Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@malalienka85 o pol piatej, ale nejako sa mi tu troska robota nakopila, tak dokoncim a mozem ist domov 🙂 ja sa chystam troska este doma cvicit, lebo som mala problemy s chrbticou - to kvoli tomu, ze cely den sedim v robote pri pocitaci :(, a kupila som si dnes panamu na vysivanie, tak asi zacnem daco vianocne uz 🙂
@zdeneli fiha ty si takto vyšívaš no dobreee, aj ja som cvičievala brusaky tu 30 dnovu vyzvu, neviem ci poznas :D ja mam v robote dobru stolicku chrbat nebolieva len ten krk a to neviem z čoho mám :D tak vyši niečo krasne na Vianočky,, papa a píšeme si 🙂
@tomasko27 Ja mam 34 a mam jedneho chlapca. A velmi tuzim este aspon po jednej bambulke. A mam este jedneho anjelika, ktory by sa nam narodil o 2 tyzdne 28.10. Uz teraz ked si spomeniem na ten datum je mi smutno. Joj, snaz sa oddychovat aby si to vydrzala co najdlhsie a najidealnejsie dokonca. Ake velke mas deticky? Da sa pri nich oddychovat? Mas toho dost ale urcite to zvladnes a vybojujes novy zivot.
@mimuska2109 No 10r ma Zuzka a 8 r Risko a teraz zeby to malo byt dievca podla 3G sona.Byvame teraz z rodicmi a tak to celkom sa da odychnut. Bude to asi troska tazsie ked pride k tomu datumu ale mozno to teraz vide.
@tomasko27 ...ahoj...ako prisli na to ze ti treba faxiparin? Ordinovali ti to na zaklade nejakych priebeznych vysetreni u gyndosa? ? Aky velky-kolkatku si pichas?
@tomasko27 Tak to su aspon troska samostatnejsi. Ja mam 2 a pol rocneho chlapca a je to s nim niekedy dost tazke lebo je na mna strasne naviazany. Teraz mal dva dni teplotu a boleli ho uska lebo mu idu posledne horne stolicky a ja som cele dni ani jest nemohla ani na zachod lebo hned plakal. On je zavisly na mojich vlasoch a ja som z toho s nervami v koncoch pretoze mi strasne trha vlasy. Okrem toho predavam byt a vybavujem stavebne povolenie na nas dom a vsetko vybavujem s nim po uradoch. Je to narocne lebo ho nema kto postrazit. Mam teraz stale slzy na krajicku a som rozcitlivena. Snad to uz vyjde a mala bublinka sa nam ukaze.
@fergiea mas pravdu cerstvy vzduch je naj a teraz ked vsade zuri chripka a kadejake virusy treba sa trochu vonku nadychat 🙂 ja som tiez dnes taka unavena, drahy ma teraz cely tyzden nocne a nas pes to tazko zvlada a potom to zvladam tazko aj ja.. vobec sa mi nedal posledne dve noci vyspat, chodil nervozny po byte, knucal, stekal ked nieco zacul na chodbe 😀 a zajtra este o stvrtej rano vstavam do roboty ..mam strach ze nevstanem 😀
@janikm to fakt a co nemoze spavat bez draheho? Ci preco? Nasa Nella ta zaspi hocikde hocijako... v noci buntosi iba ak nam beha macka po dvore. To sa neda ani utisit. Mne sa celkovo zle spi ked ma drahy nocne. Ale on chvalabohu robi tri dni a dva dni volno,tak tri dni sa este daju vydrzat. To mas estecely tyzden pred sebou :-/ a dnes si mala volno ci ako robievas?
@fergiea on je "tatinkov" 😀 spava s nami v posteli a ked me muz nocne tak asi je z toho nervozny ze kde je.. uz ked ide do prace tak sa okolo neho motka a taky smutnucky je, len by sa s nim mojkal aby nesiel 😀 a potom este hodinu lezi pri dverach a caka.. potom uz ked pri mne v noci spi tak nema pokojny spanok a stale sa budi, chodi hore-dole po byte alebo co je najhorsie staci ze nieco zasusti tak hned s brechotom bezi k dveram a ja za nim nech nezobudi celu bytovku 😀 takze preto sa ani ja nevyspim lebo kazde 2-3 hodiny som hore 🙂 ja som tiez nesvoja ked som v noci sama, jednak som strachopud- bojim sa tmy a nacuvam zvukom po byte ci nahodou nejake strasidlo nejde 😀 😀 😀 takze musi byt zasvietene svetlo v obyvke 🙂 no on ma prvu nocnu v nedelu a poslednu stvrtok, v piatok uz mu zacina vikend takze tych 5 dni musim nejak prezit.. No inak v dome sama by som sa este bala viac, lebo ked mi je najhorsie tak si predstavim ze ved predsa v panelaku hned za hlavou mi spia susedia, aj podo mnou aj nado mnou 😀 Ja robievam len 2-3 dni v tyzdni to je len brigada, cize len zajtra a v piatok no musim vstavat strasne skoro ked mam rannu smenu, 5.30 musim byt v praci a bus mam 4.50 takze o 4tej uz som hore a snazim sa neumriet od unavy 😀
dnes 21DC tak dufam,ze uz len par dni a budem moct testovat a cakat na objavenie // Kocky ktorim sa to uz podarilo,mali ste nejake pohnutky, pocity,ze to vyslo a urobili ste si testik a boli tam ?
