icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

abusa
2. okt 2015

Ahojte baby 🙂 aj ked sa moc nezapajam ale kazdy den Vas sledujem :D a tesim sa z Vas a aj drzim palceky 🙂 ja som vcera bola u lekara vysadili sme inofolik a nasadili dalsie 3oje lieky na plodnost no uvidime ci sa nam nepodarilo tento mesiac a ked nie tak zacneme s liecikmi a dufam ze sa to uz podari 🙂

zzuzu09
3. okt 2015

@abusa držím palce nech vám to vyjde.
Pozerám že už máte jedno dietatko, aj pri ňom ste potrebovali lieky? my sa tiež snažíme o druhé a zatiaľ nič, som cca 6dpo; tak ešte dúfam že teraz to vyšlo.

ivanaliana
3. okt 2015

@depi dnes rano 🙂

ivanaliana
3. okt 2015
fialka77
3. okt 2015

@juliett99 dobre ranko, moja 🙂 , tak dufam, ze ste vcera nezaspali 🙂 moc pozdravujem a tesim sa na pozitivne spravicky. moc drzim palceky aby sa zadarilo 🙂

fialka77
3. okt 2015

@ivanaliana gratulujem! moc sa tesim! pekný testik! 🙂

ivanaliana
3. okt 2015

@fialka77 dakujeeeem 🙂...aj ja sa tak strasne tesim 🙂

depi
3. okt 2015

@ivanaliana supeeeeer gratulujem 🙂

abusa
3. okt 2015

@zzuzu09 hej aj pri prvom som musela brat lieky ale len inofolik a ten zabral hned a na druhy mesiac som uz bola tehu 🙂 no teraz uz to nejako nezabera :( tak sme zmenili lieky a dufam ze sa to podari 🙂
Drzim palceky nech sa cam to podarilo 🙂

zzuzu09
3. okt 2015

@ivanaliana super! Gratulujem, krásne koľajnice 🙂

zzuzu09
3. okt 2015

@abusa určite záberu,neboj. Vyzerá že tvoj lekár to rieši, tak na Vianoce už budeš pupkata 😉

ivanaliana
3. okt 2015

@zzuzu09 Dakujem 🙂🙂:*

abusa
3. okt 2015

@zzuzu09 no riesi ja mam svetoveho lekara 🙂 povedal ze mi da radsej viac liekov aby sme mali istotu ze budem plodna 🙂 lebo mi povedal ze som mu dala sibenicny termin do vianoc tak to musime stihnut :D

zuzik1927
3. okt 2015

@zuzik1927 ahoj,vyzera to tak,ze to nevyslo,bolesti su uz tu,aj teplota klesla..ach jaj..

zuzik1927
3. okt 2015

@veronika1603 predchadzajuca sprava bola pre teba..

veronika1603
3. okt 2015

@zuzik1927 asi si chcela oznacit mna.asi aj u mna pomaly sa mi zda ze sa spusiti ms.pojdeme oktober bojovat spolu😊

zuzik1927
3. okt 2015

@veronika1603 tak presne, ja som sa rozhodla,ze po skonceni tejto ms idem k dr a idem yo riesit konecne...

blanch12
3. okt 2015

@zuzik1927 ..no tak potvora nedosla v piatok, ale dosla dnes ☹ ...vsak som aj pisala, ze ja v piatok necakam...tak si den pockala..jaj..jaj..

smoulinka1505
3. okt 2015

Ahojte snazilky.chcem sa spytat ci davate po sexe hore nohy 😄 alebo je to len vymysel?

malalienka85
3. okt 2015

@smoulinka1505 tiez neviem co si mam o Tom myslieť...

kaatuuskaa
3. okt 2015

@smoulinka1505 ...dávala som stále pod panvu vankúš a nohy kúsok hore,ale ci to má efekt netusim😀😄😃 ale ja som bola spokojná ze som urobila co som mohla😜😂☺

fergiea
4. okt 2015

@ninna86
@mia005
@mojebabatko19
@meggie07
@lucia1002
@janikm
@puffu
@majka_ka89
@juliett99

Ahojte baby, ako vikendujete? My zatial takto 😀 nemeriavala som BT pred ovulkou, vyzera to zaujimavo. Uzivam si dni doma, predvcerom som sa dokonca pocas dna opalovala !!! Pekne nam drzi pocasie 🙂 prajem vam krasny vikend snazilky aj tehulky 💜

fergiea
4. okt 2015
mojebabatko19
4. okt 2015

@fergiea ahoj, ja cez vikend oddychujem, a odratavam posledny tyzden do mavstevy lekara 😀 trocha sa stresujem ked nemam moc priznakov, iked viem ze by som mala byt rada za zatial pohodovy priebeh 🙂 ale tak clovek cita vselico, a potom rozmysla 🙂 aj budes merat cely mesiac? Alebo ovu testy? Ci kasles na to?

janikm
4. okt 2015

@fergiea ahoj, vyzera to ze bude onedlho ovulka ked ti takto klesla teplota 🙂 aj u nas bolo vcera pekne, ja som sice chora tak som sa neopalovala ale bola som sa troska povyhrievat na balkone, aj nase chlpate dieta (psik :-P ) si obsadilo jedno lehatko a vyhrievalo sa 🙂

petkazh
4. okt 2015

snazilky tak sa aj ja posuvam do oktobroviek 😒 mrcha meskala 3 dni ale nakoniec sa dostavila ☹

ninna86
4. okt 2015

@fergiea
..cau zlaticko, ja som vcera konecne z vnutra vycistila obidve nase auta, uparali sme garaz a teraz si vegetim este pred telkou 🙂 vcera mi konečne skoncila ms, tak hor sa do dalsieho mesiaca 😀

mia005
4. okt 2015

@fergiea ahojky,ja sa v grafoch BT absoluuutne nevyznam 😀 vcera bolo pekne pocasie.neviem ci vsade,alebo zase len u nas nenormalne fukalo.bola u nas kamoska s malou takmer 3r dcerkou.sli sme vsetci na chatu grilovat.tak sme mali fajn sobotu.teraz sa vyvalujem a oddychujem.zajtra sa mi nechce do prace 😀 ale to nie je nic nove u mna

@ninna86 ja sa dnes odhodlavam umyt svoje auto.to sa odhodlavam uz asi mesiac 😀 dnes sa moj ponukol,ze ho umyje.ale neee..ja najradsej sama 😀 😀

fergiea
4. okt 2015

@mojebabatko19 neboj to ubehne rychlo a vsetko buse v poriadku 🙂 len sa vytesuj ze ti nebyva zle a podobne. Ano budem meriat cely mesiac, aspon sa budem snazit, ale ovu testy robit nebudem. Presne kaslem na to 😀 posledmy tyzden sme s drahym ako na noze, no hrozne, taka som nejaka podrazdena 😀 hadam to rychlo prejde

fergiea
4. okt 2015

@janikm veru ocakavam ovulku v nasledujucich 3-4 dnoch tak sa nechame prekvapit bez ovu testov 🙂 jej no ja dnes ked navarim mam v plane zobrat tiez moje chlpate decko a pojdeme sa prejst, ked je tak krasne