Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine
Pridavam sa, som 4 DPO ak som ju spravne odhadla. Mohli by uz vymysliet sposob ako zistit tehotenstvo hned cakanie je hrozne
..citim, ze tu bude vela novych tvari super
Aj ja sa pridavam z jula cakam na ovu a v auguste snad budu uz aj //
ahojte, pridam sa k vam ak mozem mrchu som mala 20.-24.jul, takze ocakavam plodne dni, testujem ovu testami. Dufam ze to vyjde nam vsetkym
@mojebabatko19 ahoj.. vitaj medzi nami.. vyjde nam to vsetkym urcite..
ako dlho sa pokusate?
@meggie07 cca od aprila. Sledovala som vasu skupinu juloviek, ale pridala som sa rovno sem je to pre mna dost citlive (snazenie sa), zato som si vytvorila samostatny nick teraz rano
ALE! pozitivne myslenie je dolezite, takze budem sa prihlasovat ako mojebabatko a ono priiiideee
@meggie07 aky gel si ides kupit?
Tak sa posuvam z jula aj ja k vam
akurat pozeram,ze sa nam zmenil nazov diskusie :( ten original nazov bol lepsi, neviem,preco nam ho zmenili
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, ja som vyse 4 mesiace po strate babatka a trosku sa mi rozhodili hormony stitnej zlazy, takze 17.8 ma caka kontrola ci je to uz lepsie bo beriem lieky na znizenu funkciu a potom by sme chceli opat skusit. Nevzdavame to a ideme opat do boja snat nas uz Boh pozehna zdravym drobcekom, drzim vsetkym palce nech nam to vijde.