Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@meggie07 ja cakam na prvu kontrolu u lekara, idem za 12 dni 🙂 to uz budem v 8.tyzdni. Tak zatial len cakam a cakam ze ako to dopadne 🙂 zle mi nebyva, len ma v noci neskutocne bolia prsia. Plus som unavena, ale to je vsetko 🙂
@mia005 ja som poslala :D zaslúžiš si :D
@zdeneli dakujem ti moja, za chvilu aj ty ocakavaj jedno :D
@malalienka85 dakujeeeem prislo 🙂 pekny den este prajem!
@zdeneli aj ja tebe, ved si ho pekne spríjemníme večer pod perinou :D :D
@malalienka85 trebaaaa, veru treba 🙂 nech sa podari...inak konecne stvrtok, este zajtra a potom vikend. drahy ma v sobotu narodky, tak si spravime romantikus a este by sme aj na hriby chceli ist...vy co planujete?
@zdeneli ani nehovor, konecne uz vo vzduchu smrdí víkend :D ešte zajtra do práce a poobede máme stretko u nas na stavbe, tak ideme riesit nieco ohladom bytu tak to sa celkom tesim.. Plány na víkend este nemame nejake extra aj ked toto bude moja posledna volna sobota, potom už začína škola tak by sa aj patrilo nieco vymysliet, hríby su super napad, len sa mi urcite nebude chiet vstat ako sa poznam :D chcela by som ist pokukat po nabytkarskych obchodoch, este nemame vybratu postel :D :D :D no a inak od zajtra by mala byt ovula v plnom prude takze o program je postarane :D 😀 😀 😀 😀
@janikm ano, na sr som ako samoplatca ked chcem nejake vysetrenie tak si platim plnu sumu, inak porod by ma vysie nieco do 3tis 😀 ..ale tu v uk davaju taky formular ktory mi to preplati..ale tak uvidime dokedy tu vydrzime a ci sa nam vobec bude chciet natahovat s uradmi a vyplnat papiere atd..
ano o tych 800€ viem,platia aj kontroly zo zahranicia ale dieta musi byt poistene na sr a mat trvaly pobyt na sr, a tusim ide poistenie automaticky po matke a ja asi v tom case budem este stale poistena v uk asi..je to take cele komplikovane u nas, kedze odchadzame urcite na sr tak neviem ci budeme moct mat vyhody z uk, najma u matersku a zase na sr som uplne znevyhodnena kedze nemam za posledny rok odrobene...ale tak my sa aj tak stale spoliahame sami na seba nie na stat takze si poctivo sporime 😀
@lucia1002 tak je vela povier, napriklad je nieco aj so sodou, potom tusim obrucka, potom podla jedla, podla brucha, podla pleti, podla vlasov... 😀
mna inak boli vkuse nalavo, aj v minulosti som malokedy citila pravu stranu pocas ovu, lavu vzdy intenzivnejsie...a tak to je aj teraz...
uz si bola u lekara? ja sa neviem navstevy dockat... 😀
@malalienka85 kupovali ste novobyt ci prerabate? noooo a postel je velmi dolezita 🙂 ja este musim tak tyzden vydrzat, jul august som mala 27 dnove cykly, ten posledny 30, tak uvidime ;)
@puffu tak jasne, tie povery...ale tak zas toto sa mi zdalo celkom realne 😀 aj tu na MK bola taka diskusia a vcelku to babam vychadzalo 😀 ja som bola u dr.uz 3 krat, kedze som spinila a ja som mala posunutu ovulku, z coho dr.robil problem, lebo vies ked nie si podla terminu MS a on neberie ovu do uvahy, tak som bola straaasne pozadu a videl to zle...chcel ma aj do nemocky poslat..no ale uz som ho zmenila a idem v pondelok novej na kontrolu...sa tesim... 😉 naposledy ked som bola u dr, tak uz bolo aj srdiecko 😉
@lucia1002 jaaj tak to poznam..presne ze vela lekarov neberie dlzku cyklu vobec do uvahy a potom iba zbytocne strasia..ja sa chystam pondelok volat obvodnemu( ano, tu ides so vsetkym k obvodnemu), vtedy mi bude ms tyzden meskat, no aspon dufam ze stale bude 😀 , tak uvidim kedy ma objedna, lenze on mi iba povie ze v ktorom som tyzdni, kolko testov som si spravila a ze ked budem v takom a takom tyzdni tak sa mam objednat k porodnej sestre.. takze budem musiet cakat a cakat.. aspon keby som vedela ze je tam kde ma byt.. no ale tak nejako si nepripustam negativne myslienky takze vsetko bude dobre
@puffu no ved toto...takze ma naplasil a bala som sa...aj ked som vedela ako to je...ale aj tak ten strach tam bol...no viem, ze v UK to mate takto divoke...ale aspon ta nikto nestrasi tym, ze je to asi potrat, lebo je male pozadu a podobne...ale tiez zas ten strach ci je vsetko ok...drzim palceky, nech je vsetko v poriadku a nech ti to rychlo ubieha... 😉 mne to vcelku rychlo zbehlo...zajtra zacitam 9tt 😉
@zdeneli kupili sme byt v novostavbe, v novembri by mala byt kolaudacia, tak dufam ze v decembri už bývame s božou pomocou 🙂, stale sa to natahuje povodne sme už mali byvat v septembri....
Ja očakvám že max. pozajtra je tu ovula, ale pre istotu testujem tento mesiac 😀
@zuzina24 dakujeme a gratulujem 🙂
@lucia1002 ano uteka to rychlo vsetko.. nedavno zacal novy rok a uz pomaly konci .. ja som inak celkom spokojna s uk systemom pocas tehotenstva, zo spodu nepozeraju ak netreba a zbytocne sa nesparaju atd ale tak to prve cakanie je hrozne.. oni tu vlastne 1trimester nechavaju uplne na prirodu a neriesia.. jedine to mi vadi asi,.. ja pozajtra zacinam 6tt, tak verim ze este za tie 3 tyzdne naberie sily, poriadne sa zavrta a zvladne let lavou zadnou.. 🙂
@fialka77 dakujem velmi pekne 🙂držim palce aby vam to vyšlo čo najskor 🙂

@meggie07 ja s @mia005 sme v dalsom mesiaci 🙂 ja som 3DC a mia 1DC 🙂