icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

lucia1002
30. júl 2015

@juliett99
@meggie07 a vy zas drzite so mnou lebo ste ma nemohli nechat v tom samu v auguste 😀

meggie07
autor
30. júl 2015

@lilimoni sak toto.. teraz to nema ziadny zmysel... dve rovnake skupiny jul 2015 😒

lucia1002
30. júl 2015

@meggie07 aspon to mohli inak zmenit..tato skupinka teraz uz nema povodny zmysel, pre kt.bola vytvorena..navyse sa teraz budu mylit, nakolko su rovnake...Snazilky jul 2015 a Snazilky z jula 2015 @admin

juliett99
30. júl 2015

@lilimoni
@meggie07 mne sa tiez viac pacil ten prvy nazov .... vrrr preco to zmenili 😠

mojebabatko19
30. júl 2015

@meggie07 @lilimoni @juliett99 alebo aspon nech to je Snazilky do vianoc 2015.. nech su rozlisene, lebo takto su skoro ako jedna 😖

meggie07
autor
30. júl 2015

@mojebabatko19 @lucia1002 @lilimoni @juliett99 uz som pisala mail na MK.. tak hadam budu ochotny nam to zmenit naspat, alebo aspon na nejaky nazov,co bude davat zmysel 😉

juliett99
30. júl 2015

@admin neslo by ten nas nazov upravit na Snazilky do vianoc 2015... nakolku su tu teraz dve podobne a lahko omylne temy..Snazilky jul 2015 a Snazilky z jula 2015
dakujeme

meggie07
autor
30. júl 2015

@juliett99 @mojebabatko19 @lucia1002 @lilimoni a tu sa presne ukazali v nas tie bojovnicky.. baby neni to svateho,aby sme to my nedali!! 😎 na snazilky! nech sme coskoro gulate 😉 😀 😀

kattyy3
30. júl 2015

Juj ako to tu citam cerpam kopu sil ze vsetko vijde ako si zelame. Pozeram ze kopa z Vas ma problem otehotniet to moj problem nieje nam sa to totiz vzdy podarilo takmer hned no moj problem je aby sme bud drobceka hned v 2 mesiaci nestratili alebo naposledy zla nahoda nahod a spatne sa spojili chromozomy a bol obrovsky problem, je tu nejakaz vas co ma podobny problem ako ja? No aj tak pijem teraz alchemilku a zacala som prenatal vitaminy od Jameson tak snat moje telo bude silnejsie a uz to zvladnem, moc si to zelame. Iba Boh vie preco sa toto vsetko deje ale nadej a viera zomieraju posledne a my sa este nehodlame vzdat

fergiea
30. júl 2015

Babyyyy tak uz som tu aj ja a vobec nie som smutna ani sklamana kedze som to cakala 🙂 tesim sa na nase spolocne snazenie 🙊

lilimoni
30. júl 2015

Kludne mohli premenovat od jula do vianoc ak sa im to zdalo divne 🙄
@kattyy3 jednu som poznala ako decembrovku 2007 z druheho fora. Ta posielala fotku dakemu vescovi, ktory nad nou kruzil s dakym olonom a napisal jej kde je problem a vydobila si a zaplatila dake vysetrenie a konecne babo donosila 😒

ninna86
30. júl 2015

@fergiea jasne, ze sa tesime na dalsie snazenia 🙂

mimuska2109
30. júl 2015

Ahojte, tak aj ja sa k vam pripajam...a snad augustova dovolenka prinesie svoje ovocie🙂

tinka881
30. júl 2015

Ahojte baby, tak sa pridavam aj ja, lebo som citala, ze nazov mal byt do vianoc, kedze teraz sa o babo snazit nemozem, ale do vianoc to snad dam. Mozno si ma niektore pamätate z majoviek. Dlhsie som tu nebola, lebo to bolo tazke pre mne. 3.6. som zistila, ze som tehu a presne 3.7. som bola na kyret, plod sa prestal vyvijat. Už to bude mesiac co sa trapim, ale mam vela ludi okolo mna, co mi psychicky pomahaju, napr. juliett99(dakujem!) Teraz musim pozitivne mysliet, že to do konca roka dam, dr vravel, ze v novembri sa mozme snazilkovat...

