icon

Snažilky od júla 2017 do Vianoc

amerys
4. júl 2017

Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂

emasss111
25. sep 2017

@korpiklaanka a toho ducha si mala asi na ktorý deň cyklu? ja čo som mala to tehu...tak na druhý deň meškania som mala riadne koľajnice...ale nikdy ma nenapadlo skôr testovať....ale teraz ma to láka...ale aj sa bojím no 😒
ty to nechávaš teda na víkend hej?....no to ja už buď budem vložky na wc meniť 😀 alebo sa tešiť z tehu 😇 dúfam, že to druhé 🙏
ale ono by to bola fakt sila, kebyže naraz otehotnieme....napíšeš potom tú knihu, však? 😀

korpiklaanka
25. sep 2017

@emasss111 ja som mala ducha este aj piaty den meskania... a asi na 7 den stmavol, ale stale to nebola rovnaka farba ako kontrolna ciarka. Potom som uz netestovala... presne toho sa bojim ze ak bude duch, budem len stresovat. Aj k doktorovi chcem ist preto az v takom siedmom. Skor by nahodou zasa nic nevidel a iba by som stresovala... ale tak uvidime... ak nepride mrcha, v sobotu idem testovat.

emasss111
26. sep 2017

@korpiklaanka no ja som mala včera večer také hnedasté špinenie a dnes ráno detto.....presne takto som to mala aj pri mojom prvom tehu....teda s tým rozdielom, že špiniť som začala deň po očakávanej mrche..a teraz sú to dva dni pred mrchou ☹ neviem teda či sa tešiť alebo nie.....zase sa bojím, ak ide o tehu, aby to nedopadlo ako naposledy.....ale úplne že najväčší strach mám z mimomaternicového....nakoľko mám už len jeden vajcovod....u mňa by to bol koniec šancí na prirodzené počatie ☹ vraj pri ňom sa špiní a krváca....ale sú aj bolesti na jednej strane podbrušia...to ja nemám našťastie.....tak asi zajtra ráno testnem a uvidím no....
a tiež by som najradšej za lekárom šla až v cca 7 týždni...ale ak budem špiniť a tehu test bude pozitívny, budem musieť za ním budúci týždeň, nech mi dá duphaston

lenkaaninka
26. sep 2017

@emasss111 až máš takéto problémy treba ísť aspoň pre istotu a možno ti ho nasadí hneď... Ale také špinenie je aj pri hniezdeni...

emasss111
26. sep 2017

@lenkaaninka tak ak sa to len teraz zahniezďuje, tehu test tým pádom pozitívny ešte nebude však?

korpiklaanka
26. sep 2017

@emasss111 Môže to byť aj zahniezďovanie. Veľakrát si ženy myslia, že mali slabú menštruáciu a išlo vlastne o tento typ špinenia, implantačné, či ako sa nazýva. takže sa hlavne neboj. Navyše, ak je krv hnedá, ku krvácaniu mohlo vo vnútri v tvojom tele dôjsť aj pred dvoma dňami. Ono to trvá, kým také malé množstvo krvi sa dostane von, preto je krv hnedá. Veľakrát sa stáva, že žena špiní ani o tom nevie, lebo krv nikdy nedosiahne pošvu.
Zo skúsenosti, kamarátka špinila celých deväť mesiacov. Tiež mala z toho stresy a má zdravé štvorkilové bábo. Hlavne v prvom trimestri je špinenie bežné. Áno, vystraší, hlavne pri našich skúsenostiach, ale treba myslieť na to, že väčšinou to nič neznamená.
Máš pravdu aj s mimomaternicovým, ale nie vždy je to pravda. Niekedy nemáš žiadne príznaky.
Ja by som ti to veľmi priala. Buď aby si bola tehu, alebo radšej nech príde mrcha ako by to malo byť niečo takéto. Nový cyklus, nová šanca. Daj vedieť, určite si sprav test a ak áno, v tvojom prípade by som hneď utekala k doktorovi. Ono, vraj veľa v takomto štádiu urobiť pre dieťa nevedia, že je to proste na prírode, ale aspoň sa budeš psychicky cítiť lepšie, že robíš čo je v tvojich silách a to je teda veľmi účinný liek. Musíme sa naučiť nestresovať.

emasss111
26. sep 2017

@korpiklaanka veď viem, že to špinenie je bežné a nemusí vôbec nič znamenať...ja som od 7 tt v predošlom tehu už vôbec nešpinila a bábo aj tak v 9tt odišlo ☹ takže to špinenie možno nemalo žiadny súvis s MA, ktovie....
ďakujem krásne...presne aj toto si ja vravím, radšej nech to samo odíde ako mať ďalšie komplikácie...ale najradšej by som bola tehu a dotiahla to do úspešného konca...a zajtra budem volať za výsledky z hematológie..ak voľačo zistili a ja budem mať pozitívny tehu test....tak nech mi nasadia liečbu 🙂

lenkaaninka
26. sep 2017

@emasss111 asi nie ešte ešte treba vydržať... Ale ja som pri prvej mala napr niečo ako ms 4 dní takú slabšiu ale už som bola tehotná... Zakaždým inak... Sleduj si len či to nesilnie a ak si všimnes že hej preistotu chod na gyndu.

sivypegas
26. sep 2017

@korpiklaanka to si mala asi anembryomolu,ked v 5tt nic nebolo,,,,to sa stava,druhy krat to uz moze vyjst,,,ja som prve tehu mala anembryomolu,tiez len prazdny vak,druhe uz ok😌A uz mam skoro 8 m dceru,,,,,

sivypegas
26. sep 2017

@veja232
vsetko ok?sledoval aj ze mas ovulaciu?vatsinou pri takychto cykloch sa jedna o polycysticke vajecniky,robil ti aj hormonalny profil?Skus inofolik,ten je na to ako stvoreny.

