Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@mojebabatko19 @lucia1002 @lilimoni @juliett99 uz som pisala mail na MK.. tak hadam budu ochotny nam to zmenit naspat, alebo aspon na nejaky nazov,co bude davat zmysel 😉
@juliett99 @mojebabatko19 @lucia1002 @lilimoni a tu sa presne ukazali v nas tie bojovnicky.. baby neni to svateho,aby sme to my nedali!! 😎 na snazilky! nech sme coskoro gulate 😉 😀 😀
Juj ako to tu citam cerpam kopu sil ze vsetko vijde ako si zelame. Pozeram ze kopa z Vas ma problem otehotniet to moj problem nieje nam sa to totiz vzdy podarilo takmer hned no moj problem je aby sme bud drobceka hned v 2 mesiaci nestratili alebo naposledy zla nahoda nahod a spatne sa spojili chromozomy a bol obrovsky problem, je tu nejakaz vas co ma podobny problem ako ja? No aj tak pijem teraz alchemilku a zacala som prenatal vitaminy od Jameson tak snat moje telo bude silnejsie a uz to zvladnem, moc si to zelame. Iba Boh vie preco sa toto vsetko deje ale nadej a viera zomieraju posledne a my sa este nehodlame vzdat
Babyyyy tak uz som tu aj ja a vobec nie som smutna ani sklamana kedze som to cakala 🙂 tesim sa na nase spolocne snazenie 🙊
Kludne mohli premenovat od jula do vianoc ak sa im to zdalo divne 🙄
@kattyy3 jednu som poznala ako decembrovku 2007 z druheho fora. Ta posielala fotku dakemu vescovi, ktory nad nou kruzil s dakym olonom a napisal jej kde je problem a vydobila si a zaplatila dake vysetrenie a konecne babo donosila 😒
Ahojte, tak aj ja sa k vam pripajam...a snad augustova dovolenka prinesie svoje ovocie🙂
Ahojte baby, tak sa pridavam aj ja, lebo som citala, ze nazov mal byt do vianoc, kedze teraz sa o babo snazit nemozem, ale do vianoc to snad dam. Mozno si ma niektore pamätate z majoviek. Dlhsie som tu nebola, lebo to bolo tazke pre mne. 3.6. som zistila, ze som tehu a presne 3.7. som bola na kyret, plod sa prestal vyvijat. Už to bude mesiac co sa trapim, ale mam vela ludi okolo mna, co mi psychicky pomahaju, napr. juliett99(dakujem!) Teraz musim pozitivne mysliet, že to do konca roka dam, dr vravel, ze v novembri sa mozme snazilkovat...
@tinka881 Ja som mala kyret 27.2. A lekar tvrdil ze musim cakat az 6 mesiacov, co som nechcela ale tam hore to niekto zariadil, ze za chvilu tych 6 mesiacov obehne. Do juna som bola 3 krat chora s horuckami a tak sa snazenie odkladalo. Ked mi konecne vysli vysledky v poriadku tak sme sa dotoho pustili. Ale jul vyzera ze to nevyslo. Drzim palceky aby sa nam to co najskor podarilo. A tebe zelam aby to cakanie rychlo ubehlo.
@mimuska2109 Dakujem, aj tebe drzim palceky. Som rada, ze su taketo skupinky, kde si baby vieme povedat, co koho trapi a podporujeme sa.
Ani nám to v júli nevyšlo...tak ideme ďalej 🙂 zatiaľ nestrácame elán a optimizmus a snažíme sa neíjsť do toho, že teraz to musí byť lebo neviem čo. . .nechceme byť pod stresom...hlavne manžel 🙂
Ahojte,aj ja som uz tu 🙂 To budu pre nas vsetky urcite tie najkrajsie Vianoce.
Ale teda ženy čo mi to s tými témami robíte 😀 😀 Ja si poctivo krásne založím júlovky, že tam budeme pokračovať a vy toto.. Mňa sa nezbavíte, hehe... 😀 😀 Takže do vianoc všetky povinne tehulkovať jasnééé 🙄 😝
no baby do Vianoc urcite ze hej 😉 ja som dnes 1DC 🙂
..mne dnes konci ms 😀 😅

@juliett99
@meggie07 a vy zas drzite so mnou lebo ste ma nemohli nechat v tom samu v auguste 😀