Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@puffu tak to mas celkom fajn pracu ci? Ja si zasa uzivam PNku 🙂 a od novembra budem nezamestnana 😀 aj ked crta sa mi robota, ale neriesim to, bude ako ma byt, ale ak to vide, budem sa vytesovat 🙂 ako sa inak citis? Nieco nwzvycajne? Ja som dnes 8dc a uz mam priesvitny hlien, nejak celkom skoro. Ale povedala som si, ze nebudem zasa nic merat a sledovat.
@mojebabatko19 ahoj ako sa citis? nieco nove? 🙂
Dobré ránko žienky 🙂
@malalienka85 Ďakujem, potešilo 🙂 🙂
@ninna86 ja to stále vravím, ty si môj človek 😀 spolu to ďaleko dotiahneme s našim prístupom 😀 😀
@lucia1002 ale ano bohužiaľ.. čo už narobím.. pokračujem do štvrtého úspešného mesiaca a pevne tomu verím 😀 😀
@meggie07 jj, spolu s @ninna86 sa presúvame do nášho úspešného októbra 😕 🙂
baby prosim je možné, ak som mla poslednu MS 2.9., ovulacne dni okolo 21.09. a cyklus mam nepravidelnejsi, od 28-34dni, dnes je 32 den, test bol negativny, v podbrusku ma pobolieva uz asi tyzden, jedine mam zmenenu chut v ustach a bolia ma prsia, myslite, ze na test bolo este skoro a mohlo sa zadarit?:o)
@baska1 počkaj ešte pár dní. mne tiež vyšiel až na vyše 30 deň a deň predtým bol negatívny :D a teraz už o 2 mesiace budem rodiť
@mirabellka8 no snad:oň robila som si znacku Rapi Clear
@baska1 najlepšie obyčajné pásikové čo namočíš, pre mňa teda
@zuzik1927 co nove?ja vcera test negativny.asi zas nic do pekla..
@veronika1603 ahoj ja som dnes 13DPO a dnes chcem spravit test...teplota je hore, ms by mala prist zajtra, alebo uz tu mala byt 🙂 na 9DPO som mala dost bolest na pravej strane, a vcera asi 5 kvapiek hnedeho vytoku a uz potom nic...a pocit na ms mam dost velky tak neviem....a kolko si DPO?? mozno este skoro si robila...pokial nie je ms, dovtedy nie je nic stratene..
@malalienka85 tak na vianoce uz urcite budete v novom a verim ze aj s bublinkou v brusku 🙂 pekny snazilkovy vikend teda prajem 😉
@zdeneli na svete by nebol štastnejsi clovek keby to takto vyšlo :D aj tebe pekny, a informuj čo je nové 😉
@fergiea ahoj, nemam nic nove, na lekara este cakam, az 12.10. idem 🙂 obcas mi je trosicku tazko od zaludka, ale dam si piskotu a je to v pohode 🙂 aj byvam unavena, ale nic hrozne to nie je, keby mi nevysiel pozitivny test, tak ani neviem ze som tehotna 🙂 teda az na prsia, tie ma v noci neskutocne bolia, staci ze sa mi o ne oprie paplon.. cez den nebolia vobec.
@malalienka85 jasne, budem informovat...zatial ale uplne bez priznakov (okrem citlivych prs, ale to mavam skoro vzdy). a kedze ten minuly mesiac som mala uplne divoky, som rada, ze teraz skoro nic 🙂
@zdeneli kedy ne/čakaš ms?
@mojebabatko19 tak super, ze o tom ani nevies 🙂 potom daj vediet, co u doktora. Drzim palce 🙂
@malalienka85 ja mam cyklus 27- 32, co bude buduci vikend, tak este musime cakat 🙂 ty mavas aky dlhy cyklus?
Ja som dnes 8 DC 😉 a ja to tak ciitim ze tento mesiac sa zadariiiii...citim ze moje dietatko bude RAK 😀

@zdeneli Ahoj, aj ja som 20 DC ;)