icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

mia005
5. okt 2015

Dobré ránko žienky 🙂 ja už pracovne... ach.. 😀
@fergiea aj ja by som chcela, aby mi už šibalo doma a nie v práci 😀 každý večer sa môjho drahého pýtam či si je 100% istý, že ráno musím vstávať do práce.. Či mi nechce povedať, že zlatooo nechoď nikam, ja to zvládnem aj sám. Vždy mi povie, len pekne choď, niekto nás musí živiť 😀 Ale to si robí srandu, keďže on pracuje z domu a je sám sebe pánom.. žiadny večne nervózny a zúrivý šéf nad nim.. Sa niekto má 😝
@lucia1002 ďakujem, verím tomu, že tento mesiac to už dám. Veď musím nie. Mám to v osude 😀 😀
@ninna86 ja som včera predsa len nebola lenivá a auto som umyla komplet. Aj zvonka. Keďže môj má nejaký super šampón na motorky, tak som to hneď využila. Autko bolo krásne čistučké, len škoda, že začalo v noci pršať 😀

ninna86
5. okt 2015

@mia005 ja som sa nakoniec ludovo povedane, na to vyprdla 😀 a ako som vysla z domu teraz rano, tak zacinalo akurat prsat 😀

juliett99
5. okt 2015

@meggie07
@lucia1002 @ninna86 @fialka77
@mia005
@mojebabatko19
@fergia
@janikm
@puffu
@petkazh Dobre ranko zienky moje krasne aky ste mali vikendik??,
Dnes na mna myslite 11:20 ideme k dr po vysledky a na folikumetriu.. 😵

meggie07
autor
5. okt 2015

@fergiea to iste mi aj kamoska povedala.. prepla mysel,ze uz su pripraveny, zacala si to predstavovat, isli na dovolenku a potom to prislo.. my sme taki ulietani, ze uz nestiham ani sledovat, kolky dc som.. v tomto mi zacina chybat uk.. ked sme pracovali spolu, nakupovali spolu, kopu volneho casu... teraz sa ledva vecer vidime ☹

meggie07
autor
5. okt 2015

@juliett99 myslim na teba od rana.. daj hned vediet. drzim palce aj na nohach.. 😉

ninna86
5. okt 2015

@juliett99 neviem co to je 😀 ale urcite ti budem veeelmi drzat palce 😉

juliett99
5. okt 2015

@meggie07 jaj zlaticko moja ,, som nervozna jak pes.. uz mi aj brusko kruti.. Este ze ten moj drahy povedal ze ide so mnou.. takze podporu mam veliku v nom a jasne ze aj vo Vas vsetkych.

juliett99
5. okt 2015

@ninna86 dakujem a co nevies co je??

ninna86
5. okt 2015

@juliett99 to folikumetria.. faaakt nepouzivam tieto vyrazy, tak ani neviem co su.. a zase kazde cudzie slovo sa mi nechce googlit 🙂 co ti tam vlastne zistia?

mia005
5. okt 2015

@ninna86 dobre si spravila, keby som ja vedela, že bude pršať, tak sa s tým nepiplem dve hodiny 😀
@juliett99 držííííííím palce 😉

zuzik1927
5. okt 2015

@veronika1603 no prisla,len je dost o nicom...jooj musime to dat, uz je nacase..

petkazh
5. okt 2015

@juliett99 drzim palce nech je vsetko v poriadku ...aj my sa ideme objednat do centra na vysetrenia ...

juliett99
5. okt 2015

@ninna86 na folikumetrii sa zistuje ake velke su vacky v ktorých by mali byt vajicka.. naposledy som mala 18 co je podla neho dost ale este tomu chybalo aby prislo k ovulacii teda prasknutiu. Ak by bol vacsi trebárs viac ako 20 tak uz pichaju pregnyl a k tomu sme sa mi zatial nedostali.
a dnes by mali byt uz aj vysledky na hormonalny profil a toho sa trochen bojim.. pri cvrckovi bol dost zly takze tak.. a este budeme konzultovat ten moj nalez na krcku po vysetreni z cytologie

zdeneli
5. okt 2015

@malalienka85 tak super, ze ovu uz bola 🙂 drzim palce, nech je ta ta vitazna...my vikend ok, len drahy ochorel (zapalene hrdlo), tak sa doma liecil a ja som okolo neho len pobehovala 🙂 vsak vieme jak je to ked je chlap chory, konec sveta :D

zdeneli
5. okt 2015

@juliett99 drzim palce, nech su vsetky vysledky ok 🙂

malalienka85
5. okt 2015

@zdeneli ha ha aj my sme boli pred dvoma týždnami chorí, teraz je nejaka viroza taká predchrípková... dakujem ti ja som presvedčená že tento mesiac bude náš vítazný. Držím moc palce aby sme si za par dni posielal foto TT s dvoma // :D inak pekny pracovný týžden prajem :D

zdeneli
5. okt 2015

@malalienka85 aj ja tomu verim a prajem to vsetkym nam snazilkam 🙂 ja by som chcela v stredu testnut, to uz bude 26 dc, tak by aj mohlo vidiet daco...a tebe krasny tyzden, nech nam to rychlo prejde 🙂 😎

