icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

lilimoni
2. aug 2015

@lucia1002 uz len nech ide hore a neklesne 🙂

lilimoni
2. aug 2015

Ja dnes takto dievcence 🙂

lucia1002
2. aug 2015

@1234lubka uz k nemu nepojdem...cakam ked sa vrati nova dr.z dovolenky a pojdem k nej...dufam ze ma zobere..uz som sa naplno rozhodla...potom ako bola kamoska u nho kt.je tehotna a on len zastupoval jej dr.tak chcem prejst k inej...

lucia1002
2. aug 2015

@lilimoni ja dufam ze zajtra vystupi...uvidime 😉 lebo som taka napochybach...nesedia mi ine prejavy ovu 😒

lucia1002
2. aug 2015

@lilimoni zatial to vyzera fajn..i.ked tie teploty ti miestami pekne skacu 😉

lilimoni
2. aug 2015

@lucia1002 uz nech sa drzi stale medzi 37 a 37,1 😀
Ja som mala divny minuly cyklus 😒 snad to teraz uz vyjde, bo ma to uz nebavi 😠

lucia1002
2. aug 2015

@lilimoni ti verim...ani mna 😠 aj keby to bol zazrak aby sa hned prvy cyklus s alchemilkou zadarilo...

1234lubka
2. aug 2015

@lucia1002 precoco sa.tam stalo ked zastupoval ? oki chod ked mas s toho lepsi pocit

1234lubka
2. aug 2015

@lucia1002 ked sa nezadari aspon nech msdojde ako ma..tak som sa ja povzbzdzovala 🙂

fergiea
2. aug 2015

@lucia1002 zo 💜 ti velmi pekne dakujem 🙂 tak si uzite Tatry, drzim palce 🙂 my uz pojdeme pomaly grilovat, vsetko je nachystane, qle zacalo nam prsat, to je na slaktrafenie le nevadi, to sa vyladi 😀

mojebabatko19
2. aug 2015

Baby, taka otazka na vas 🙂 pijete alkohol pocas toho ako sa snazite? Nemyslim opijacky 😀 ale napr vecer 1-2 pohare vinka alebo po obede...

lilimoni
2. aug 2015

@mojebabatko19 ja som cisty abstinent ale pohar vinka nemoze uskodit 🙂

suzi1617
2. aug 2015

@mojebabatko19 ja si dam v pohode vinko, aj dva pohariky a aj par krat do tyzdna 😉 ale iba cervene

mima177
2. aug 2015

@mojebabatko19 presne taku otazku som chcela dat aj ja.Povedala som si,ze nikdy neviem,kedy moze prist k oplodneniu a tak uzivam femibion,jem vela zeleniny,cvicim...aby som mala zdrave prostredie pre potomka....ale je strach prijat alebo ist na navstevu.Odmietam alkohol,ale nikomu nechcem zavesit na nos,ze sa snazime...lebo aj keby som povedala,tak vacsina ma nazor,ze prestanes,ked to zistis.A s tym ja nesuhlasim.Tak vo vacsine mam vyhovorky,ze budem soferovat,beriem lieky..atd.Ale ked mam MS,alebo tesne po nej,tak pohar vina si dam,aj dve...ale len ked sa vyskytne situacia.

mojebabatko19
2. aug 2015

@mima177
@suzi1617
@lilimoni ja to tiez obmedzujem, nastastie ked je teplo tak to ani nechuti 😀 ale raz za cas si dam aj ja. No uz to nie je ako kedysi

lilimoni
2. aug 2015

@mojebabatko19 ja som cisty abstinent, na silvestra si pripijam s mliekom, kofolou alebo mineralkou 😀 mne alkohol strasne smrdi 😀

margaretkaoliver
2. aug 2015

@mojebabatko19 ja mam muza vinara 🙂 hej pohar vina si dam. Neozieram sa ani nic podobne. Ked mi test ukaze // nedam si ani hlt. Tak to bolo aj pri prvom tehu.

