icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

lucia1002
3. aug 2015

@lilimoni no sak ja som bola minuly rok naposledy...takuto turu som ale dala prvy krat..zajtra mame oddych..ideme sa kupkat 😀

lilimoni
3. aug 2015

@lucia1002 by som ani z postele nezliezla po 300 kilometroch 😀

lucia1002
3. aug 2015

@meggie07 dakujem 😉 veru bolo by to krasne keby dme si doniesli darceky 😉 no som zvedsva ja aky budem mat cyklus s alchemilkou 🙂

lucia1002
3. aug 2015

@juliett99 uzite si dovolenku dosytosti ♥ lubkajte sa a oddychujte 😉

lucia1002
3. aug 2015

@lilimoni po 300km ani ja 😀 toto bolo cca 26km 😀

lilimoni
3. aug 2015

@lucia1002 aj tak neurekom 😀 mne staci aj 5 😀 a mam dost 😀 narobena, ubolena a znicena 😀

lucia1002
3. aug 2015

@lilimoni nohy ma po prichode zacali neskutocne bolet 😀 ale supla som si magnezko a panadol tak snad budem zajtra fit.. ale bola to krasna tura..stalo to zato 😉

fergiea
3. aug 2015

@puffu
@lucia1002
@juliett99
@ninna86
@meggie07
@espoleta ahojte babule 🙂 aj ked sa teraz velmi neozyvam, citam vas a vsetkym nam drzim palce. Ja som dnes 5DC, MS uz pomaly konci aj choroba prechadza. Vcera som si na torte sfukpvala sviecky a hadajte co som si zelala 😀😀😀 vcera sme mali oslavu - grilovacku s rodinou, super sme si oddychli, zrelaxovali, prejedli sa atd... Lucka ako si uzivate Tatry? A juliett99 prajem krasnu dovolenku, uzite si to tam a drzim palce 🙂 meggie07 dakujem krasne za prianie 💜

espoleta
4. aug 2015

@fergiea dodatočne prajem všetko najlepšie moja 🙂 No to si nemala povedať čo si si želala ked si sfukovala aby sa to naplnilo 🙂 Ale ja verím že sa to naplní 🙂 Zavidim ti taku kratku MS, ja som naposledy, čo väčšinou mavam 7 dní, tento mesiac bola 12 dní. Teda 7 krvacanie a ostatne dni čistenie..Už som mala nervy že kedy skonči a či je niečo v poriadku a dva dni pred ovulaciou som prestala špiniť, tak so sa potešila 🙂 A dnes som 10 DPO takže už očakavam mršku od dneška aj ked dufam že nebude. Idem ciknuť na testik, dam vedieť 🙂

margaretkaoliver
4. aug 2015

Zienky tak som samozrejme nevydrzala do stvrtka ale je to tam 🙂 krasny dusik presne ako pri mojom prvom malom. Na foto to nieje tak vidno ako na zivo. Je to krasna iked bleducka ruzova hruba ciarka. Samozrejme sa v piatok testnem len som z toho taka vysokovana a vytesena lebo som si robila pred par dnami a nic biely jak stena teda len s 1 / a teraz toto. Dufam, ze bude silniet 🙂 drzte silno palce prosim 🙂

1234lubka
4. aug 2015

@margaretkaoliver vidno to 🙂 ja som tak testovala obden, a az na stvrty den poriadne zosilnela 🙂

margaretkaoliver
4. aug 2015

@1234lubka uz som ani nedufala ze prave teraz sa to podari 🙂

1234lubka
4. aug 2015

@margaretkaoliver 🙂 nerobme unahlene zavery, ale je to na dobrej ceste 🙂 drzim palec

mimuska2109
4. aug 2015

@zsu_s Nie je zac, nemusis dakovat. Ja som sa ties velmi bala ze to takto budem fungovat dokonca zivota? Tutumutu sme oddalovali a niekedy som sa premohla. Aj som chodila k lekarovi ale vsetko bolo vzdy ok. A nakoniec to bolo hormonmi a vlhkost sa vratila. Ja si tiez meram teplotu. A dovolenka je super napad. My tiez oechadzame v piatok vecer.

stefaniaj
4. aug 2015

@sandria33 ahoj, mozem sa spytat v ktorom centre si bola na iui?drzim palceky aby ti to vyslo 😉

meggie07
autor
4. aug 2015

@margaretkaoliver drzim palce nech silnie.. 😉 😵

sandria33
4. aug 2015

@stefaniaj ahoj, bola som v iscare v martine

margaretkaoliver
4. aug 2015

@1234lubka hej hej ved uvidime 🙂

@meggie07 dakujem 🙂

ninna86
4. aug 2015

@fergiea @lucia1002
@juliett99
@ninna86
@meggie07
@espoleta aj ja vas tu vsetky stale citam 🙂 ako pekne dovolenkujete, len si to pekne uzivajte 🙂 keby nieco, tak sa uuurcite ozvem 🙂

lilimoni
4. aug 2015

@margaretkaoliver obrovska gratulka 😀

lilimoni
4. aug 2015

Babulky, ja dnes takto 😀 nevadiii teplota je hore, tak repete v piatok ak mrchana nepride 😀

ninna86
4. aug 2015

@fergiea jaaaj a vsetko najlepsie vlastne 🙂

ninna86
4. aug 2015

@margaretkaoliver gratulujem 🙂

tinka881
4. aug 2015

@margaretkaoliver jejooo, gratulujeeem...tesime sa s tebou 🙂

margaretkaoliver
4. aug 2015

@lilimoni
@ninna86
@tinka881 velmi pekne dakujem 🙂

fergiea
4. aug 2015

Baby a este sa spytam, mozno hlupa otazka, ale od ktoreho DC testujete ovu? Naposledy som mala 16DC, no predtym som si to nejak nesledovala, len som vedela, ze ma bolo brucho ako pri MS. A taktiez som si objednala kvapky gynex, mozem ich zacat uzivat ktorykolvek DC? 🙂 cyklus mavam pravidelny a co viem, vzdy aj ovu, len mavam strasne silne bolesti pri ms...

mojebabatko19
4. aug 2015

@fergiea ja som testovala od 11 DC, a na 15 mi vysiel pozitivny (na obed, vecer uz klesal).

fergiea
4. aug 2015

@mojebabatko19 dakujem prkne, tak mam este cas. Skusim od 10DC 🙂

tinka881
4. aug 2015

@fergiea ja som sa testova od 10 dc

mojebabatko19
4. aug 2015

@fergiea ja som tiez chcela od 10, ale neskor som si ich kupila 😀