Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@puffu
@lucia1002
@juliett99
@ninna86
@meggie07
@espoleta ahojte babule 🙂 aj ked sa teraz velmi neozyvam, citam vas a vsetkym nam drzim palce. Ja som dnes 5DC, MS uz pomaly konci aj choroba prechadza. Vcera som si na torte sfukpvala sviecky a hadajte co som si zelala 😀😀😀 vcera sme mali oslavu - grilovacku s rodinou, super sme si oddychli, zrelaxovali, prejedli sa atd... Lucka ako si uzivate Tatry? A juliett99 prajem krasnu dovolenku, uzite si to tam a drzim palce 🙂 meggie07 dakujem krasne za prianie 💜
@fergiea dodatočne prajem všetko najlepšie moja 🙂 No to si nemala povedať čo si si želala ked si sfukovala aby sa to naplnilo 🙂 Ale ja verím že sa to naplní 🙂 Zavidim ti taku kratku MS, ja som naposledy, čo väčšinou mavam 7 dní, tento mesiac bola 12 dní. Teda 7 krvacanie a ostatne dni čistenie..Už som mala nervy že kedy skonči a či je niečo v poriadku a dva dni pred ovulaciou som prestala špiniť, tak so sa potešila 🙂 A dnes som 10 DPO takže už očakavam mršku od dneška aj ked dufam že nebude. Idem ciknuť na testik, dam vedieť 🙂
Zienky tak som samozrejme nevydrzala do stvrtka ale je to tam 🙂 krasny dusik presne ako pri mojom prvom malom. Na foto to nieje tak vidno ako na zivo. Je to krasna iked bleducka ruzova hruba ciarka. Samozrejme sa v piatok testnem len som z toho taka vysokovana a vytesena lebo som si robila pred par dnami a nic biely jak stena teda len s 1 / a teraz toto. Dufam, ze bude silniet 🙂 drzte silno palce prosim 🙂
@margaretkaoliver vidno to 🙂 ja som tak testovala obden, a az na stvrty den poriadne zosilnela 🙂
@1234lubka uz som ani nedufala ze prave teraz sa to podari 🙂
@margaretkaoliver 🙂 nerobme unahlene zavery, ale je to na dobrej ceste 🙂 drzim palec
@zsu_s Nie je zac, nemusis dakovat. Ja som sa ties velmi bala ze to takto budem fungovat dokonca zivota? Tutumutu sme oddalovali a niekedy som sa premohla. Aj som chodila k lekarovi ale vsetko bolo vzdy ok. A nakoniec to bolo hormonmi a vlhkost sa vratila. Ja si tiez meram teplotu. A dovolenka je super napad. My tiez oechadzame v piatok vecer.
@margaretkaoliver drzim palce nech silnie.. 😉 😵
@margaretkaoliver obrovska gratulka 😀
@margaretkaoliver gratulujem 🙂
@margaretkaoliver jejooo, gratulujeeem...tesime sa s tebou 🙂
Baby a este sa spytam, mozno hlupa otazka, ale od ktoreho DC testujete ovu? Naposledy som mala 16DC, no predtym som si to nejak nesledovala, len som vedela, ze ma bolo brucho ako pri MS. A taktiez som si objednala kvapky gynex, mozem ich zacat uzivat ktorykolvek DC? 🙂 cyklus mavam pravidelny a co viem, vzdy aj ovu, len mavam strasne silne bolesti pri ms...
@fergiea ja som testovala od 11 DC, a na 15 mi vysiel pozitivny (na obed, vecer uz klesal).
@mojebabatko19 dakujem prkne, tak mam este cas. Skusim od 10DC 🙂
@fergiea ja som tiez chcela od 10, ale neskor som si ich kupila 😀

@lilimoni no sak ja som bola minuly rok naposledy...takuto turu som ale dala prvy krat..zajtra mame oddych..ideme sa kupkat 😀