icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

meggie07
autor
14. okt 2015

@fergiea nemam zatial.. a testovat som neskusala.. myslim,ze to meska skor kvoli tym stresom.. tak pockam do piatku a ked nic, tak skusim testnut.. veru tento mesiac bolo stresov viac nez dost.. ale mozno prave to bolo dobre,ze som sa nevenovala sledovaniu sa a pod.. sem tam ma na striedacku pichne vo vajecnikoch, a curat chodim kazdych 10 min..inak vobec nic.. ale moc neverim,ze by sa popri tych nervoch nieco zadarilo, aj ked by sme sa nenormalne potesili.. a mozno nam Jessica z nebicka poslala nahradu za seba.. v pondelok nam umrel havino nasich po 12 r.. ☹ este ako bonus k celemu mesiacu.. tento mesiac nas vazne niekto testoval,ze kolko znesieme.. este ze mame Meggie nasu.. (bulldocku) 😵

malalienka85
14. okt 2015

@zdeneli ahojček krk už lepšie už ho otočím do strany dokonca a to sa včera zdalo nemožne :D to byvaju na facebooku tieto vyzvy 30-dnove bud na brucho alebo na zadok, kazdy den cvicis urcity pocet brusakov ako mas napisane a kazdy den sa ten pocet zvysuje 🙂 cvicila som po veceroch a teraz ma to zas preslo,,, neni cas..

senselinka
14. okt 2015

@fergiea jasne, ja viem, ze nestresujes... A nemusis mat ziadny hlien, ja som pocas celeho tehotenstva nemala

zdeneli
14. okt 2015

@malalienka85 aha, no nevidela ani nepocula som o takychto vyzvach 🙂 ja zvyknem na stacionarnom bicykli, tam sa zahrejwm a potom este na karimatke posilujem chrbtove svaly...ale dnes som nejaka bez energy, citim sa ako to pocasie vonku :(

fergiea
14. okt 2015

@senselinka joj to si ma teda potesila 🙂

fergiea
14. okt 2015

@meggie07 tak to ja by som uz testovala, mas dobru vydrz 🙂 a ak ste mali zle obdobie iba si povedz , ze uz bude lepsie...vsetko zle je na nieco dobre :-/ a uvidis mozno sa vam aj zadarilo. Tak v piatok nam saj vediet 🙂

malalienka85
14. okt 2015

@zdeneli joooj aj ty si taky senzibil? ja som... ale dnes mam dobrú naladu lebo dokazem hybat s krkom a dobre som sa vyspala... už o pol 10 vecer bol so mnou ámen 😀 😀 😀 ja som kedysi dost aktivne cvicila posilka, trampolínky, crossfit...držalo ma to asi tak dva roky a potom som kvoli práci a škole prestala a pribrala som fajnových 6,5 kg :D aj ked vtedy mi každy hovoril že vyzeram jak anorektička mne sa to páčilo :D no ale treba mat teraz trosku faldík aj nech to tam má budúce bábo makučke 😀 😀 😀 😀

mojsap
14. okt 2015

@majka_ka89 no mna boleli asi hned, to mi práve bolo podozrivé najviac, a bolia stále každým dnom sa mi zdá ž viac :/ nemôžem spať na bruchu :D a fakt mám oveľa väčší dekolt ako hocikedy predtým :D

tomasko27
14. okt 2015

@mimuska2109 Ahoj dufam ze nedosla a robila si test?

zdeneli
14. okt 2015

@malalienka85 veru aj ja som strasne citliva na pocasie, a mam pocit ze cim som starsia, tym je to horsie...super, ze krcik uz poslucha 🙂 hehe, ze nechat makke miesto pre bejby, to si budem pamatat :D ja som zvykla z kazdeho trochu, kolieskove korcule, plavanie, lyzovanie a tak 🙂

puffu
14. okt 2015

@fergiea vies co pytali sa ma zopar otazok, povazilu ma, schvalili mi let na sr, ze krv netreba brat a ze sa mi ozvu niekedy v 12tt, to vychadza niekedy v polovici novembra a vtedy bude scan takze cakam..🙂 esteze ideme na sr a mame milion povinnosti takze mi cas zbehne rychlo, a ked sa vratime spat do uk tak by som mohla zhruba za tyzden uz ist na scan takze sa uz velmi tesim..🙂

malalienka85
14. okt 2015

@zdeneli tak vidím že si akčná žena to je super 😀 inak dnešok sa mi tááááááááááák vlečie že až.. už by sme mohli ist aj domov 😀

zdeneli
14. okt 2015

@malalienka85 no teraz uz troska pomenej, ale tak hybat sa musime trosku 🙂 len v malackach nikoho nemam (teda okrem priatela) a niekedy ani nemam s kym vybehnut...ty si priamo z TT? a ani nehovor, dnes je kriticky den, ale uz je streda, tak sa aspon tyzden lame ;)

lucia1002
14. okt 2015

@fergiea tak jasne ked si doma tak musis nejako ten cas vyplnit..😉 tak len hackuj a trenuj, potom mi uhackujes take krasne papucky 😀 lebo ako sa ja poznam, tak sa k tomu isto nedostanem 😀 tak snad ti tieto sedenia dopomozu aj k baby 😉 ano vela veci ovplyvnujee aj vnutorna energia a to ako sme vnutorne naladeni..urcite takyto oddych a nacerpanie novej energie ti pomoze 😉

