Snažilky od júla 2017 do Vianoc
Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂
@lussyzachar a to máš ovulacne či
@lussyzachar aby bol pozitivny musia byt rovnako sfarbene alebo moze byt kontrolna dokonca tmavsia
@korpiklaanka Dakujem za názor 🙂 vyskúšam este 2 dni ci bude tmavnut 🙂
@lenkaaninka Ano testy na ovulaciu
@lussyzachar 13 al 14 som mala a toho 14 prvý bol o desiatej ráno len som vypila veľa čaju a asi bol moc zriadený zistila som ze min dve hod neísť aspoň u mňa... Skúšaj ďalej
@lussyzachar Ja som v rýchlosti myslela, že je to tehotenský 🙂
@korpiklaanka ja som tiež nevedela ze sú aj testy na ovulaciu 🙂 az kym som sa nepomilila tu 🙂
37DC mrcha nikde test negat :(
1 DC :(
2dc... no co uz, tak dalsi pokus
Ahojky 🙂 rada sa pridám aj ja 🙂 verím že sa nám do Vianoc podarí všetkým 🙂 s mm sa snažíme od júla, dnes mesiačiky meškaju 5 deň, bolesti bruska sú ale nič hrozné 🙂 včera zatiaľ test jedna čiarka, žiadny dusik...mám taký vnútorný pocit že to vyjde 🙂 počkám ešte zopár dni a otestujem znovu 🙂 v zálohe už mám kúpený aj digitálny test. Veľa Šťastia a držím nám veľmi palčeky 🙂 bol by to krásny darcek pod stromček 🙂 🤰
@luckanr presne tak. Dalsi pokus... drzim palce
@kvietocekmaly waaaaw tak dufam ze mrcha ani nepride....
@sonya6 Ja sa v tom až tak nevyznám, viem len to, že keď sú dve čiarky rovnako silné, tak šup šup na to...
@korpiklaanka manžel informovaný :D chudááák :D :D
Včera ráno zase jedna čiarka :(
Dnes 22 DC test ovu furt pozitívny :O
@sonya6
@korpiklaanka
baby no ako sa máte? neskúšali ste testovať zatiaľ? ja sa bojííííím ☹
@kvietocekmaly a mrcha stále nikde?????
@emasss111 stále nikde :( ani necítim že by mala prísť :( počkám ešte do stvrtku piatku a soravim digitálny 🙂 zvláštne je že poslednú menštruáciu som dostala o 3 dni skôr, trvala iba 3 dni, potom len spinenie a bola jasne červená ta mrska....a teraz mešká už pomaly 8 deň a to vždy chodí ako hodinky... je to zvláštne. Snáď to bude mat pozitívny výsledok 🙂
@kvietocekmaly a na gynde si nebola?....ale môže byť, že si mala ovulku neskôr, a preto tehu test nič neukazuje....ani náznak stále???? nemáš foto, že kukneme? 😎
@emasss111 zatiaľ ešte nie, príde mi to zbytočne ešte tak skoro 🙂 ale pôjdem o týždeň ak sa nič dovtedy neukáže 🙂 žiadny náznak :( testy úplne snehobiele a len jedna čiarka :( ani len žiadny duch 😕
@kvietocekmaly no tak o týždeň už hádam budeš múdrejšia.....aspoň dušík byť mohol hmm 😠

@lussyzachar asi takto nejak