@motorolka týždeň po ovuláciii ma 3 dni boleli prsia ani dotknúť, ja som na 21 DC myslela že ide prísť mrcha skôr ráno som mierne špinila, príšerne ma boleli kríže, na nevydržanie, a tak som sa rozhodla skalopevne že idem do fitka že márna snaha .....poobede špinenie prestalo makala som vo fitku ako dráč, brušáky a všetko možné, dala som si riadne do tela, prišla som domov a spravila si test zo zvedavosti ...a bol tam slabulinký dúšik ja som ho tam videla manžel mi tvrdiôl že mi šiši...a ten náš dúšik silnel silnel silne až dnes na 28DC v deň očakávanej Mrchy takto zosilnel. dúfam len že bude všetko v poriadku
@mojsap tak chcela som sa uistit v dušiku a v tom, že to nie je len kanalik. No aj kazetový aj digi majú 25mIU, a poctivo ukazujú výsledok, tak neviem či mám teraz čakať dvojičky alebo len to jedno sa uhniezdilo skôr ako som si myslela 🙂 Baby som šťastná a zároveň sa veľmi bojím, toto bábo musí so mnou nejako vydržať 😅
@janikm to velmi dobrr poznam naozaj 😃😃 kym sme byvali v byte tak som zaspavala tiez pri nocnej lampe a so psom v posteli, vtedy som mala yorkshira Timka. A presne som sa bala ist do domu, ze co ja tu sama ... ako si vobec po tme pojdem zakurit do garaze atd...ale zvykla som si. Ved Nellca je so mnou 😊 ale aj tak sa mi zle spi, ked spim sama. U nas zasa pokial je drahy doma, Nellka do postele k nam nesmie je vedla mna v peliesku 🙂 a veru to stekanie v bytovke to si neviem predstavit. Raz som s Nelou spala u nasich, lebo drahy bol na nocnej a suseda mi prisla vecer o pol10 oznamit, ze umrel byvaly majitel nasho domu od koho sme kupovali (bol chory a preto prrdavali dom ☹ bolo to smutne velmi) no a ja strahopud som panikarila do pol1 l1 som volala s maminou ze co ja tu sama budem v noci ze ja sa tu zblaznim. Tak som volala taxik nabalila Nellu a prisli sme knasim. Lenze Nellca dedinsky pes lazdy suchot pocuje steka tiez no hroza ja som celu noc nespala lebo kazdu chvilu stekala predsa len v bytovke vsetko pocut a o 5 rano som to vzdala ze ideme domov uz sa bat nebudem a spala som asi di 12 😂😂😂 takze ta chapem a je mi to az luto :-/ hadam to vydrzis
@nikijur
@majka_ka89 ...babuchy...tisko gratulujem...krásne testiky ☺👍
@kaatuuskaa dakujem, velmi pekne, už len to dotiahnut do konca bez komplikácií. a vidím že ty si tiež 7tt.
Neviem kto mal aké príznaky ale mne je stále zima, mám na nohách vlnené ponožky a schované pod dekou aj tak sú ľadové a o rukách a nose ani nehovorím. Je to normálne?
@motorolka no ja som tak včera urobila len na základe toho, že mi zasmrdel niekoho parfem v obchode a som myslela že sa rovno na mieste pogrciam. Ale tak neviem tiež aj taký vnútorný pocit, a hlavne neskutočný pokoj, to neviem opísať. Nič ma nedokáže vytočiť. Máš pocit, že by si mohla byť? Mne včera na 24 DC vyšiel dušik a dnes digital zahlásil 1-2 týždne.
@majka_ka89 no ja mam podozrenie akosi kazdy mesiac, ale tento je nejaky iny..neviem to opisat, uvidime..
@motorolka to som mala aj ja, kazdý mesiac som mala x príznakov. a tento ziaden 🙂 ako naschvál. len ten pocit, uvidíš, nechaj sa prekvapiť.
@majka_ka89 mne je zima doteraz stale, a mam vecne ladove ruky.

@zdeneli ved verím, verím viac už ani neviem 😀 jj koncis o 4? ja ano, potom mensi nakup a supnem sa pod deku a nepohnem sa do vecera,,,