margaretkaoliver
2. aug 2015

Zienky dnes som 28dc a 13dpo ... Tesst tehu biely jak stena len s jednou / mrcha zatial nic. Sem tam boli brucho aj prsia začali par dni. Uz by mi test ukazal vsak? ☹

lilimoni
2. aug 2015

@margaretkaoliver pravdepodobne ano 😒 ale niektore zacali ducharcit, az na 15DPO 😒

zsu_s
2. aug 2015

Ahojte, som skoro 3 mesiace po porode mrtvej dcerky :( s manzelom sme sa rozpravali a chceli by sme sa pikusit o dalsie tehotenstvo snad 😠 sa zadari, podla doki som OK ale tutu mutu sa nedari :( strasne to boli 😠 tak som k tomu vserkemu aj z toho frustrovana...

lucia1002
2. aug 2015

@1234lubka tak ona jebuz v 34 tyzdni tehotenstva..bolelo ju brucho, strasne pichalo...tak sla k nemu. Vobec sa nezaujimal o to preco prisla, vypytoval sa jej na nepodstatne veci, ako meno babatka a tak...potom jej povedal ze je v 38tt...pritom mala je velka na ten tyzden a ona je v 34tt...no on si trval na svojom...a ked som jej vravela za co vsetko platim a ked povedala ze ona nie tak som sa uz rozhodla...
No sak toto...nech dojde ked tak co najskor ked sa nezafari...

lilimoni
2. aug 2015

@zsu_s netlac na to 🙂 mozno daky gel a zmena polohy by pomohla 🙂 vitaj medzi nami 🙂

suzi1617
2. aug 2015

@zsu_s fu, verim ze to mas tazke a ani si to neviem predstavit 😖 drzim velmi palce nech to vyjde cim skor a vsetko prebehne tentokrat bez problemov.

lucia1002
2. aug 2015

@fergiea dakujem..😉 dnes sme oddychovali, zajtra uz ideme naplno 😀 dufam ze sa vam vycasilo a oslava dopadla na jednotku 😉

suzi1617
2. aug 2015

baby mam 17DC a 5DPO a mam pocit ze na mna lezie nejaka pliaga tam dole 😒 myslim nejaky zapal alebo co, kurnik s takym niecim som nemala problem uz hoodne dlho... moze to byt z toho, ze sme s a manzelom az pricasto "snazili" ? 😅

mima177
2. aug 2015

@zsu_s Vitaj medzi nami snazilkami.Mrzi ma,ze vam to tak smutne dopadlo.Urcite najdete spolocne,kde je problem a bude to prijemne snazilkovanie. My tu vsetky verime,ze do Vianoc sa nam to podari 😉 Tak drzim prsty aj tebe

margaretkaoliver
2. aug 2015

@lilimoni no myslela som si skoda ☹ ale nevadi pockam kym pride mrcha ak pride sama ak nie musim na injekciu a zacnem merat bazalnu teplotu a nakupim ovu testy do vianoc to predsa dame 🙂

lilimoni
2. aug 2015

@margaretkaoliver skus pockat do piatku, potom kontrolne testni a ked nist, tak k dokimu 🙂

margaretkaoliver
3. aug 2015

@lilimoni mam to v plane 🙂

1234lubka
3. aug 2015

@lucia1002 aha...novies mozes byt podlakramov ba 34 a dieta.velke na 38...aj ked.sa mi to zda.trosku velky skok, ja som podlaultrazvuku 5dni pozadu ale to je normalka, ono sa to tak prelina, preto mas viac terminov porodu. Aj ja za.vsetko platim, ultrazvuky co ma teraz cakaju dam 25,35 a 20eur, za tehotenske odbery.som dala 4ecka, za ctg u doktora dam 7....u niektorych sa neplati nic...no vlastne ty lekari co nemajuctgtak chodis.do porodnice a tam neplatis nic...