Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@tinka881 Si zlata, ďakujem za typ 😉 Nam sa podarilo na prvý krát vtedy, lebo drahý to zobral tak zodpovedne, že sme snažilkovali každý jeden deň a teda hneď výšlo, preto aj keď by som nevedela kedy presne mam plodné tak to bolo jedno lebo sme sa snažili stále 😀 Keby sa nám ale nejak nedarilo, kupila by som si ich pre odtestovanie kedy ich mám a či vobec . Jasné dám ti vedieť, už včera ma pokúšalo si robiť test pritom viem, že by to bolo skoro kedže mršku mám dostať až ďalší týžden. A z poslednej skúsenosti som si robila test asi týžden pred mrškou kedže na teste bolo že 3 dni po oplodnení už výjde výsledok a nič, potom som si robila ked mi už deň mrška meškala a stále negatívny. Až dvanáasty deň meškania, kedy som bola už aj u gynekologa mi vyšiel aj test ale teda týžden meškania je u mna normálka. Ale uplne mám opať pocity ako vtedy a teda si mýslím, že sa podarilo ale aj psychika robí veľa, čiže uvidím 😉 Dúfam, že sa podarí a tvoj vyvolený mesiac je hneď ten budúci a budeme to spolu prežívať 😉
@balikova to s muzom aj ja vidim...tiez ho to trapi...doktorke som klamala, ze sa sa snazime uz dlhsie, aby sme to zacali riesit cim skor, kedze uz nesom najmladsia a ak mam problem, aby sa na to prislo skor...
Inak robis si ovu testy? Mna teraz uz dva dni pobolieva brucho ako na menzes, mala by som mat ovulaciu, ale na testoch mi nevychadza nic :( robim si ich stale o cca piatej poobede. Neviem, co to ma akoze znamenat. Mam aj biely vytok a vsetky priznaky ovu a na pasikoch nic. Stretla si sa s tym?
@petkazh Ano,ja som ovu sledovala vzdy podla hlienu 🙂 Vacsinou to bolo 15-16 DC, pricom cyklus som mavala dlhy tak 30-31 dni 🙂 Akurat v septembri som mala stresujuce obdobie a 2 kola pohovoru zrovna vtedy,ked mala byt ovu a hlien nikde, tak ma to akosi zdeptalo a povedala som si,ze tento mesiac na to kaslem, ze dame 1 mesiac pauzu a este som aj seba samu presvedcila o tom, ze som rada ,ze dame pauzu, aj skrz rozpolozenia.... este som si myslela, ze mozno mam mozno aj anovulak.No a potom ma drahy ma meniny pozval ma 3 dni na wellness a turistiku a to bolo od 20-23 DC(kedy sa mi aj objavil hlien) A presne viem, ze som otehotnela cca o tyzden neskor ako mala byt povodne ovu 🙂 A vcera mi to nezavisle od toho, ze som to vedela potvrdil aj mudr 🙂
Takze som jasny priklad toho, ze sa da otehu aj v cykle kedy hodite flintu do zita ,a to sme sa dovtedy snazili kazdy 2den 🙂 A prave v tom septembri som si povedala, ze kaslat na to, ze si ideme uzivat seba a boli sme spolu asi iba 5-6x 🙂 Takze ja som sa utvrdila v tom, ze obcas to treba nechat tak,neplanovat, netestovat a ono to pride.Ja som vtedy cakala iba mrchu, nikdy by som neverila, ze prave toto nude vitazny mesiac ;)
TAKZE BABY S CHUTOU DO TOHO! Nie z povinnosti, zelam to kazdej z vas, je to krasny pocit 🙂
@depi no tak ja ms nečakam už zajtra teda pokial by som mala cyklus 29-dňový (to mám priemer za posledných 9 mesiacov) tak uvidíme, čo bude 😕
@malalienka85 drzim palce...budes testovat ci cakas este ?
@depi vobec neviem 😀 láka ma to hned rano zajtra urobit ale skusim vydrzat do pondelka, ak teda ms nepride..dakujem drž poriadne
@malalienka85 drzim najviac..aj mas nejake pocity ? ja som minuly mesiac bola presvedcena ze uz to vyslo a nic...tak tento mesiac uz nic necakam 🙂 ani testy ma nelakaju
@depi pocity? modlím sa za to aby to tentoraz vyšlo, nechcem si nič nahovarat ani vsugerovavat a vlastne podbrusko ma boli tusim od ovulky kazdy den... ked na to myslim tak mam strach že zas pride ms, preto idem robit teraz vsetko mozne len aby som na to nemyslela...