mimuska2109
30. júl 2015

@tinka881 Ja som mala kyret 27.2. A lekar tvrdil ze musim cakat az 6 mesiacov, co som nechcela ale tam hore to niekto zariadil, ze za chvilu tych 6 mesiacov obehne. Do juna som bola 3 krat chora s horuckami a tak sa snazenie odkladalo. Ked mi konecne vysli vysledky v poriadku tak sme sa dotoho pustili. Ale jul vyzera ze to nevyslo. Drzim palceky aby sa nam to co najskor podarilo. A tebe zelam aby to cakanie rychlo ubehlo.

tinka881
30. júl 2015

@mimuska2109 Dakujem, aj tebe drzim palceky. Som rada, ze su taketo skupinky, kde si baby vieme povedat, co koho trapi a podporujeme sa.

juliett99
30. júl 2015

@tinka881 moje krasne som rada ze si tu🙂)) tesim sa spolu to dame ... posielam Ti vela vela pozitivnej energie a k nej cmuk 😵

meggie07
autor
30. júl 2015

@tinka881 to ma mrzi.. ☹ ale spolu to vsetky dame.. drzim palce,aby najblizsie vsetko dobre dopadlo.. som rada,ze si tu a pomozeme ti sa z toho lahsie dostat.. 😉

gabrielita87
30. júl 2015

Ani nám to v júli nevyšlo...tak ideme ďalej 🙂 zatiaľ nestrácame elán a optimizmus a snažíme sa neíjsť do toho, že teraz to musí byť lebo neviem čo. . .nechceme byť pod stresom...hlavne manžel 🙂

mima177
30. júl 2015

Ahojte,aj ja som uz tu 🙂 To budu pre nas vsetky urcite tie najkrajsie Vianoce.

mia005
30. júl 2015

Ale teda ženy čo mi to s tými témami robíte 😀 😀 Ja si poctivo krásne založím júlovky, že tam budeme pokračovať a vy toto.. Mňa sa nezbavíte, hehe... 😀 😀 Takže do vianoc všetky povinne tehulkovať jasnééé 🙄 😝

sintuska06
30. júl 2015

no baby do Vianoc urcite ze hej 😉 ja som dnes 1DC 🙂

ninna86
30. júl 2015

..mne dnes konci ms 😀 😅

mia005
30. júl 2015

@ninna86 to sa niekto mááá 😀 ja dnes 27DC a nič. ticho pred búrkou 🙄 ale predpokladám, že až začnú na budúci týždeň zase tie horúčavy, tak dostanem mrchu. Veď na čo by som sa chodila kúpať v takom teple nie 🙄 🙄

ninna86
30. júl 2015

@mia005 aale neboj nic, uz to podla mna nebude az take hrozne aj ked bude 30 🙂 neboj sa ti nic 🙂

mia005
30. júl 2015

@ninna86 to mi pripomína vesničko má středisková - já se koupat nemůžu. tak se budeš koukat jak se koupu já 😀 budem sedieť niekde na brehu, nadávať a potiť sa a popritom pozerať ako sa môj drahý so synom čvachcú vo vode 😝 🙄

ninna86
30. júl 2015

@mia005 😀 ty si sisiiiii.. neboj, este sa aj pocasie pokazi 😀

mia005
30. júl 2015

@ninna86 jasnééé, kvôli mojej mrche bude týždeň pršať len aby mi nebolo ľúto, že sa nemôžem kúpať čoooo 😀

ninna86
30. júl 2015

@mia005 jaaaa to zariadim 😀

mia005
30. júl 2015

@ninna86 tak to ťa teraz beriem za slovo!!!! Keď budem mať 1DC, hneď ti píšem a čaruj 😝 😉 😀