Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
ahojte aj my ak sa nezadarí prekročíme v októbri hranicu snaženia 1rok- to už bude asi na doktora ale ešte počkáme nečakáme mesačnú návštevu v pondelok, resp. budúci týždeň 😀 Ale sa mi táto diskusia veľmi páči, keď tu toľko žienok za posledný mesiac mení titul snažilky na budúcu mamičku, všetkým vám držím pršteky, nech to dobre dopadne
@zdeneli ked to spriemerujem za posledných 7 mes. tak mi to vychádza na 29, pred snažením parádny 28-dňový, teraz 26-30.... dnes som myslela že už začne OVU ale podla testu nič, tak predsa len to bude asi o jeden den posunute, tak hadam zajtra....
@malalienka85 no ale snazit sa uz pekne mozeme aj dnes 🙂 aj beries nejake vitaminy? ja len kyselinu listovu.
@ub ahojky, aj tebe držíme palčeky, tento mesiac nám to vyjde všetkým 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@zuzik1927 ja vcera 12DPO takze ak by to vyslo aspon duch by bol.tak cakam ci pride ms minuly mesiac 4 dni meskala ma natahovala.nooo vyzera to slubne s tebou tak daj vediet.silno drzim palce.😊
@zdeneli samozrejme, ved sa aj budeme 😀 tiež beriem kys. listovú, brala som ju dva mesiace vkuse predtým, potom som skúsila zasa mesiac bez :D a teraz ju beriem a pijem aj alchemilkový čaj, sama neviem či tomu verím že by to mohlo fungovat, ale nedá mi neskusit 😀
@veronika1603 no tak test som urobila, aj som davala fotky do snaziliek, ale su rozmazane lebo mi zle foti fotak...a nic tam nevidno, ale ked zoberim test a polozim ho vonku normalne na denne svetlo tak tam pekne vidno ciarku, akoze slabu, ale mne sa zda ruzova..uvidime co bude zajtra, aka bude teplota 🙂 a moze sa este ukazat..niekomu na 14DPO slabeho ducha ukazalo..cize nezufaj
@zuzik a to kde mam kuk tie fotky?
@veronika1603 dala som ich do skupiny snazilky, neviem ci si tam...alebo spoznajme svoje telo ale na tych fotkach nic nevidno lebo su nekvalitne..nazivo vidno..
@veronika1603 alebo este aj cakaren pre snazilky..🙂
Ahojte baby, Tak ste ma potešili. Par dni som tu nebola a hneď samé tehulky 😉
Aj tie vaše statusy 5-7tt (príp.viac) pohladia na duši.
Gratulujem vám tehulky, hlavne pokoj a oddych, pekne si hladkajte bruska aby sa u vás zubrienkam páčilo 🙂
A my snazilky sa budeme dúfam ďalej poriadne snažiť, sak sme snazilky 😀
Ahojte žienky, tehulkám gratulujem @puffu tak konečne to pekne vyšlo, @mojebabatko19 určite potom zreferuj návštevu lekára.
@fergiea no s tebou je to každý mesiac záhada, možno sa ti vďaka alchemike upravuje - skracuje cyklus.
Ja som dnes 14DC pomaly sa asi aj blíži ovulka konštatujem len podľa hlienu. Ako s drahým sa snažíme ale už to nekontrolujem, som si povedala, že dosť ako ma prísť príde, mám teraz x vecí na robote, takže to tu len tak zbežne sledujem a aj menšturacný kalendár až včera som otvorila, keď sa drahý opýtal, že kedy to mám tie plodné dni.
Mne sa to totiž všetko nejak poposuvalo a môj ukážkový 28dnový cyklus je teraz od 28-33 dní, takže je to ako na húpačke a nieviem čo to spôsobilo.
Tak pekne nech sa tu pekne roznášajú tehu bacily aby sme do tých vianoc ukazovali fotky z ultrazvukov 🙂 Všetkým držím päste. 🙂
@veronika1603 posielam ti tu tie fotky...vidis tam nieco??
@majka_ka89 jej no ja uz som si kazdy mesiac myslela, ze to vyslo, tak musim polavit. Jedine co tak si meriam BT to ma zaujima nie len z hladiska "snazenia o dieta". Ale tento meaiac to akosi s drahym neriesime, hadam to tak aj ostane. Ja som 9dc a uz mam hlien druhy den, je to sranda. Mozno vdaka alchemilke. No pijem ju tak raz za den. A ro predlzenie cyklu, no netusim preco. Ja som tiez vzdy mala ukazkovy 28dnovy cyklus no od noveklho roka sa to tiez nejak popredlzovalo 🙂
@meggie07 je to ako naschval. Ale aspon vies, ze je vaetko v poriadku. Neviem cim.to je. Ale poznam take pripady, vsetko ok, zdravie ukazkove, stravovanie zdravsie pohyb a aj tak sa nedarilo...nejake je to komplikovane. Tak uz iba cakat. Ja len dufam ze do tych Vianoc sa nam to podari. Musim si zacat presstavovat ake to bude a pride to, musim tomu verit 😀
@fergiea ja si myslím, že v krátkom čase to už bude ako má byť. Uvedomila som si že psychika robí veľa a nechce sa mi stále stresovať.