@malalienka85 tak tak nemysli....mna minuly mesiac tiez vsetko bolelo a pichalo a nic..a ked som bola prvy krat tehotna ani som netusila ze som ..az spatne som si vybavila co vseto ma pichalo 🙂 ono to je tym ze ked to neriesis si to ani nevsimne ..ked sa sledujes je ti zrazu vsetko.....ja akam az do 30
@zuzuzuzka ja si nerobim tie ovu, aj s doktorom som sa rozpravala a on ze, on toho nie je zastancom, ze si mysli, ze to clovek este viac vystresuje... neviem, tiez uz som rozmyslala, ze s tym tento mesiac zacnem, ale neviem... ty si s tym teraz zacala? ja sa v tom az tak nevyznam, ale viem, ze aj ked mas biely vytok, ze jeho charakter sa meni...
Ahojte baby tak mrcha stale nikde :( uz siesty den :( takze to vyzera tak ze pojdem v pondelok k lekarovy 🙂 ale mam na vas otazocku uz cxa druhy tyzden mam vytok taky biely neviete co to moze byt moze to byt nejaky znak ze som alebo skor naopak lebo neviem co uz si mam mysliet o tom vsetkom 🙂
@depi sak to ze človek sa sleduje jak blázon 😏 tak ty máš este času do 30-teho 😊 a ty si este na materskej? A prvé máš chlapca ci dievča?
@malalienka85 no na rodicovskej vlastne ...mam Adelku 🙂 v juli mala 2roky
@petkazh prepáčneviem prečo sa čuduješ že otehotnela na 20dc....ja som mvala ovulaciu aj na 29DC alebo 33dc su baby čo otehotneli aj na 45 dc ked maju problem a nperavidelný menzes.... nie každá je tabulková a ma ovulaciu na 14 dc
@depi ty chceš ist s rodičovskej na materskú?
@malalienka85 ano ..jedny razom to je najlepsie a hlavne mam starsieho manzela ma 42 takze uz len kvoli jeho veku neskor nechcem.....
@abusa ja som raz citala ze taky vytok byva v tehu aj ked citam ue testy mas negat..no uvidis.ten vytok byva husty biely nesvrbi nepali...mozno mas este nadej..
@malalienka85 ahooooj, tak ako? dufam ze mrcha neprisla 🙂 drziiiim velmi velmi palceky ;)
@veronika1603 taký výtok býva aj pred menzesom čiže to nie je znak.... ja som nemala žiadny vytok na zač tehu a ani teraz nemavam vela...
@veronika1603 hej presne taky mam :D no ja stale dufam lebo ked teraz nejsom tak uz neviem lebo strasne ma bolia krize a v podbrusku ma picha zle mi je ale strasne (naposledy mi takto bolo ked som cakala malu) a aj bazalna sa stale drzi hore tak fakt uz neviem len tie testy ma stvu :D
@maminka1986 hej byva ale ja ho mam uz pomaly druhy tyzden a ms stale nikde a ja beriem lieky nato aby bol pravidelny cyklus a plus lieky na plodnost takze som na prazky z toho. a nic nemam ani spinenie nic len ten vytok takze neviem.
@depi aha tak to ano, ved najlepsie mat tak po sebe aby nebol veľký rozdiel, teraz by si chcela chlapčeka?
@zdeneli ahooooj zatial este neprišla... Ja uz som taká prepata, v noci sa mi snívalo jak su všetci okrem mna v tom....
@balikova jj tento meaiac testujem od 5. dna po menzese....a vcera mi vysli take dvr ciarocky, jedna slabsia, tak sme sa posnazili viac. Je teda pravda, ze velku chut som nemala, ale mozno je prave v tom problem, ze ked mam ovulaciu velmi nemam na sex chut. Uvidime o par tyzdnov, ci to bola pravda :D

@cejarka az na 20 dc ??? takze snazilkovat treba radsej cely cyklus ze 🙂 a gratulujem uz aby sme boli aj my na tvojom mieste 🙂 uzivaj si to 🙂