icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

mima177
1. okt 2015

@zdeneli Ahoj, aj ja som 20 DC ;)

fergiea
1. okt 2015

@meggie07 ty akoooo? U mna nic take, 8dc, hlien a bolesri, nejak skoro,ale snazim sa na nic nemysliet a zamestnavat sa 😀

fergiea
1. okt 2015

@puffu tak to mas celkom fajn pracu ci? Ja si zasa uzivam PNku 🙂 a od novembra budem nezamestnana 😀 aj ked crta sa mi robota, ale neriesim to, bude ako ma byt, ale ak to vide, budem sa vytesovat 🙂 ako sa inak citis? Nieco nwzvycajne? Ja som dnes 8dc a uz mam priesvitny hlien, nejak celkom skoro. Ale povedala som si, ze nebudem zasa nic merat a sledovat.

fergiea
1. okt 2015

@mojebabatko19 ahoj ako sa citis? nieco nove? 🙂

fergiea
1. okt 2015

@lucia1002 ahoj 🙂 co.nove? Nevolnosti stale? Ja som dnes uhackovala svoju prvu papucku...zabite tri hodiny s tyn 😀

mia005
2. okt 2015

Dobré ránko žienky 🙂

@malalienka85 Ďakujem, potešilo 🙂 🙂
@ninna86 ja to stále vravím, ty si môj človek 😀 spolu to ďaleko dotiahneme s našim prístupom 😀 😀
@lucia1002 ale ano bohužiaľ.. čo už narobím.. pokračujem do štvrtého úspešného mesiaca a pevne tomu verím 😀 😀
@meggie07 jj, spolu s @ninna86 sa presúvame do nášho úspešného októbra 😕 🙂

meggie07
autor
2. okt 2015

@zuzina24 super gratulujem.. wau ako sa to tu rozbehlo.. len tu rozsirte poriadne tehu bacilky.. 😵 😵 😵

meggie07
autor
2. okt 2015

@mia005 bre ranecko.. myslim ze aj s @fergiea a @juliett99
darmo drzime spolu baby.. 😀 😀 😀 ale hadam nas baby rychlo nakazia.. 😵

cvakatko
2. okt 2015

Taak ja som nevydržala.. Ciarocka silnie ( vrchný test streda poobede, spodný dnes rano) ale digitálny ukazuje stale 1-2 tyzden. Tak teraz musim obchádzať lekarne oblúkom lebo miniem majland 😱 musim pockat aspon do pondelka lebo ma slahne 😆
Len dufam ze je to vsetko v poriadku ;)

mia005
2. okt 2015

@meggie07 nerozlučná štvorka 😀 a keď tehu, tak všetky 😉

baska1
2. okt 2015

baby prosim je možné, ak som mla poslednu MS 2.9., ovulacne dni okolo 21.09. a cyklus mam nepravidelnejsi, od 28-34dni, dnes je 32 den, test bol negativny, v podbrusku ma pobolieva uz asi tyzden, jedine mam zmenenu chut v ustach a bolia ma prsia, myslite, ze na test bolo este skoro a mohlo sa zadarit?:o)

mirabellka8
2. okt 2015

@baska1 počkaj ešte pár dní. mne tiež vyšiel až na vyše 30 deň a deň predtým bol negatívny :D a teraz už o 2 mesiace budem rodiť

baska1
2. okt 2015

@mirabellka8 no snad:oň robila som si znacku Rapi Clear

mirabellka8
2. okt 2015

@baska1 najlepšie obyčajné pásikové čo namočíš, pre mňa teda

veronika1603
2. okt 2015

@zuzik1927 co nove?ja vcera test negativny.asi zas nic do pekla..

zuzik1927
2. okt 2015

@veronika1603 ahoj ja som dnes 13DPO a dnes chcem spravit test...teplota je hore, ms by mala prist zajtra, alebo uz tu mala byt 🙂 na 9DPO som mala dost bolest na pravej strane, a vcera asi 5 kvapiek hnedeho vytoku a uz potom nic...a pocit na ms mam dost velky tak neviem....a kolko si DPO?? mozno este skoro si robila...pokial nie je ms, dovtedy nie je nic stratene..

zdeneli
2. okt 2015

@malalienka85 tak na vianoce uz urcite budete v novom a verim ze aj s bublinkou v brusku 🙂 pekny snazilkovy vikend teda prajem 😉

zdeneli
2. okt 2015

@mima177 jeeeej ahoj, tak super mozeme aspon spolu cakat na pozitivny testik...kedy planujes testovat?
@cvakatko gratulujem dalsej tehulke 🙂

cvakatko
2. okt 2015

@zdeneli dakujem 🙂 straaasne sa tesime

malalienka85
2. okt 2015

@zdeneli na svete by nebol štastnejsi clovek keby to takto vyšlo :D aj tebe pekny, a informuj čo je nové 😉

mojebabatko19
2. okt 2015

@fergiea ahoj, nemam nic nove, na lekara este cakam, az 12.10. idem 🙂 obcas mi je trosicku tazko od zaludka, ale dam si piskotu a je to v pohode 🙂 aj byvam unavena, ale nic hrozne to nie je, keby mi nevysiel pozitivny test, tak ani neviem ze som tehotna 🙂 teda az na prsia, tie ma v noci neskutocne bolia, staci ze sa mi o ne oprie paplon.. cez den nebolia vobec.

mojsap
2. okt 2015

@cvakatko kráááásne 🙂

zdeneli
2. okt 2015

@malalienka85 jasne, budem informovat...zatial ale uplne bez priznakov (okrem citlivych prs, ale to mavam skoro vzdy). a kedze ten minuly mesiac som mala uplne divoky, som rada, ze teraz skoro nic 🙂

ninna86
2. okt 2015

@mia005 aaaaano som tvoj clovek 🙂 pekny piatok a kraaasny vikend zlato 🙂

malalienka85
2. okt 2015

@zdeneli kedy ne/čakaš ms?

mia005
2. okt 2015

@ninna86 Ďakujeeem, aj tebe pekný víkend 😉

fergiea
2. okt 2015

@mojebabatko19 tak super, ze o tom ani nevies 🙂 potom daj vediet, co u doktora. Drzim palce 🙂

fergiea
2. okt 2015

@meggie07 mohli by nas pekne rychlo nakazit. Ale tak do Vianoc to dame vsetky, no nie? 😀

zdeneli
2. okt 2015

@malalienka85 ja mam cyklus 27- 32, co bude buduci vikend, tak este musime cakat 🙂 ty mavas aky dlhy cyklus?

sintuska06
2. okt 2015

Ja som dnes 8 DC 😉 a ja to tak ciitim ze tento mesiac sa zadariiiii...citim ze moje dietatko bude RAK 😀