lucia1002
14. okt 2015

@majka_ka89 tak podla mna ked mas strach a bojis sa ci je vsetko ok, tak ja by som na tvojom mieste behls na SR k doktorovi a zaplatila si..budes kludnejsia a uvidis aj co ti povie..takto sa budes stale strachovat a to nerobi dobre babu 😉

lucia1002
14. okt 2015

@janikm tak zatial to vedia len nase mamy a moj brat a priatelova sestra..a kamosky dve...ostatni este nie..este chvilku pockame...😉

mimuska2109
14. okt 2015

@tomasko27 Ahoj, neprisla, teplota trosku stupla a test negativny🙂no co na to povedat. Pocitovo vobec nic neboli na ms a este ma aj prsia bolia ked si ich stlacim. To ma nikdy nebolelo. Tak neviem. Uvidim zajtra🙂

lucia1002
14. okt 2015

@fergiea ja som na zaciatku pred mrchou tiez nejak biely hlien nespozorovala...az potom neskor..teraz ho uz veru neprehliadnem 😀 a veru riadne ti vyskocila teplota..ale to je len dobreeee 😉

malalienka85
14. okt 2015

@zdeneli to poznam ked nie je skym a samemu sa cloveku nechce, ano ja som priamo z TT a stahujeme sa 5 km od Trnavy potom, juj ešte dva dni + sobota 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 och bože ako sa mi nechce,,,,,,, pekne si to ešte zhnusujem aby mi nebolo málo 😀

veronika1603
14. okt 2015

@malalienka85 aj ja som z TT komu chodis gyndovi?

zdeneli
14. okt 2015

@malalienka85 ja som dnes rovnako naladena, ale uz to vydrzime nejako...zajtra aj v piatok mam nejake meetingy, tak mi to snad rychlejsie pojde...a uz sa ti to pomalicky priblizuje k tej nedele 😉 pekny zvysok dna este prajem 🙂

malalienka85
14. okt 2015

@veronika1603 ahoj ja chodím Ugorovej (spokojná moc nie som) a ty?

malalienka85
14. okt 2015

@zdeneli ja sa tej nedele aj bojíííím, zas aký bude ortieľ, vy sa zatial pekne snažilkujte nech aj do mauacek zavíta bocian 😀 aj tebe krasny dník 😅 😅 😅 😅 😅

depi
14. okt 2015

@malalienka85 ja som chodila par rokov ugorovej a nebola som spokojna. tvari sa odborne ale nic moc starostlivost..sestricka podla toho ako sa rano vyspi...odisla som Hlaekovi a nemozem si vynachvalit

tomasko27
14. okt 2015

@mimuska2109 No tak to som moooc zvedava ako sa to bude vyvijat.Ale tak ked neprisla tak mozno to je ono,dufam a verim ze to bude

malalienka85
14. okt 2015

@depi s tou sestričkou máš úplnu pravdu raz na zabitie raz ako medík.uz som tu na ugorovu čítala zopár sťažnosti.stale váham ci odísť, mala si s ňou nejaký konkrétny problém?

sany944
14. okt 2015

Dievčatá počuli ste už o tom že telo môže vytvárať protilátky proti vaječníkom a preto im bránia správne fungovať a postupne ich ničia a nedokážu tvoriť zdravé vajíčka schopné oplodnenia? Ešte som o tom nepočula ani tému som konkrétne na tieto protilátky nenašla, neviete mi poradiť či nepoznáte niekoho kto to mal a podarilo sa mu otehotnieť a donosiť? Na Clostylbegyt vaječníky reagovali, vajička sa tvorili ale asi aj tak neboli schopne oplodnenia, a mám ísť na insimináciu, aj keď neviem či to tomu pomôže....

zuzik1985
14. okt 2015

@sany944 To by aj mňa zaujímalo,ak by sa niekto ozval,lebo mám rovnaký problém-resp. boli u mňa zistené zvýšené hodnoty protilátok proti vaječníkom,ale mne sa vajíčka uvoľňujú aj bez pomoci liekov,lenže keďže sa nám už vyše 2 rokov nedarí počať,mám obavu či vajíčka sú "životaschopné" 😔

sandil
14. okt 2015

baby poraďte, dnes som 21 DC a stále mám hlien ako pri ovu, môže to niečo znamenať ? Alebo sa len vopred zbytočne teším?

depi
14. okt 2015

@malalienka85 slaba starostlivost a zaujem s hlavne ma vytocilp ze za sono si pytala 10eur tusim ak som nechcela platit objedna Ma az o mesiac dva...ciste vydieranie a zodieranie z jej strany....hlavekovi chodim na sportovu strbovi do ambulancie...su tam csetci top a sestricku ma byvalu porodnu asistentku. Stara sa o vsetky tehule. Vela vysvetli vela pomoze. Doktor je pre mna c.1 🙂 krasne tehotenstvo som s nimi mala a vzdy sa v ambulancii nasmejem...neni nad dobru gyn.ambulanciu