To je super, že si aspoň BT sleduješ, u mňa by to s vysokou pravdepodobnosťou nemalo zmysel, pretože ja mám problém so spánkom - najskôr nemôžem dlho zaspať a potom sa stále prehadzujem a tá super fáza spánku, keď môžu aj tanky padať prichádza až okolo 5 hod ráno, čiže moje grafy by vyzerali asi ako z hororu 😀
Ja beriem len vitamíny ale ono je to takto akoby naschvál, keď si je človek istý svojim cyklom tak sa niečo zmení. Ja len dúfam, že ak sa u mňa rozhodne mrcha dôjsť tak príde načas lebo potom by mi zasahovala do svadby a to moc nechcem takýto diskomfort.
Ja som začala znova maľovať, takže si odpútavam pozornosť od snaženia a milujeme sa keď máme chuť čo je skoro každý 2den ale nesílime to. 😅
@zuzik1927 skor na tej druhej foto sa mi nieco mari.no nazivo je to vidiet urcite viac.viem ze tie testy sa zle fotia..aspon mas nadej ze bude tmavnut.drzim palce 😊
@veronika1603 uvidime co z toho bude, zajtra asi netestujem, pojdem kupit testy a ked tak v nedelu urobim, len musim len vtedy ked mm nebude doma, lebo ho cchem prekvapit, ak nahodou...
@zuzik1927 no pockaj potom bude viac vidiet.aj ja testujem sama tiez by som ho chcela tak prekvapit.prvy krat ked som bola tehu sa pozrel on prvy.nikdy nezabudem na tu jeho tvar uplne ozelenel lebo vtedy sme to necakali 😆tak som zvedava drzim silno päste😊
@veronika1603 ja som mojmu vcera povedala,ze prisla ms, lebo som myslela ze sa rozbieha..tak ak to vyjde tak ten bude velmi prekvapeny 🙂 ale nechcem mu davat nadeje, my zeny sme silnejsie, my nejkao tym prejdeme, ale on by bol smutny kebyze mu dam nadej a potom z toho nic nebude..preto to nepoviem aj ked neviem ako to vydrzim..a ty kedy budes testovat zase?
@baska1 to je naozaj len kanalik 😔
@juliett99 ahoj, pozerala som vase fotky z egypta, su moc pekne! Vobec nevyzeras na 38! o 10 menej. a ktorý den cyklu si? ako sa citis? u mna vsetko ok. clovek by si uz aj nahovaral, ze by to mohlo vyjst. ale ja mam bujnu fantaziu, ja si sama aj priznaky vytvorim 🙂 . moc sa tesim s ostatnými dievcencami, ktore tu dali svoje nove testy, vyzera to velmi dobre! Drzim palceky!
@zuzik1927 az ked bude meskat..neverim vobec ze to vyslo.skusala som nahmatat krcok je vysoko a zavrety a mam tam hlien ako keby plodny natahuje sa.nechapem.mozno to byva pred ms.v sobotu skusim decko cerveneho uvidim ci sa spustia.skus vydrzat do tej nedele i ked ta to zajtra bude lamat..😊
@veronika1603 no ja to s tym krckom vobec neviem, to by ma len doplietlo 🙂 nic sa nespusti, budes mat peknu ciarku, teda dve :D ta snad vydrzim..musim..
@fialka77 ahojky moja,, ja som dnes 10DC citim sa dnes celkom ok narozdiel od vcerajsku som dnes v podstate happy.. tesime sa s drahym na vecer ze si dame nasu klasiku vanicku a bublinky a k tomu vinko .. a potom sa troska pomojkat.. no ale dufam ze sa nam nepodari zaspat pri burcaku hahh a ako uz zopar x... V pondelok idem k dr na folikumetriu a uz by som mala mat aj vysledky na hormonalny profil.. takze sa uvidi v pondelok aku liecbu nasadime.
Ja pekne papam grepik a pijem alchemilkovy cajik, a inofolic a drahy ma folandrol... takze zatial bojujeme ale tak urcite to este dame moja.. musíme len a len verit
@zuzik1927 jaaaj bodaj by to tak bolo...aj u teba...mne nezostava nic len cakat a ty vydrz...pa potom daj foto...
@veronika1603 no ani mne uz nic ine nezostava..ale ked bude teplota zajtra hore tak by to malo byt tam..ale nepredbieham..
@fergiea dobre robis..🙂 skus sa na to vobec nesustredit.. ja sa citim zatial normalne.. prsia bolia, ale inak ako pred ms, v den ked mala prist ms tak mi islo podbrusko roztrhnut, bolelo vkuse ale uz to je teraz v pohode.. trochu poboli ako pri ms a prestane.. som trochu rozcitlivela ale inak nic.. zatial mi jest chuti 😀

@fergiea no uz by bolo na case.. my uz sme prelomili jeden rok a zacali dalsi.. takze uz by sme viac ako uvitali.. este k tomu, ked teraz viem,ze sme obaja ok.. uz vazne neviem cim to je,ze sa nedari.. 😠