juliett99
5. okt 2015

😵 Neviem komu ale velmi pekne dakujem za srdiecko.. Vy ste moje pokladik velke dakujem babulky 😵

malalienka85
5. okt 2015

@zdeneli tak sa teda teším na stredu, že ako dopadneš, hned daj vediet,,,, ja už idem v sobotu aj do skoly takze moj vikend sa tento krat zacne az v sobotu poobede :D neva aspon nebudm mat cas mysleit na blbosti :D

zdeneli
5. okt 2015

@malalienka85 my mame teraz v robote menej, takze sa mi to tu trocha vlecie 🙂 ale inak sa samozrejme nestazujem :D a v skole nech sa dari, zatial asi len prednasky budete mat, ze?

ninna86
5. okt 2015

@juliett99 ahaaaa, takto to je, dakujem za objasnenie 🙂 tak to teda drzim moc moc palce 🙂

malalienka85
5. okt 2015

@zdeneli dakujem, ano zatial len prednasky a popritom dopisujem bakalárku, nastastie uz pisem poslednu kapitolu a potom už len prakticku cast a to este neviem co budem 🙂.... my mávame v pondelky docela frmol, ale tak da sa, lepsie ako sediet doma 😀 ja do prace chodim rada, sme super kolektiv, ale teda materskej sa nebranim 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ty pracujes niekde v kancelarii?

fergiea
5. okt 2015

@mia005 haha no super zavidim taku pracu, kde nad sebou nemas ziadneho strasiaka. Moj drahy ten zasa ma robotu v ktorej mu moze byt jrdno ked niekto nieco ma proti 😀 neberiem to tak, ze pomoc nechce sa mi robit a nebudem robit, ale potrebujem chvilu pauzu a hadam sa podari ta robotka ktora ma byt... ale drahy mi povedal, ze aj tak budem.doma a hotovo 😀 samozrejme zo srandy. Tak sam vidi rozdiel ked som 6dni v tyzdni v robote ako ked som doma 😀 vserko ho caka pod nosom so vsetkym pomozem a hlavne je klud...

fergiea
5. okt 2015

@juliett99 drzim palce ✊

fergiea
5. okt 2015

@meggie07 my sme ulietani stale :-/ tato doba je strasna.... ale my to dame aj tak ! 🙂

zdeneli
5. okt 2015

@malalienka85 v bakalarke musite mat aj prakticku cast? my az v diplomke sme museli...a sikula, ked mas uz tolko napisane 🙂 ja robim v banke, ale nie priamo v obchode, ale mam skor marketingove zameraniev- riesim vernostnu a benefitny system pre nasich klientov a zamestancov, a tiez ma to bavi, len ja tu zase ten kolektiv nemam az taky dobry...ale neva, uz som si zvykla 🙂 veruuuu, kludne dame prednost materskej :D

malalienka85
5. okt 2015

@zdeneli ano už chcú od nas aj prakticku cast to je drzost ze?! 😀 😀 😀 hej hej ja som zacala pisat uz v lete po veceroch po praci aby som mala vacsiu cast uz hotovu lebo som vedela ze pocas skoly to uz nebude len tak.... a dobre som urobila 🙂 tak to mas zaujimavu pracu, skoda len toho kolektivu ale to je malokde, my sme v kancli piati a je to take rodinne tie vztahy medzi nami, aj ked realne nie sme rodina :D.... ale tak aj my si obcas lezieme na nervy, take su uz vztahy nikdy nie je vsetko idylicke....

janikm
5. okt 2015

@fergiea jej my sme mali sliepocky ked som bola mala 😀 fakt je to take v banke? akoze tusila som to no nevedela som ze az tak na to tlacia... No ja som pred rokom skoncila pravo a vobec sa neviem zamestnat v obore.. mala som sice pol roka absolventsku prax ale odvtedy 0 bodov..inak mam len brigadu v obchode par hodin tyzdenne len uz sa citim tiez vyhorena, stale to iste a potrebujem nieco nove.. takze v podstate ako ty uz mam toho dost hlavne s tymi zakaznikmi je to niekedy velmi tazke 😀

janikm
5. okt 2015

@juliett99 drzim prsty nech budu same dobre spravy 🙂

betula
5. okt 2015

Babulky, ktoré sa už snažíte dlhšie, máme už 2ročného synčeka, splodenie bezproblémové, tehotenstvo tiež, porod tiež. Teraz sme sa začali pokúšať o ďalšie, sme si mysleli, že to bude ako pri prvom no 3 mesiace nič, ale tento mesiac som už mala nevolnosti, prsia ma boleli, kríže až moc ☹ test som si nerobila, chcela som tento týždeň,až po vynechaní menštruácie aspoň týždeň. No po 3 dňoch meškania,t.j. včera večer som šla na Wc a vypadla zo mňa velká krvavá zrazenina, do rána pár kvapiek špinenia, no nič viac, žiadne bolesti abo niečo. Čo myslíte čo to mohlo byť? Mám si ísť kúpiť test? Abo ešte počkať? ďakujem za každú radu. Pekný deň všetkým 🙂