Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@maminka1986 hej viem duphaston berem len 16. az 25. den cyklu :D
@abusa a mávaš ovulaciu vobec? ked ho tak bereš?
@abusa to osm brala aj ja nepomohlo nič..čo máš PCO ? no tak ked to bereš uršite si sleodvana lekárom či tti prebieha ovulacia po clostyle a picháš asi pregnyl a potom dufatson bereš taký je postup pri tejto liečbe
@veronika1603 ano tak je to no som zvedava ale ja mam tušenie že to bude dievča
@maminka1986 ked mas tusenie tak to tak bude.urcite😊
@veronika1603 heheh dakujem si milá..no hlavne nech je zdravučké ...
@maminka1986 ja mam uz chlapca a tiez by som chcela dievcatkoma teraz ked sa nedari uz mi je to jedno hlavne nech je a nech je zdrave.i ked kazda matka v kutiku duse tuzi po dievcatku.😊ale zas vybrat si nemozme.bude to tak ako ma byt.ja som teraz zamerana hlavne nato nech sa uz konecne podari
@maminka1986 nepicham si nic... hej sleduje ma doktor kazdu chvilu som u neho :D a ked si to to brala aj ty nevies mozu mat tie lieky nejaky vplyv na testy ci asi ani nie :D lebo fakt neviem co si uz mam mysliet aj sa trochu bojim ked u meskaju skoro tyzden a testy negativne ze zas budem musiet vsetko podstupovat od zaciatku trvalo skoro pol roka kym som zacala byt vobec plodna tak som nanervy :(
@maminka1986 hej ovulaciu mam posledne tri mesiace chvala bohu vzdy bola a vsetko bolo ok vsetko pravidelne :D
@abusa a kolký den si?menzes ti pride do 10 dni po dobrati dufatsonu...ja som clostyl hodila do koša porobil mi cysty a nepomohol ....brala som ho 3 mes...
a muž ma ok spermie? a ančo teda bereš toto všetko ked si mala pravidlenýý menezs?nerozumiem tomu
@abusa a nemaju žiadny vplvy na testy ak by si vbola tehotná a mešká ti už by ti malo aspon ducha ukazať...
@maminka1986 teraz mi meskaju tyzden to je 35 dc a vzdy som mala 28 dnovy no vzdy teda posledne tri mesiace . no pravidelny ho mam vdaka liekom ja bez liekou neotehotniem lebo mam male vajicka. aj malu mam len vdaka liekom :(
@abusa ved to maš v norme...ked bereš dufatson do 25 dna a po vysadeni ma prist do 10 dni menzes....
no uvidíš ale testy by ti mal už ukazat ak si tehotná...
@puffu tak to je vazne super, tak som ti ja zvedava co sa deje, aj ked som bola u maminy, neslo mi nevsimnut si straaasne bolave prsia a aj citlive bradavky,bolest a tlaky v bruchu ako pred ms a aj nachladnuta som a mala som v sobotu zvysenu teplotu, tak som zvedava, lebo aj moje posledne tehu zacalo presne takto, netrpezlivo som po prichode urobila testik, ale kedze to bolo poobede pevne dufam, ze to bol len nespravny cas na skusanie a dufam, ze je to tam 😉
@maminka1986 mne soda nesumela bolo dievcatko 🙂 tak drzim palce dievcatka su super partacky
@maminka1986 no uvidim teraz som volala do kochu a objedla sa na zajtra nech viem na com som :D
@depi jeej tak tebe to vyšlo super 🙂) ani mne nešumí xiix ano su zlatučké i ked si v živote viac vytrpia ako chlapi podla mna...skušala som ten činsky a vychádza mi dievčatko 🙂 skoro celý rok a iba 3 krat chlapec tam bol xixi no uvidime 🙂 a inak podla toho sedi aj mamine sestre švagrinej svokre presne to čo maju teda nas 🙂 a ich detičky
@motorolka ja som ti písala správu už dávnejšie inak a neodpísala si mi vobec.....ale ok
@maminka1986 tak vela maminam to vychadza ale ja som bola vynimka...mne vsetci chlapca hovorili aj babaky stare v obchode ze dievca vy cakate chlapca...no a bola to Adelka 🙂 aj ja som silno citila ze to bude chlapec
@depi sranda mne nehovori nik nič iba mamina že to bude dievča určite 🙂 a ja to citim že bude dievka 🙂ved mame samých chlapcov v rodine tak by sa patrilo ))
@zuzuzuzka ty si ma navnadila 🙂 uz som si objednala aj ja tie ovu.. skusim ten mesiac aj ja.. muz uz zacal jest vitaminy, ja si tiez davam, tak uvidime..dnes som 5 DC, tak od utorka zacnem testovat.. tento mesiac som mala len 25 DC.. posledne mesiace sa mi cyklus len skracuje.. nechapem tomu cim to je...
@maminka1986 prepac, ale pozerala som teraz a nenasla som nic ☹ vies mi to poslat este raz?
Ja viem ze sa to nema a ze je moc skoro... A ze najprv mam ist k dr... Ale musim sa niekomu pochvalit... Dnes po roku snazenia \\... Sme moc stastni a vsetkym drzine palceky... G nex pomohol.. Brala som ho dva tyzdne
@maminka1986 u nas je to pol na pol...take vyvazene....uvidis 🙂 nas dlho natahovali skoro ma porazilp...ja som bola presvedcena ze chlapec ze som chlapcenske vecicky kupivala 🙂

@veronika1603 na milion percent je upne biely ani duch nic .