mi dávali len antiku už hádam 6 rokov som ju mala. No konecne som toho môjho strachoprda prehovorila a budúci rok chceme ísť na to. Ja by som to chcela už pomaly začať teraz riešiť. Antiku som vysadila dva cykly pohoda a tretí už neprišiel. Len špinenie každý týžden trochu. Teraz špinenie skončilo ale o menzese ani zmienka. Idem skúsiť teda inofolic combi či sa stane nejaký zázrak a telo sa aspon nakopne. Všetkým Vám držím prsty.

korpiklaanka
14. sep 2017

@vejkazvejka Aj my tebe držíme palčeky.

luckanr
15. sep 2017

No tak mam vysledy hormonalneho profilu a mam dost nizky estrogen.. čiže anovulacne cykly, aj som nejak tušila ze nieco neni v poriadku...
Má s tým niektorá z vás skúsenosť?🙄

korpiklaanka
15. sep 2017

@luckanr ja nemam taku skusenost. Ja som otehotnela ako sa vravi na prvy sup, ale v 9 tyzdni som potratila. Hlavne ze vies co ti je. Najhorsie je nevediet a tapat. Ja nepoznam pricinu potratu. Proste sa stalo. Uvidime nabuduce ako sa to podari

sonya6
17. sep 2017

Ahojte kočky pridávam sa k vám. V júli som vysadila HAK a od vtedy sa snažíme. Dúfam že to tento mesiac vyjde 😊

katka1st
17. sep 2017

Každý večer ma napadne ,že Vám musím snazilky napísať 🙂 nie že by som mala niečo nové :D len vás chcem pozdraviť a dúfam že snazilkujete o stošesť vo veľkom 🙂 teším sa na 1.pozitivny vysledok v tomto fóre ☀️A všetkým nám držím palce nech nám to vyjde 🙏🏻😇

korpiklaanka
18. sep 2017

Mne sa skoncili plodne dni akurat. Riadne sme sa namakali 😅😅😅 teraz uz len cakat ako to dopadne

sonya6
18. sep 2017

Kočky, máte niektorá skúsenosť s tým že netušíte kedy máte plodné dni? :D ja som si začala robiť ovu testy ale minulý mesiac ak to tak vezmem nebol žiaden pozitívny, len 16-17 DC bola viac viditeľná čiarka no nie rovnako silná :-/

linsss
18. sep 2017

@sonya6 som natom 4ovnako nakolko mam vyklus 33-38 dnovi nemam.ani sajnu kedy je ta spravna chvila :(

lenkaaninka
18. sep 2017

Ahojte dievčatá môžem sa pridať? Chceme bábätko tak tiež teraz prvý mesiac skúšame včera ovulácia jak blazen začala som brat inofolic asi tým. Už mám doma tri deti a teraz chceme 4. Ale posledné tehotenstvo bolo pred 7 rokmi tak som všetúčko pozabudala. Držím Vám všetkým palce.

sonya6
18. sep 2017

@lenkaaninka načo sa vlastne berie inofolic?

sonya6
18. sep 2017

@linsss ja mávam 26-28 dňové ale pochybujem že to je v polke cyklu :-/ a kedže máme obaja vyčerpavajúcu prácu snažiť sa každý druhý deň celý mesiac je viac menej nereálne :D

lenkaaninka
18. sep 2017

Na lepšiu a silnejšiu ovuláciu aj keď majú baby problémy s vaječníkmi al anovulacne cykly ap. Ja som v auguste dala von danu dostala som zápal a po dobrými antb som začala brať menštruácia načas a ovulácia tu som zistila pomocou testov lebo som netušila kedy čo a ako

lenkaaninka
18. sep 2017
sonya6
18. sep 2017

@lenkaaninka o tom som ešte nepočula :O asi to nemá význam ked som 15 DC ale podľa testov ovu ešte nebola či?

veriiik106
18. sep 2017

Ahojte ja som dva krát potratila raz v 7tt a druhý krát 17tt ( veľkosť plodu na 12) takze vždy v 1 trimestri. Od augusta sa snažíme tam dúfam že to konečne výjde!!!! Drzim nám všetkým palce <3

lenkaaninka
18. sep 2017

@sonya6 on sa berie nonstop celý cyklus a môže sa začať brat hocikedy.. To ti neviem povedať či ti hneď urobí nejaký efekt na túto ovuláciu ale budúcu určite

sonya6
18. sep 2017

@lenkaaninka kupim uvidíme 🙂 potom podaj hlásenie či pomohlo 🙂

linsss
18. sep 2017

@sonya6 my sa snazime od marca aa stale nic...vc3ra som mala dostat MS a este tu nie je no bolesti v podbrusku mam takze sa prestavam tesit zeby to mohlo nieco znamenat.

lenkaaninka
18. sep 2017

@linsss tak každé tehotenstvo je iné pri jednom mi vyšiel test pozitívny v 7 týždni v druhom som dostala menštruáciu aj napriek tehotenstvu a v treťom má bolelo bruško ako na menštruáciu ale ta už neprišla...

sonya6
18. sep 2017

@linsss ja budem držať palce aby mrcha neprišla a bolo to tehu ♥

luckanr
18. sep 2017

@sonya6 ja som.netusila a ani.nic necitila,no a zistili.mi ze mam nizky estrogen tz. Ovulacia niekedy ani kvôli tomu neni... ale uz to.riesim,skoda ze vsetko tak dlho trvá...

linsss
18. sep 2017

@lenkaaninka
@sonya6

Fuu baby bodaj by ste mali pravdu a konecne by som sa dockala // 😍😍

sonya6
18. sep 2017

@luckanr ja som u lekára nebola asi rok a pol hanba :D asi by som mala zájisť 🙂

sonya6
18. sep 2017

@linsss ráno testni a informuj ♥ 🙂