emasss111
26. sep 2017

@lenkaaninka no večer to bolo tmavohnedé....dnes ráno už len slabunko hnedé...tak budem to sledovať a uvidím 🙂

sivypegas
26. sep 2017

@emasss111 nesleduj sa,urob si test ak by bol pozitivny,ze si tehu,treba duphaston,mozes mat malo progesteronu.

emasss111
26. sep 2017

@sivypegas no len mrcha má dojsť až vo štvrtok....tak tehu test je asi skoro robiť hm...

sivypegas
26. sep 2017

@emasss111 jaj,tak to mas predMS ,spinenie,zvatsa znaci nedostatok progestereu.Vatsinou sa v tehu potom dava duphaston,ja som to mavala,ale z toho,ze som vela sportovala,drela a nejedla..

emasss111
26. sep 2017

@sivypegas ale to sa mi stalo teraz prvýkrát v živote, že mi špinenie začalo pred mrchou....ale ten duphaston by teda mohol pomôcť...aj keď brala som ho aj pri prvom tehu....a skončilo to MA v 9tt ☹

korpiklaanka
26. sep 2017

@sivypegas No... Ja neviem, čo sa stalo. v 9 týždni som začala špiniť, išla som k doktorovi a povedal, že to vyzerá na potrat, a na druhý deň sa to spustilo. Bol to hrozný pocit, hrče so mňa padali, ledva som zašla do nemocnice.
Bohužiaľ na prvom sone som bola veľmi skoro, došlo neskôr k ovulácii asi a bola som len v štvrtom týždni. takže vtedy logicky ešte veľa nevidel a takto to dopadlo. Asi to bolo to, čo hovoríš, že hneď na začiatku embryo odumrie a ostáva len vak. Ja nehľadám vlastne ani príčiny, len dúfam, že teraz to vyjde a všetko bude v poriadku. Aj moja švagriná potratila, ale po umelom, hneď ako začali pohyby. Mňa vôbec nenapadlo, že sa niečo také môže stať aj mne.

sonya6
26. sep 2017

@kvietocekmaly ja verím tiež že sa podarí 🙂 informuj dievča zlaté 🙂 ♥

sonya6
26. sep 2017

OVU testy už negatívne od včera tak prehlasujem teda že dnes je 2DPO 🙂 a už len čakať 🙂

korpiklaanka
26. sep 2017

@sivypegas Ďakujem inak za povzbudenie. Dúfam, že teraz sa to podarí a bolo by super, keby sa mi zasa podarilo otehotnieť na prvý šup, ako sa hovorí 🙂 Veľmi chcem bábo a vlastne hneď dve, aby nebol medzi nimi rozdiel nejak veľký... Tak uvidíme ako to všetko dopadne. Dúfam že pod stromčekom už bude bruško. Aj keď to mám aj teraz, ale nie je tehotenské ☹

emasss111
26. sep 2017

baby, tak ja som to nevydržala a testla som 😎 aj vy tam vidíte toho ducha???

lenkaaninka
26. sep 2017

@emasss111 jeeej super držím palce nech sa pekne zabyva. Aký si mala test? ❤

korpiklaanka
26. sep 2017

@emasss111 To už ani nie je duch. To je proste čiaročka.... Booože, nech tmavne !!!!!!

emasss111
26. sep 2017

@lenkaaninka
@korpiklaanka
ďakujem baby za povzbudenie....ach keby to tentokrát vyšlo tak ako má 🙏
a na živo je tá čiarka silnejšia 😉 nato, že je to robené z obedňajšieho moču (od rána som vypila viac ako liter tekutín a ten moč bol ozaj slabožltý) a som dva dni pred mrchou...nevyzerá to zlé, však? 😇
teraz dúfať, že mrcha nedojde, nebudem už špiniť a doky potrvdí tehu v maternici a bude o niečo kľudnejšia....a keď to vyjde tak ako má, na vianočné perníčky budem vypekať už po prvom kritickom trimestri....budem sa modliť 🙏🙏🙏😇

emasss111
26. sep 2017

@lenkaaninka a bol to mamatest 🙂

korpiklaanka
26. sep 2017

@emasss111 aj ja sa budem za teba modliť a dúfam, že pridám aj ja dve čiaročky 🙂

emasss111
26. sep 2017

@korpiklaanka ďakujem....no ja by som bola najšťastnejšia, keby sa nám tu viacerým naraz zadarilo 😇 budem veľmi silno držať palčeky 🙏

kvietocekmaly
26. sep 2017

@emasss111 jeeeeej veľmi gratulujem 🤰 ja idem na to zajtra 🙂 snáď bude pozitívny, ak nie ideme ďalej 🙂

emasss111
26. sep 2017

@kvietocekmaly ďakujeeeem ❤ a mrcha by mala kedy dojsť???...budem držať palčeky 👍

kvietocekmaly
26. sep 2017

@emasss111 mne bude meškať už 9 dni zajtra...len doteraz bol test negatívny a bez ducha...tak skúsim zajtra 🙂 ďakujem 😇

emasss111
26. sep 2017

@kvietocekmaly už si spomínam.....ale tak treba veriť, že ovulka bola oneskorená 😉 písali tu na MK baby..ktoré až dva týždne po meškaní mali tehu test pozitívny 👍