Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
Baby, taka otazka na vas 🙂 pijete alkohol pocas toho ako sa snazite? Nemyslim opijacky 😀 ale napr vecer 1-2 pohare vinka alebo po obede...
@mojebabatko19 ja som cisty abstinent ale pohar vinka nemoze uskodit 🙂
@mojebabatko19 ja si dam v pohode vinko, aj dva pohariky a aj par krat do tyzdna 😉 ale iba cervene
@mojebabatko19 presne taku otazku som chcela dat aj ja.Povedala som si,ze nikdy neviem,kedy moze prist k oplodneniu a tak uzivam femibion,jem vela zeleniny,cvicim...aby som mala zdrave prostredie pre potomka....ale je strach prijat alebo ist na navstevu.Odmietam alkohol,ale nikomu nechcem zavesit na nos,ze sa snazime...lebo aj keby som povedala,tak vacsina ma nazor,ze prestanes,ked to zistis.A s tym ja nesuhlasim.Tak vo vacsine mam vyhovorky,ze budem soferovat,beriem lieky..atd.Ale ked mam MS,alebo tesne po nej,tak pohar vina si dam,aj dve...ale len ked sa vyskytne situacia.
@mojebabatko19 ja som cisty abstinent, na silvestra si pripijam s mliekom, kofolou alebo mineralkou 😀 mne alkohol strasne smrdi 😀
@mojebabatko19 ja mam muza vinara 🙂 hej pohar vina si dam. Neozieram sa ani nic podobne. Ked mi test ukaze // nedam si ani hlt. Tak to bolo aj pri prvom tehu.
Zienky dnes som 28dc a 13dpo ... Tesst tehu biely jak stena len s jednou / mrcha zatial nic. Sem tam boli brucho aj prsia začali par dni. Uz by mi test ukazal vsak? ☹
@margaretkaoliver pravdepodobne ano 😒 ale niektore zacali ducharcit, az na 15DPO 😒
Ahojte, som skoro 3 mesiace po porode mrtvej dcerky :( s manzelom sme sa rozpravali a chceli by sme sa pikusit o dalsie tehotenstvo snad 😠 sa zadari, podla doki som OK ale tutu mutu sa nedari :( strasne to boli 😠 tak som k tomu vserkemu aj z toho frustrovana...
@1234lubka tak ona jebuz v 34 tyzdni tehotenstva..bolelo ju brucho, strasne pichalo...tak sla k nemu. Vobec sa nezaujimal o to preco prisla, vypytoval sa jej na nepodstatne veci, ako meno babatka a tak...potom jej povedal ze je v 38tt...pritom mala je velka na ten tyzden a ona je v 34tt...no on si trval na svojom...a ked som jej vravela za co vsetko platim a ked povedala ze ona nie tak som sa uz rozhodla...
No sak toto...nech dojde ked tak co najskor ked sa nezafari...
baby mam 17DC a 5DPO a mam pocit ze na mna lezie nejaka pliaga tam dole 😒 myslim nejaky zapal alebo co, kurnik s takym niecim som nemala problem uz hoodne dlho... moze to byt z toho, ze sme s a manzelom az pricasto "snazili" ? 😅
@lilimoni no myslela som si skoda ☹ ale nevadi pockam kym pride mrcha ak pride sama ak nie musim na injekciu a zacnem merat bazalnu teplotu a nakupim ovu testy do vianoc to predsa dame 🙂
@margaretkaoliver skus pockat do piatku, potom kontrolne testni a ked nist, tak k dokimu 🙂
@lilimoni mam to v plane 🙂
@lucia1002 aha...novies mozes byt podlakramov ba 34 a dieta.velke na 38...aj ked.sa mi to zda.trosku velky skok, ja som podlaultrazvuku 5dni pozadu ale to je normalka, ono sa to tak prelina, preto mas viac terminov porodu. Aj ja za.vsetko platim, ultrazvuky co ma teraz cakaju dam 25,35 a 20eur, za tehotenske odbery.som dala 4ecka, za ctg u doktora dam 7....u niektorych sa neplati nic...no vlastne ty lekari co nemajuctgtak chodis.do porodnice a tam neplatis nic...

@lucia1002 uz len nech ide hore a neklesne 🙂