icon

Snažilky od júla 2017 do Vianoc

amerys
4. júl 2017

Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂

lenkaaninka
19. sep 2017

@lussyzachar asi takto nejak

lenkaaninka
19. sep 2017

@lussyzachar a to máš ovulacne či

sophinka17
19. sep 2017

@lussyzachar aby bol pozitivny musia byt rovnako sfarbene alebo moze byt kontrolna dokonca tmavsia

lussyzachar
19. sep 2017

@korpiklaanka Dakujem za názor 🙂 vyskúšam este 2 dni ci bude tmavnut 🙂

lussyzachar
19. sep 2017

@lenkaaninka Ano testy na ovulaciu

lenkaaninka
19. sep 2017

@lussyzachar 13 al 14 som mala a toho 14 prvý bol o desiatej ráno len som vypila veľa čaju a asi bol moc zriadený zistila som ze min dve hod neísť aspoň u mňa... Skúšaj ďalej

linsss
19. sep 2017

@emasss111 ani len najmensiii :(

Drziim nam palce

korpiklaanka
19. sep 2017

@lussyzachar Ja som v rýchlosti myslela, že je to tehotenský 🙂

lussyzachar
19. sep 2017

@korpiklaanka ja som tiež nevedela ze sú aj testy na ovulaciu 🙂 az kym som sa nepomilila tu 🙂

linsss
20. sep 2017

37DC mrcha nikde test negat :(

sonya6
20. sep 2017

@linsss to ma mrzí :-/

linsss
20. sep 2017

@sonya6 :(

linsss
22. sep 2017

1 DC :(

sonya6
22. sep 2017

@linsss to nevadííííííí nový cyklus nová šanca a do decembra to dáme 🙂

korpiklaanka
22. sep 2017

@linsss presne ako ti pise @sonya6 je to nova sanca

luckanr
23. sep 2017

2dc... no co uz, tak dalsi pokus

kvietocekmaly
23. sep 2017

Ahojky 🙂 rada sa pridám aj ja 🙂 verím že sa nám do Vianoc podarí všetkým 🙂 s mm sa snažíme od júla, dnes mesiačiky meškaju 5 deň, bolesti bruska sú ale nič hrozné 🙂 včera zatiaľ test jedna čiarka, žiadny dusik...mám taký vnútorný pocit že to vyjde 🙂 počkám ešte zopár dni a otestujem znovu 🙂 v zálohe už mám kúpený aj digitálny test. Veľa Šťastia a držím nám veľmi palčeky 🙂 bol by to krásny darcek pod stromček 🙂 🤰

korpiklaanka
23. sep 2017

@luckanr presne tak. Dalsi pokus... drzim palce

korpiklaanka
23. sep 2017

@kvietocekmaly waaaaw tak dufam ze mrcha ani nepride....

sonya6
23. sep 2017

Dnes som 20dc cykly mám 28 dnove už som myslela že bude anovulak a dnes toto. Myslíte že bude ovulka???

korpiklaanka
23. sep 2017

@sonya6 Ja sa v tom až tak nevyznám, viem len to, že keď sú dve čiarky rovnako silné, tak šup šup na to...

sonya6
23. sep 2017

@korpiklaanka manžel informovaný :D chudááák :D :D

kvietocekmaly
25. sep 2017

Včera ráno zase jedna čiarka :(

sonya6
25. sep 2017

Dnes 22 DC test ovu furt pozitívny :O

emasss111
25. sep 2017

@sonya6
@korpiklaanka
baby no ako sa máte? neskúšali ste testovať zatiaľ? ja sa bojííííím ☹

emasss111
25. sep 2017

@kvietocekmaly a mrcha stále nikde?????

kvietocekmaly
25. sep 2017

@emasss111 stále nikde :( ani necítim že by mala prísť :( počkám ešte do stvrtku piatku a soravim digitálny 🙂 zvláštne je že poslednú menštruáciu som dostala o 3 dni skôr, trvala iba 3 dni, potom len spinenie a bola jasne červená ta mrska....a teraz mešká už pomaly 8 deň a to vždy chodí ako hodinky... je to zvláštne. Snáď to bude mat pozitívny výsledok 🙂

emasss111
25. sep 2017

@kvietocekmaly a na gynde si nebola?....ale môže byť, že si mala ovulku neskôr, a preto tehu test nič neukazuje....ani náznak stále???? nemáš foto, že kukneme? 😎

kvietocekmaly
25. sep 2017

@emasss111 zatiaľ ešte nie, príde mi to zbytočne ešte tak skoro 🙂 ale pôjdem o týždeň ak sa nič dovtedy neukáže 🙂 žiadny náznak :( testy úplne snehobiele a len jedna čiarka :( ani len žiadny duch 😕

emasss111
25. sep 2017

@kvietocekmaly no tak o týždeň už hádam budeš múdrejšia.....aspoň dušík byť mohol hmm 😠